Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 783
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Едва ли някоя ги е загледала със сексуален подтекст. Макар, че Мадам май имаше точно това предвид.  Thinking
И аз така го схванах и в този смисъл коментирах. Останалото си е ок Peace Ама да загледам някой мъж с мисъл "само да ми падне" и да ида да кажа на майка му, айде нема нужда. Освен ако е Янтра, де, с нея бих споделила, щом не й пречи Mr. Green

Оризовките и според мен са супер противни. Тези, които съм опитвала, все в кофата са отивали. Но днес, заради Мър, реших да им дам още един шанс. Купих от Фантастико такива с ким и сол. Да се надяваме, че ще стават горе-долу поне като имат сол. Освен тях купих някакъв хляб с овесени ядки и някакви други семена, казваше се "фитнес нещо си", телешки пържоли, краставици, три вида сурови ядки, и за това нищо и половина над 20 лева отидоха. Тази диетка соленко ще ми дойде, усещам, но ще пестя от шоколада Laughing

# 121
Звездна, как ще получиш, в тая тема снахите са около 3-годишни Simple Smile
пп: телешките пържоли са нещото, което така и не се научих как се прави. Спазвала съм точно указанията на съфорумки за котлет на тиган - точно 8 минути, а стана като подметка, ама толкова твърдо, че не може да се сдъвче. Може месото да е било старо, знам ли. Но повече с телешко не рискувам.

# 122
  • Ямбол
Е, моята е на 9, но пак е малка.

# 123
  • някъде по морето
Почувствах се древна..... Embarassed
Пък ще си остана с мерака за момиченце......  надявам се да имам внучка, ама чадото казва - "мноооооого е рано....хич не го мисли..."
За протокола - Дева съм и съм на диета Grinning

# 124
  • Ямбол
Някой напред питаше, дали сме мързеливи водолеите, май Жаки беше. И двамата със съпруга ми сме водолеи и ако сме и мързеливи, щеше да е много весело, но всъщност си оставяме работата за последния момент. Едно нещо, което трябва да се свърши, може да отлежава много време, докато стане нетърпимо. Поне това съм забелязала и у двама ни.

# 125
Едно нещо, което трябва да се свърши, може да отлежава много време, докато стане нетърпимо. Поне това съм забелязала и у двама ни.
Точно същото се отнася и за нас, особено като става дума за ремонти, няма по-омразно нещо на света и за двама ни, а мъжът ми никак не е от типа "домашен майстор", а ако случайно нещо направи, от километри си личи кой точно го е направил. Имаме приятели, за които е нещо като хоби непрестанно да си преправят апартаментите и не знам как се живее така, а съседите им как издържат, направо не искам да си помислям.

# 126
  • София
пп: телешките пържоли са нещото, което така и не се научих как се прави. Спазвала съм точно указанията на съфорумки за котлет на тиган - точно 8 минути, а стана като подметка,
Е, ти направо ме обнадежди Crazy
И аз така не съм ги правила никога. Ползвам телешки филета за виенски шницели, стават страхотни, но така директно в тигана - никога. Днес ще ми е сефтето. Начуках ги здраво, натрих с черен пипери поръсих с лимонов сок. Ако киселината не го окрехкоти, няма кое. Ще докладвам после дали са ми останали зъби.

Това с оставянето на работата за последния момент е ужасно, мъж ми го прави същото, как издържате на съспенса, не знам. Аз не мога така. Ако не си планирам задачите от рано-рано, така че всичко да е под контрол и да съм сигурна, че ще се справя, не мога да съм спокойна и самоуверена, ще изгубя самообладание и всичко ще иде по дяволите. Такава съм. Даже часовникът сутрин ми звъни десетина минути по-рано, да знам, че си имам малко време за излежаване. Обичам да имам ясна перспектива. Иначе почна ли да мързелувам, нямам спирка.

# 127
Днес да няма слънчеви изригвания?  Grinning Гледам, във всички теми (освен тази) са се изпокарали и продължават. Много стряскащо.

# 128
Взе ми го от клавиатурата  Laughing

# 129
Belinda, това че аз не мога да правя хубави пържоли, не значи че и твоите няма да станат, мен като цяло не ме бива никак с месата и пържолите ми почти винаги са за боклука, единствено с пилешки се справям. И сушито ми е добро, ама там рибата е сурова и затова.
Ами да, изригвания трябва да са, ето защо цял ден ми е гунгаво!

# 130
  • Ямбол
Изригвания на селяци има.

# 131
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лили, и моят водолей е като вас - всичко се отлага до последната минута. За мен това е много изнервящо.

Телешкото месо у нас е доста жилаво.Чела съм, че това е така, защото у нас не се гледат месодайни породи, а млекодайни и заради това е така. Отказала съм се от телешкото - варих два часа джолан и накрая приличаше на варено дърво - седи на трески и не можеш да го сдъвчеш. Има някакво "млечно" телешко, но то пък има някакъв специфичен мирис, който на нас не ни допадна.

Жаки, догодина ме вземи с теб да гледам Жаки Joy Joy Joy, пък ти да си почиваш на воля.

Кажете, моля, за лунния ден. От колко до колко?

# 132
пп: телешките пържоли са нещото, което така и не се научих как се прави. Спазвала съм точно указанията на съфорумки за котлет на тиган - точно 8 минути, а стана като подметка,

Телешки пържоли, което всъщност е "стейк"; стават най-добре на барбекю или на грил във фурната. Но трябва да са специално предопределени за тази цел. Някои са подходящи за задушаване. Има различни видове, които съответно се приготвят по различен начин. Аз лично не съм голям привърженик на "стейк", но от обща култура се научих да ги разпознавам.

# 133
Тия оризовки имат вкус на стиропор.

Мислех си, че само аз на такова ги оприличавах, ама тия с подправките са по-добре. Е трябва да внимаваме със солта заради целулита, ама айде няма да ставаме крайни  Mr. Green

belinda, накрая евтина ще ти се види диетата, само като махнеш всички сладки, хрупанки, суджуци, сирена и еха... евтино става направо, вярно, че гледам жално по витрините 1-2 месеца, ама туй то.

И аз па взех, че изкарах най-накрая прословутия изпит, няма да измести вайкането ми по фурата  Mr. Green

# 134
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мър, браво на теб! Сега да почерпиш.

Общи условия

Активация на акаунт