Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
 waveyКериман не каза ли на Озкан ,че Гюл има вече нещо общо с Джихан ,май я наклевети най-безотговорно и е сменила ключалката .Божееееее....

Рахми е Кериман в панталон ,как хубаво си обработва Дирка ,така ще я "обуе"за борчовете си ,че свят ще ѝ се завърти ,ама ще е геч ......

А когато се разбере тайната на Дирка ,тогава децата как ще реагират и гледат Джихан в очите !?!?!

Много батак стана сценария ,нещо много неестествено ми се получава

# 31

Джихан взе да се престрашава  bowuu...полека ,лека...ръчичка Rolling Eyes...утре може да има и прегръдка Praynig...а пък цИлувкаааааа...кога ли... newsm78 newsm78 newsm78

Надявай се, мила Светлич, в момента Гюл е като цъфнал кактус, все си боде...... Няма да е скоро.....

# 32
waveyКериман не каза ли на Озкан ,че Гюл има вече нещо общо с Джихан ,май я наклевети най-безотговорно и е сменила ключалката .Божееееее....

Рахми е Кериман в панталон ,как хубаво си обработва Дирка ,така ще я "обуе"за борчовете си ,че свят ще ѝ се завърти ,ама ще е геч ......

А когато се разбере тайната на Дирка ,тогава децата как ще реагират и гледат Джихан в очите !?!?!

Много батак стана сценария ,нещо много неестествено ми се получава

Да, Софи, интересно как ще го завъртят, имаме нужда от малко идилия вече..... Joy Joy Joy

# 33
На корабче - за 3 мин. Laughing
Дерия ми е голяма сладурка, истинска приятелка Hug Не зная какво говориха, но Гюл най - после му се усмихна и му махна wavey newsm44

Браво на мен, изпуснах момента....  Joy И аз не разбрах какво си казаха.... Тази вечер как пък се случи, никое от нашите момичета преводачки не се яви.....
Сигурно те излъгах, че са 3 мин. - по - малко беше - всеки каза по няколко изречения. Гюл аха пак да стане / нали не я свърта на едно място  Joy Joy / и Джихан си протегна ръката през масата, за да хване нейната, но тя се спря, не стана, и ръцете им останаха във въздуха, на 2 пръста разстояние - камерата задържа няколко секунди само на протегнатите им ръце/длани.  Това беше  bowuu
Мерси, Лу   bouquet, видях и снимката на Светлич!   bouquet

# 34
Хазалчето май не иска да ходи в старото училище, горкият шюфьор, зор ще види и ще пати с нея! И вратата да ѝ отваря.....  #Crazy Тази плаче за шамарена фабрика!

# 35
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Каквоооооо, Гюл поиска от Дилърка да ѝ се извини ли? И после и двете се заизвиняваха...... какво се случва?  newsm78 newsm78 newsm78

Ясно, убеди я за телевизионното интервю......

Сега искам да видя реакцията на Керълайн.....  Joy Joy Joy Опааааа, гааааааффффффф, дала е парите на друг, врялата и кипяла из Германия......

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 23:16 от arpha

# 36
Урааааааааааааа
излъгаха я

# 37
Майко мила, какъв гаф..... Е, това не знам дали някой може да го издържи...... #Crazy #Crazy #Crazy Какъв тъпак излезе тоя Озан, нямам думи! И за обичната си сестра дори не помисли.....

# 38
Измаменото камилчеееее...Керкаааа.... smile3501 newsm44

# 39
Joy Joy Joy Какъв руски пере Рахмито, дали му разбира някой.....  Joy Joy Joy Каза на Сергей, че ще си получи парите.....

# 40
Дали остана копие от предаването......  newsm78 newsm78 newsm78

Дано има фрагмент!  Praynig Praynig Praynig

# 41
  • София
Целият епизод изпуснах!  ooooh! Нещо по-интересно стана ли? Тоест някакво развитие в основната сюжетна линия?

# 42
Зари  Hug Heart Eyes Grinning, най-добре да го изгледаш и да пишеш, че имаше много говорене и специално аз, почти нищо не разбрах......

# 43
Дилара обвини Джихан ,че е бил Озан ... #Crazy...тая чума обърка всичко...настрои децата с лъжа против Джихан и сега ще строши ръце...къде ли отиде Джансуу... newsm78 #Crazy

# 44
Дали остана копие от предаването......  newsm78 newsm78 newsm78

Дано има фрагмент!  Praynig Praynig Praynig

Джихан прибра всичко и май попита дали няма и друг запис, операторът каза, че няма.

Общи условия

Активация на акаунт