Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Не е важно кого чакаме, а кого ще дочакаме smile3503Озкан сигурно вече пътува

# 706
Момичета, какво се случи в службата на Гюл, при мен всичко се срина.....  Praynig Praynig Praynig

# 707
# 708
Хазал от много чекнене да не цопне у Босфора... #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 709
Научи си урока Озан..... Кротък, кротък.....

Много студена Дилърка, с неприязън да си прегърнеш родното дете...... Скрива ми шайбата тази, започвам да си мисля дали няма някакви отклонения.... Thinking Ако наистина има някаква тайна около връзката ѝ с Алпер - да речем, че ѝ е доведен брат и с неговия баща са я тормозили.....Неминуемо избива в някакво отклонение..... Да не дава Господ!!!

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:25 от arpha

# 710
# 711
 newsm78Момичета, така не става, трябва превод или поне някой да поназнайва турски. Знам, че откривам топлата вода, но не ми е интересно . Докато гледах Великолепния век, имаше аналогична ситуация, но малко превод от тук, от там и беше бене, дано да се появи някоя ханъма белким ни осветли Simple Smile

# 712
Имахме си Тинчето, но то е заето още месец време..... А Зари изчезна някъде.....

Аз си наваксвам от рускините, но днес не ми стигна времето..... Ако искаш да пиша нещо, Ани, но ще е с един епизод назад, а и Кеии в най-скоро време ще го сложи с български превод.....

# 713
Ще чакам 8 епизод да качат, добре че има кой да превежда, това е много работа и време, браво на момичетата  bouquet

# 714
Оффффф, сега не ми се гледа......

Забелязахте ли, от миналия път започнаха да излъчват в кадрите назад, такива, които предстоят и днес пак.....Аз запомних срещата на Йозкан и Хазал..... Дали ще го подмине така, както майка си Гюл?

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:40 от arpha

# 715
  • София
Наложи ми се да изляза за малко като започна епизода, а после реших, че няма смисъл да се връщам.  Confused  Искаше ми се да гледам тази вечер, но малшанс. Знам, че е гадно без превод в ефир, но ...

# 716
Айдеееее...и пиЩоФи...се появихааа... #Crazy ooooh!

# 717
# 718
Дадоха ли трей   newsm78,че аз се местих bowuu

# 719
Да,  има трей със светкавични кадри ...нещо пак объркващо ,побъркващо .... Joy

Общи условия

Активация на акаунт