За "лъжливите овчарчета" - ние без малко да изпуснем нашето дете по тази схема. Живеехме на края на света на място, за което с право може да се каже "нема такава държава". Детето посещаваше руско училище. Трети клас беше и имаше моменти, в които го виждаш, че иска да изклинчи. И един ден сутринта - "боли ме коремът". ММ, строг баща, не му повярва - хайде, бързо, че колата те чака, строи го в две редици. В момента, в който детето взе чантата в дясната ръка, извика от болка и аз се притесних, защото знам, че е не чак толкова добър артист. Обаче мъжът ми не се трогна. След два часа ни се обаждат от руското посолство, че детето е с апендиситна (така ли се пише?!) криза и трябва спешно да го заведем да го оперират. Скачаме в колата, газ до дупка, стигаме посолството, а то един огромен комплекс, цял квартал, заграден с ограда. А ние не знаем къде е входът, защото сутрин кола закарва децата от нашето посолство до училището и детската гадина в руското и на обяд ги връща. Не бяхме ходили. И почваме като щурави да обикаляме и не можем да намерим вход и пак, и пак и все повече се паникьосваме, сковали сме се от страх и гузна съвест, онемели сме чак от притеснение. Видя ми се цяла вечност. Накрая намираме входа, намираме и лекарския кабинет, а там детето ни седи пожълтяло-позеленяло от страх, болки и ужас от предстоящата операция, грабваме го и го караме в болницата, веднага го оперираха и после хирургът каза, че апендиксът се спукал в ръката му.
Та трябва човек да има едно на ум със "симулантите".
Приносът ми към водолеите в темата е точно този водолей, "симулантът"

Табличката за привличане между зодиите я проверих с най-големите любови от моето обкръжение, имам такива, които са заедно от 8-ми клас и едни от 9-ти. Също с други, които отдавна се разведоха - ами нищо не съвпадна. Айде, моята лична я знам, че е извън всички класации