Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 768
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 105
Янтра, и аз съм фен на момчетията ти. Може да пишеш още една снаха.

# 106
Е те всички мъже са нечии синове....че и до 50-60години чак.
Ама да мисля за кого съм казала, че е готин пич, или нормално момче....надявам се да не ми се налага.

Очакванията са кофти нещо....обичайно все оставаш прецакан.

# 107
Искам да кажа на Янтра, че най-малкия и син(този в щайгата) е "много яко.парче" от сега. А пък тя нека ми се сърди  Wink

# 108
  • В Космоса
На Бижу синовете са едни много хубави младежи. Едва ли някоя ги е загледала със сексуален подтекст. Макар, че Мадам май имаше точно това предвид.  Thinking

# 109
  • София
Като казвате оризовки, опитвала съм само един вид, май от Била ги купих, доста гаднички бяха. Има ли различни видове, да зная дали да търся.
Нямам спомен да съм виждала синовете на Бижу, всичко пропускам с тази работа.

# 110
В различните магазини има на различни марки "оризовки". Купи си от всички видове и пробвай кой ще ти допадне. Simple Smile
Говоря за Била, Кауфланд, Лидл, Пени. Предполагам, че и в Карфур има (не съм заглеждала, от там си купувам обикновени сухари), Пикадили, Т-маркет.

# 111
Като казвате оризовки, опитвала съм само един вид, май от Била ги купих, доста гаднички бяха. Има ли различни видове, да зная дали да търся.
Нямам спомен да съм виждала синовете на Бижу, всичко пропускам с тази работа.

В Пикадили има с чубрица и с ким, май само това е по-различното на пазара  Crazy

# 112
  • София
На бисквити от този тип http://marulka.com/products/view/orizovi-biskviti-s-kinoa ли викате оризовки?

# 113
  • София
Като ги комбинирам тези оризовки с луканка и сиренце, сигурно ще ми харесат. Днес една колежка черпи в офиса, поне 4-5 бонбона изядох, то бива лакомия, ама моето  Confused
Оnna, на тези от цената им ми се отяжда, ще имат отслабващ ефект при всички случаи.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 16:38 от buni

# 114
  • Euskal Herria
Аз пък съм фен на всички хлапета от 3 до 7-годишна възраст (най-вече този диапазон). Ама то при мен сигурно е професионално  изкривяване  Grinning. Всички са "яки парчета"  - и момичета, и момчета.

# 115
  • Пловдив
Тия оризовки имат вкус на стиропор.

# 116
Koи са тези мъже, които форумките загледали с лъстиви очички? Не съм чела нищо във форума извън тази и още една тема, така че не съм в час. И ако има снимки, защо пък да не коментират жените? Те снимки точно затова се качват - да се похвали човек. Понякога може и за друга цел, ама по-често е, за да получи комплименти.
В тази тема преди време, звездна май (да ме прощава ако не е тя), пусна снимка на сина си по някакви къси гащета и нагоре нищо ли, потник ли, забавила съм. Кажете ми сега защо трябва да пускаш снимка ако не очакваш някой да ти каже браво.
Валери, да сменяме децата, аз ще водя твоето на училище, вие с моето си мързелувайте. Понеже си споделяла, че си възпитаник на математическа гимназия, значи и със задачите ще можеш да му помагаш Simple Smile
За диетата съм мнение, че не може една и съща да е полезна за всички хора на света, така че всеки трябва да пробва различни неща и да си избере най-малко мъчителното. Аз например, 90-дневната не мога да я спазвам, каквото ще да стане. Или пък нисковъглехидратната, още на втория ден ще ми се е дояла леща.
За себе си съм установила, че ако ям някакви неща, не защото в момента ми се ядат точно те, а защото трябва, после ги намразвам за дълъг период от време. И друго нещо - има периоди, когато не мога да наситя на дадена храна, а после не се сещам за нея месеци, защото явно съм се наситила на елементите, съдържащи се в нея.
Цвеклото го обичам варено или печено, сурово като е, имам чувството, че ям пръст.

# 117
На Бижу момчетата не съм ги виждала, само съм чела, че са красиви. Аз, като видя нещо хубаво очите ли да стискам, отбелязвам, като факт и толкоз:) Янтрините са разкошни и ще станат хубави мъже, отсега казвам, средния с кюфтетата е зает, изтърсачето е злоядо, няма да се спогодят с Жаки:)
И на мен не ми стана драго, когато едни познат зяпаше Мими и попита, кога е станала толкова хубава жена, ( ква жена бе, не навършила 14!) ама растат децата, след някоя година щом не щом ще ги задирят някакви, които е възможно и да не одобряваме.
Тая Жаклин зъб ще вади, спука се от рев зяпа и вика махни го боде ми бузката...Кога изобщо ще спя? Нали до две щяло да е трудното, то към три върви вече...
90 дневната е и моята с нея се оправих след бременността. Утре луна, айде да караме на фрешове, по кило пада, после се връща малко, но за месец два три кила ги няма. Сега обаче трябва да изчисля аз кога да почна заради часовата разлика.

# 118
На Бижу синовете са разкошни брюнети. Heart Eyes Не знам точно на колко години са, но са доста млади.

# 119
  • някъде по морето

В тази тема преди време, звездна май (да ме прощава ако не е тя), пусна снимка на сина си по някакви къси гащета и нагоре нищо ли, потник ли, забавила съм. Кажете ми сега защо трябва да пускаш снимка ако не очакваш някой да ти каже браво.
Аз бях...да Grinning
Ама той е на 21....могат да го задяват.... Joy
Не получих никаква оферта за снаха.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт