Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Дилара и лъжкиня стана...излъга Джансу ,че Джихан  е отищъл при Гюл newsm09 smile3514....как си играе с детето..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 16
Айдееееее...и Озан излъгаааааа #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 17
Ех............деца ,деца...колко лесно се манипулират....Дилара е за убиване #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 18
Е, това е направо гадост, сега и Джансу наля масло в огъня..... Цяла вечер ли ще гледаме победата на Дилърката..... bash bash bash

# 19
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Зорлем я изпращат при Джихан..... То това е и замисълът на Керълайн явно, да я изкара прелюбодейка в очите на брат си - Йозкан......

# 20
На корабче ли са?

# 21
На корабче - за 3 мин. Laughing
Дерия ми е голяма сладурка, истинска приятелка Hug Не зная какво говориха, но Гюл най - после му се усмихна и му махна wavey newsm44

# 22
Не знам за вас, но на мен музиката ми е твърде сладникава, с този кларинет - към стари градски шлагери отиват, вместо към нещо по-съвременно, хич не ми се връзва нито с действието, нито с героите.....

# 23
Не знам за вас, но на мен музиката ми е твърде сладникава, с този кларинет - към стари градски шлагери отиват, вместо към нещо по-съвременно, хич не ми се връзва нито с действието, нито с героите.....
Изобщо не съм я чула, така съм зяпнала в тях, да не изпусна какво си говорят  rotfImbo rotfImao rotfImbo Joy Joy

# 24
Дерия ми е голяма сладурка, истинска приятелка Hug Не зная какво говориха, но Гюл най - после му се усмихна и му махна wavey newsm44

Браво на мен, изпуснах момента....  Joy И аз не разбрах какво си казаха.... Тази вечер как пък се случи, никое от нашите момичета преводачки не се яви.....

# 25
Голяма мъка...Гюл като куче седи на стълбите... Weary Weary Weary...и тая музика...успя да ме   newsm45
Какво ли и каза Джихан ,че накрая мъничко се усмихна... newsm78
Керка из... поредното л.... #Cussing out #2gunfire....и как спокойно продължи да лапа... #Crazy
Озан ...онемяяяя Shocked...и малко му беше боят от онези двамата bowuu bowuu bowuu
Дилара как излъга децата си... ooooh! #Crazy...и това ми било майка... Naughty Naughty Naughty
Страхотна игра на всички... newsm10 smile3501

# 26

Джихан взе да се престрашава  bowuu...полека ,лека...ръчичка Rolling Eyes...утре може да има и прегръдка Praynig...а пък цИлувкаааааа...кога ли... newsm78 newsm78 newsm78

# 27
Озан, дали ще се сети кой го предаде на полицията... newsm78

# 28
Ето да си имаме и тук поста на Кеии с линковете, че забравих да го сложа в миналата тема, ама там нали Зари и Лу бяха отметнали задачата.   bouquet  bouquet

Здравейте, момичета!

Като торент

Колекция в VBOX 7

За гледане от чужбина в Dailymotion

А за знаещите Руски - Добавен е 7 епизод с Руски субтитри ТУК

Приятно гледане!

# 29

Браво на мен, изпуснах момента....  Joy И аз не разбрах какво си казаха.... Тази вечер как пък се случи, никое от нашите момичета преводачки не се яви.....
Сигурно те излъгах, че са 3 мин. - по - малко беше - всеки каза по няколко изречения. Гюл аха пак да стане / нали не я свърта на едно място  Joy Joy / и Джихан си протегна ръката през масата, за да хване нейната, но тя се спря, не стана, и ръцете им останаха във въздуха, на 2 пръста разстояние - камерата задържа няколко секунди само на протегнатите им ръце/длани.  Това беше  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт