Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 726
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 90
Може ли да ми кажете,какво преедставлява смути и как се приготвя?  Embarassed

# 91
  • Пловдив
Ами аз го правя банан+мляко+какъвто друг плод имам под ръка. Или само банан и мляко.

# 92
  • София
Значи смути от банани е модерното име на бананов шейк, така ли?

# 93
Ами аз го правя банан+мляко+какъвто друг плод имам под ръка. Или само банан и мляко.

ааа бананов шейк  Peace  и аз го правя на кухненски робот.

# 94
Хмм, в смутитата според мен не се слага мляко. Правят се само от плодове, зеленчуци.

Синовете на Бижу съм ги виждала....ми нормални момчета, чак за въздишане не са. Simple Smile Ама и аз по 20годишни не си падам, та може и заради това да е.

Мър, а какви тренировки вървят ккъм този режим?

# 95
  • София
Моята вечна диета е без закуска, почти никакво ядене през деня и вечерям колкото и каквото искам.  
Е те точно с тая диета се докарах до тук. Не мога повече да си го позволявам, забавя ми се метаболизма явно, имам вече нужда от специално отношение, за да изглеждам добре. Старост-нерадост newsm27

# 96
  • Пловдив
Хмм, в смутитата според мен не се слага мляко. Правят се само от плодове, зеленчуци.
Става много гъсто и не може да се пие. Simple Smile Ама то всеки има собствена рецепта за смути Simple Smile Не е нещо точно с рецепта.

Утешително е, че и по моите синове има кой да въздиша. Ей на, Жаки, със снаха се уредих Mr. Green

# 97
belinda, тези неща ги ям в събота (зареждащ ден) и до обяд тогава. Ако тренираш активно между другото, в събота може да си хапнеш и по-свободно до обяд, включително и гадости като пица, кекс, абе каквото се сетиш. Номерът е да не си натовариш психиката и да се пречупиш. Аз миналият път (за 40-50 дни - 6 кг., а аз нямам много за сваляне, та знаете че така е по-трудно с 4 пъти фитнес на ден, в събота си хапвах "непозволени" неща и си постигнах резултат доволно според мен)

Тони, хич не е сложен, тук го дадох подробен - иначе сутрин овесени ядки/бавни въглехидрати и плодове, обяд и вечеря - протеини и зеленчуци. Пие се много вода, ама как се маха целулит такаааа  Crazy Следобед, ако пригладнявате - сурови ядки.

Много по-неангажиращ е от другите режими, че там е готвене всеки ден различно. А закуската е лесна - овес, приготвен от вечерта, тези бисквити, които казах, пакетирани оризовки, това са все бързи варианти   Wink Харесвам режима, защото не ми изключва никоя група храни, че има такива дето са без мазнини или без въглехидрати, а за мен не е здравословно така. Общо взето, човек трябва да си намери неговия режим и да действа.

Sesylle, неприятни  Mr. Green 4 дни финес различните мускулни групи, загрявам с 10 мин. кардио после упражнения по схема - с тежести и уреди и завършвам с мин. 30 мин. кардио. Още не съм си почнала тренировките обаче, защото ми е много тегаво покрай сесията и чакам да ми се махнат тези неща от главата, за да започна както трябва, че почти запазих морето, време е да оправим и нещата за банския  Sunglasses

# 98
Синовете на Бижу съм ги виждала....ми нормални момчета, чак за въздишане не са. Simple Smile Ама и аз по 20годишни не си падам, та може и заради това да е.
И аз това казвам - съвсем нормални момчета.

# 99
  • Sofia
К'ви дърти чанти,аланколууууу?!
Туканка сме си все млади мОми, на има няма-20 години  Mr. Green

И кои са на Бижу синовете?! Подкрепете обвиненията и заявленията със снимков матр'ял,мадам  Crossing Arms!
Смути не съм ни виждала,ни опитвала, от вас чувам за тая чудодейна напитка  newsm78,ама струва ми се,че ще я пропусна.
Да кажа как се нама'ах след гимнастиката  Embarassed Доволно прибрах на топло един щрудел  с канела и орехчета, щедро гарниран с Активиа с мюсли  Rolling Eyes Ху'бо,че са мюслите,та ми звучи диетично  Whistling
Но пък много старателно гимнастирах,преди тъй да окепазя хубавата работа  Crazy

Светалчо, изтръпнах,докато четох за детето  Confused Аз на моя ученик му пускам чат-пат аванта да се наспи,че ми е поспаливичък много  Heart Eyes Ама,при такива родители,такова и детето  Mr. Green

Жаки,прочетох аз и за дънките. Абе,голям образ ще да е мъж ти. На шаренко налита  Mr. Green Човекът се барнал, изтупал, да те впечатлява ти сега-подробности  ooooh!  
Моят не различава зебра от тигър, очевидно  Mr. Green

# 100
Аз най-сетне открих дънки в цвета, който искам. Само че - мъжки. Simple Smile
Нямах време обаче да меря вчера с децата. Когато имам време ще прескоча да ги видя. Simple Smile Едно време страхотно ми стояха мъжки дънки, защото съм без талия почти...

# 101
  • София
Тази тема с обсъждането на нечии деца, било то и пораснали, с подтекст, различен от този, който обикновено влагаме, когато обсъждаме децата си, ми е откровено неприятна. Не щото съм моралист номер едно, но някак си...не му е тук мястото. Не ми се сърдете Simple Smile Всеки мъж е на майка си дете, но някак си съм свикнала, когато мисля за него на глас, да не споделям мислите си точно с майка му. Ако след 7-8 години някоя съфорумка каже за сина ми "ауу, секси парче" или "мм, нищо особено" ще ми е еднакво противно и от двата коментара. Да си знаете Laughing

# 102
  • Sofia
Аз най-сетне открих дънки в цвета, който искам. Само че - мъжки. Simple Smile
Нямах време обаче да меря вчера с децата. Когато имам време ще прескоча да ги видя. Simple Smile Едно време страхотно ми стояха мъжки дънки, защото съм без талия почти...
Смело купувай,ще си фИешън. Виж,че масово СМЕ се огащили с бойфренд дънки  Peace Аз обичам да се обличам изсулено, за ужас на домашните.  Whistling
Белинда,подкрепям   Peace Първоначално помислих, че е майтап за "сгодяването "на децата.

Абе,дева съм аз,пак да подчертая, наивна работа  ooooh!

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 15:54 от GeNa

# 103
Belinda, напълно подкрепям.

# 104
  • Пловдив
ММмне, не бих имала проблем ако някой каже за 25 годишния ми син, че е "секси парче". От 18-20 години нагоре съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт