Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 34 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Дадоха ли трей   newsm78,че аз се местих bowuu
Току що, страшен и богат на много събития......

# 721
Според мен Рахми в кабинета на Джихан търсеше оригиналния запис от разговора му с Гюл, но не разбрах дали успя да го изтрие - според реакцията на Джихан - мисля, че е успял. Снимката я взеха от вестникаря - показаха му ДНК анализа. Алпер адски много ме зарадва като хукна по стълбите и се заключи newsm44 newsm68 Не зная дали Джихан ще успее да разбере нещо от Дила, но ми се струва, че може делът на Алпер от бизнеса да се окаже в нейните ръце и вероятно по този начин ще цака Джихан за развода. Кой е ранен, потече кръв накрая? А Хазал избяга от баща си, който не й е баща, но вие ме разбрахте Wink ,  Гюл с ютията по най - умната глава hahaha Единственото, което не ми хареса в епизода, са двамата циркаджии. И прекаленото търпение на Джихан към баща му.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 00:04 от LU4IQ

# 722
Аз пък си мисля ,че Рахми търсеше къде ще отиват Джансу и Гюл.. newsm78

Когато Дилара и Джансу се храниха ,май накрая Дилара попита дали баща и е бил там...и Джансууу...се ядоса...ааааа...това ли те интересува... newsm78

# 723
# 724
Луууууу...къде я видя тази кръв... newsm78

# 725
Цитат
Не зная дали Джихан ще успее да разбере нещо от Дила, но ми се струва, че може делът на Алпер от бизнеса да се окаже в нейните ръце и вероятно по този начин ще цака Джихан за развода.

Лу...в какъв смисъл...ще го цака...нали Джихан каза ,че ще остави всичко и...пак ще започне отначало... bowuuи също ,когато говориха и му прави предложението за двете щерки ,тя му каза ,че в бизнеса ще останат партньори bowuu

# 726
Луууууу...къде я видя тази кръв... newsm78
Накрая на епизода нали дадоха фрагмана, след изстрела ...

# 727
Според мен Рахми в кабинета на Джихан търсеше оригиналния запис от разговора му с Гюл, но не разбрах дали успя да го изтрие - според реакцията на Джихан - мисля, че е успял. Снимката я взеха от вестникаря умният- показаха му ДНК анализа. Алпер адски много ме зарадва като хукна по стълбите и се заключи newsm44 newsm68 Не зная дали Джихан ще успее да разбере нещо от Дила, но ми се струва, че може делът на Алпер от бизнеса да се окаже в нейните ръце и вероятно по този начин ще цака Джихан за развода. Кой е ранен, потече кръв накрая? А Хазал избяга от баща си, който не й е баща, но вие ме разбрахте Wink ,  Гюл с ютията по най - умната глава hahaha Единственото, което не ми хареса в епизода, са двамата циркаджии. И прекаленото търпение на Джихан към баща му.

Споделям, напълно, Лу, и за циркаджиите, също - трудно ги понасям по едиднично, а заедно ми дойдоха в повече тази вечер.....За записа - мисля, че ги беше шубе децата да не разберат какви ги вършат майка им и дядо им, сладкодумният, и затова създадоха този екшън с изтриването.....

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 00:20 от arpha

# 728
Може и да сте прави за записа...защото ,когато бяха в съда и Дилара се дърпаше ,Джихан и каза ,че има и записи...фалшифицирани  bowuu,демек няма да са в нейна полза

# 729
Цитат
Не зная дали Джихан ще успее да разбере нещо от Дила, но ми се струва, че може делът на Алпер от бизнеса да се окаже в нейните ръце и вероятно по този начин ще цака Джихан за развода.

Лу...в какъв смисъл...ще го цака...нали Джихан каза ,че ще остави всичко и...пак ще започне отначало... bowuuи също ,когато говориха и му прави предложението за двете щерки ,тя му каза ,че в бизнеса ще останат партньори bowuu
Това че е казал, не означава, че тя му вярва. А пък ти на нея вярваш ли й? Тя ще търси всякакви начини да го изнудва. Може и да не съм права. Тази снимка не знаем чия е - дали е собственост на Алперови, или Солмаз я гепи, докато се мотаеше в Джиханови. От фрагмана се вижда, че Гюл и Джансу се качват в готината кола , а Озкан нещо вика заплашително. Дилара прочете някакви листи на Джихан, но какво е  newsm78

# 730
Хазал и Озан май стопяват леда...гледам ...прегръщат се.... Shocked

А...пък Алпер май ще излезе разбойник....откъде го има този пистолет... newsm78

И...какво писмо чете Диларката newsm78

# 731
Ако Рахми е успял да изтрие записа, остана само фалшивия. Вероятно ще го пробутват в съда. Досега не съм забелязала да са загрижени за децата. Тяхната игра е да не допуснат Джихан/парите да си хванат пътя.

# 732
Ами те...записите нали бяха в друг телефон...бял на цвят bowuu
То нали и така започна серията...Джихан си спомни... newsm78

# 733
Йозкан осъзна, че Гюл изчезва с истинската им дъщеря и каза йозказъм, когато ги видя да се качват в колата..........

# 734
Ами те...записите нали бяха в друг телефон...бял на цвят bowuu
То нали и така започна серията...Джихан си спомни... newsm78

Ха, това ще е поредния номер на Джихан към Дилърка и Рахми, ако телефонът е друг, а на този е стоял фалшив запис..... Знае им и кътните зъби, и на татко си всички номера..... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт