Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 690

Не сме го гледали Simple Smile И не разбрахме кои са на снимката, която Джихан гледаше и говореше, че му липсва.
Приех варианта сестра, но ще си чакаме превод......

Арфичччччччч...това е пратеникът на Сергеййййй...даваха го...отдавна...ooooh! hahaha hahaha hahaha
Нищо не вдявам от тази серия....Диларка май се беше съгласила на развод,но сега отказва да се разведе...адвокатката я пита защо...а тяяяяя...какво ли ще изтърси.... newsm78...да не рече ,че ОБИЧА Джихан.... newsm09 smile3505

Лудата Керка подивяяяя smile3532....опасна хитруша ...как събра джукииии....мале ,милааа... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

Отивам... smile3546 hahaha

Този, който получи чека от Дилара ли? ОК, но не помня такъв кадър с бюро и недовършена мазилка..... newsm78

Или това момче, дето му се е възкачила Хазал, или може би това е извън филма, Алина значи.....

Този с брадата...дето взе чека bowuu

# 691
Така е съвсем различен.....

Горката Гюл, колко иска да обича детето си, любовта струи от нея, а какъв номер ѝ спретна глупавата Хазал.....

# 692
АААААААААААА...тоя с мазилката се появииии... Shocked
Колко прилича на Сергеййй... #Crazy....май от някакво списание... newsm78

# 693

Керка много наконтенаааа.... ooooh! Shocked hahaha hahaha hahaha

# 694
Проглуши ми тъпанчетата тая жена..... Не я трая, трябва да си намалявам звука..... Да не дава Господ такова чудо около мен.....

Падам......  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Фейса пак ще гръмне от ресторантските навици на Керъл.....  Joy Joy Joy

# 695
Олелеееееееее ooooh!....голяма ламяяяяяя....опс...свиняяя...как прухтии.... ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha...тая Керка ...перка...... smile3537 smile3537 smile3537

# 696
Очаквах и от сервитьора да смъкне някоя дребна парА rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Само на мен ли ми се чу, че във фоайето на съда, когато Джихан и Дила говореха, тя спомена Алпер?

# 697
Голяма скука тази вечер ooooh!....само приказват Laughing...а пък ние нищо не схващаме...май накрая ще се разбързат Wink...нямам търпение за почивката... tantrum hahaha hahaha hahaha

# 698
Очаквах и от сервитьора да смъкне някоя дребна парА rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Само на мен ли ми се чу, че във фоайето на съда, когато Джихан и Дила говореха, тя спомена Алпер?

Ами то ...само това оставаше ...и сервитьора да и плати...като таксиджията....ей,голяма напаст е Керка...пази боже... bowuu #Cussing out

Аз не чух ,Лу...да споменава Алпер....
Може сега този ,с брадата ,с мазилката зад гърба му...да  каже на Джихан  кой е дал информацията...за вестника newsm78...демек ,че е Алпер bowuu

# 699

Лу, аз не слушах внимателно, защото Джихан и Дилара само спорят, така и така не ги разбирам.... А разведоха ли се? Доволни ми се видяха двамата, само адвокатката ѝ на Дилърка май не беше.....

# 700
Joy hahaha Joy hahaha Ти за почивката, а аз - за развода.
Не, Арфи, не се разведоха, Джихан беше бесен. Адвокатката според мен я убеждаваше, но тя явно е решила да удължава агонията максимално.

# 701
Не, Арфи, не се разведоха, Джихан беше бесен. Адвокатката според мен я убеждаваше, но тя явно е решила да удължава агонията максимално.

Не можах да схвана Дилара защо се отказа..на какво се надява... newsm78

# 702
Свет, според мен само звездичките на заведението я спряха да изиграе същия театър Joy Joy Joy
Не се надява на нищо според мен, само ще бави - не зная на колко отлагания има право

# 703
О, значи точно обратното се е случило, значи тази вечер ми бяга усета.....

Ами да си чакам тази сцена и това е, то явно Гюл и Джихан няма да ни ги показват.....

# 704
Въххххххххххх...много сме срамежливи... ooooh! Shocked Shocked Shocked

Рахмито пък играе на едро...бутилка Мерло....цъ цъ цъ... Crazy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт