Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 726
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янечек, аз съм другото дете, изкласило училище без нито едно отсъствие. Но един ден се разревах вкъщи, че само аз не боледувам и искам и аз, та майка ми ми пусна аванта един ден "по домашни причини". Още си спомням какво щастие изпитах.

За "лъжливите овчарчета" - ние без малко да изпуснем нашето дете по тази схема. Живеехме на края на света на място, за което с право може да се каже "нема такава държава". Детето посещаваше  руско училище. Трети клас беше и имаше моменти, в които го виждаш, че иска да изклинчи. И един ден сутринта - "боли ме коремът". ММ, строг баща, не му повярва - хайде, бързо, че колата те чака, строи го в две редици. В момента, в който детето взе чантата в дясната ръка, извика от болка и аз се притесних, защото знам, че е не чак толкова добър артист. Обаче мъжът ми не се трогна. След два часа ни се обаждат от руското посолство, че детето е с апендиситна (така ли се пише?!) криза и трябва спешно да го заведем да го оперират. Скачаме в колата, газ до дупка, стигаме посолството, а то един огромен комплекс, цял квартал, заграден с ограда. А ние не знаем къде е входът, защото сутрин кола закарва децата от нашето посолство до училището и детската гадина в руското и на обяд ги връща. Не бяхме ходили. И почваме като щурави да обикаляме и не можем да намерим вход и пак, и пак и все повече се паникьосваме, сковали сме се от страх и гузна съвест, онемели сме чак от притеснение. Видя ми се цяла вечност. Накрая намираме входа, намираме и лекарския кабинет, а там детето ни седи пожълтяло-позеленяло от страх, болки и ужас от предстоящата операция, грабваме го и го караме в болницата, веднага го оперираха и после хирургът каза, че апендиксът се спукал в ръката му.

Та трябва човек да има едно на ум със "симулантите".

Приносът ми към водолеите в темата е точно този водолей, "симулантът" Joy

Табличката за привличане между зодиите я проверих с най-големите любови от моето обкръжение, имам такива, които са заедно от 8-ми клас и едни от 9-ти. Също с други, които отдавна се разведоха - ами нищо не съвпадна. Айде, моята лична я знам, че е извън всички класации Joy, ама и другите хич не съвпаднаха.

# 76
  • София
Искам да кажа, че разбрах, че имало Дърти Чанти, които се заглеждали по синовете на съфорумки  Shocked

Ако става въпрос за на Бижу синовете, май няма чанта от нас, която не се е загледала по тях. Laughing
Аз не съм.... щото не съм ги виждала, не за друго  Blush

# 77
Аз пък сигурно съм единствената, която ги е виждала, ама не е въздишала по тях. Мъже като мъже, не са грозни, но и чак УАУ ефект не предизвикват.

# 78
Да си призная - повечето салати, за които говорите, не съм ги виждала, дори и на картинка  Mr. Green. Явно съм прекалено консервативна.

На мен пък салата от цвекло, ябълка, морков и орехи ми се вижда доста консервативна.  Laughing
Аз обаче винаги варя цвеклото, не ми харесва сурово.
Напоследък много често правя салата с Bull's blood. Много ни харесва, но никой в къщи не споделя мнението ми, че има вкус на цвекло, а сега като чета на разни места разбирам, че това всъщност са листа от цвекло.  Mr. Green
http://www.sakatavegetables.com/index.cfm/fuseaction/plants.plan … eID/135/index.htm

# 79
  • Пловдив
Аз пък сигурно съм единствената, която ги е виждала, ама не е въздишала по тях. Мъже като мъже, не са грозни, но и чак УАУ ефект не предизвикват.
Сигурно не сме гледали едни и същи снимки Simple Smile

# 80
belinda,

Скрит текст:

варива по-скоро в 1 ден от седмицата и то без мазнина. Давам ти нещо ориентировъчно, макар че то индивидуално е за мен като количества, но базата е еднаква. Сутрин аз не ям овесени ядки, защото не ги обичам, а ги сменям със смути, но аз не огладнявам, а ядките държат ситост  Peace Протеин може и да не си взимаш, то е за тренировките ми, защото не мога да си го набавя само с храна, но приемаме, без протеин  Wink

Позволени храни

БЕЛТЪЧИНИ:                                          ВЪГЛЕХИДРАТИ:

1 Месо – пилешко,пуешко,телешко      1 Овесени ядки
2 Риба                                                     2 Пълнозърнест хляб
3 Извара                                                 3 Картофи ( приготвени без мазнина )
4 Белтъци от яйца                                 4 Ориз ( приготвен без мазнина ),оризовки
5 Протеин на прах                                 5 Плодове – сутрин към закуската

МАЗНИНИ:
1 Зехтин
2 Ядки – бадеми,орехи,лешници ( до 100 гр на ден )
3 Сусамен тахан
Зеленчуци (  зеле,краставици,айсберг  )- неограничен прием.

Примерно дневно меню ( в разреждащ ден )

Закуска
8:00 1 доза протеин + 80гр овесени ядки + 200мл нискомаслено мляко ( всичко се забърква на каша)  + 1 плод по избор + витамини,минерали
Или
 1 цяло яйце + 2 белтъка + 50гр извара + 80гр овесени ядки( всичко се забърква и се пече ) + 1 плод по избор + витамини,минерали

Обяд
12:00 150-200 гр риба на скара + салата (зеле ,айсберг , краставица )
Или
150 - 200 гр пилешко месо на скара + салата ( зеле,айсберг, краставица )

Следобедна закуска
16:00 1 с.л. сусамен тахан + 1 доза протеин
Или  50гр бадеми или лешници + 100гр извара + салата

Вечеря

21:30 150гр риба на скара + салата
Или
Омлет 3 белтъка + 100гр извара + салата

Примерно дневно меню ( в зареждащ ден )

8:00 1 доза протеин + 80гр овесени ядки + плодове
10:30 100гр месо + 3 оризовки
13:00 същото
16:00 същото
21:00 100гр месо + салата

този ден оризовките може да бъдат заменени с позволените въглехидрати, но без мазнини - картофи, суши например.

-   Идеята  е : до обяд да се приемат белтъчини и въглехидрати ,а следобед белтъчини и мазнини( не трябва да се смесват въглехидрати и мазнини в едно хранене)
-       Поне 3 л вода на ден
-   Храните в всяко едно ядене могат да се заместват по избор с гореизброените позволени храни,но да се запазва вида на храната.Например белтъчини се заместват с белтъчини и т.н.
-   Ако се изпита глад между храненията е позволено да се хапнат по 20-30 гр бадеми или лешници ( максимум 100 гр на ден ) или лъжица тахан.

Смутитата, които правя аз са с киви, малко годжи-бери, малко ленено семе, банан, портокал, спанак, броколи, абе с всичко можеш. И даже напоследък ги правя с малко вода, не с мляко и лъжица мед. Ето ти примерни идеи, но ако огладняваш отиваш на варианта с овесените ядки или има едни бисквити Гулон ли бяха, трябва да се сетя (във Фантастико знам, че ги има) и те стават за закуска.

Иначе някой има ли отзиви за следните агенции: Авентура, Глоб травъл и Топ травелс?  Crazy Ако не намеря съпорт тук, официално ви заплашвам, че ще ходя да питам в темата за Гърция, чувствайте се заплашени  Mr. Green

При мен е лудница днес, консултирах и колеги и не знам направо какво да ги посъветвам, не мога да им кажа някои неща директно.

# 81
В обедната почивка една мангалка ми набута някакво растение, някаква зелена клонка. Било Йордановден (по стар стил) за здраве, искаше да ми гледа на ръка, че съм била много хубава Mr. Green Отсвирих я набързо, но тази клонка ми остана в ръцете. Сега зверски ме боли главата. Сигурно е съвпадение де, но се чудя дали да изхвърля това клонче. Много съм смахната. ooooh!

# 82
Аз пък искам да кажа, че се радвам да "видя" Мадам! Hug
А иначе синовете на Бижу са големи красавци.Според моето скромно мнение и това на поне 99% от форума.   bouquet

# 83
В обедната почивка една мангалка ми набута някакво растение, някаква зелена клонка. Било Йордановден (по стар стил) за здраве, искаше да ми гледа на ръка, че съм била много хубава Mr. Green Отсвирих я набързо, но тази клонка ми остана в ръцете. Сега зверски ме боли главата. Сигурно е съвпадение де, но се чудя дали да изхвърля това клонче. Много съм смахната. ooooh!
Изхвърли го. И мен веднъж ме пресрещна една, бях излизала на обедна почивка. Приближи ме започна да ми говори, така ме разцентрова, до вечерта само за нея мислех и се ядосвах на себе си, че й се вързах.

# 84
Изхвърли го. И мен веднъж ме пресрещна една, бях излизала на обедна почивка. Приближи ме започна да ми говори, така ме разцентрова, до вечерта само за нея мислех и се ядосвах на себе си, че й се вързах.

Внимавайте как, къде и кога изхвърляте тези клонки. Само по пълнолуние, на течаща вода и се оглеждайте да не ви наблюдават самодиви от някой храст.  Naughty

# 85
  • София
Благодаря ти, Мър, много хубаво и подробно си го написала Hug
Не видях в примерния ти режим картофите и ориза кога ги ядеш, но ще предположа, че почти не ги ядеш или ако да - то се случва на обяд, нали така Wink

# 86
  • София
Мър, много сложен ми се видя този режим, а и виждам, че има следобедна закуска. Нямам възможност сутрин и следобяд да бъркам разни неща. Залагам си на 90-дневната диета.  Grinning

# 87
  • Пловдив
А тъкмо бях обядвала. Отивам да прасна едно смути с банан за следобедна закуска. Аман от вас Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 88
Тонка, аз го режа на кубчета,  добавям червена чушка, маслини, зехтин, оцет и сол. Царевица,  меко сирене. 

# 89
Моята вечна диета е без закуска, почти никакво ядене през деня и вечерям колкото и каквото искам. Не мога да обядвам готвени неща в никакъв случай. В редките случаи като го направя после не съм във форма, отпаднало ми е, спи ми се.

Общи условия

Активация на акаунт