Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 709
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 30
  • югозапад, под "Марков камък"
  bouquet
Очертава се дъълга работна седмица. Пожелавам да е лека и приятна на всички.
Болните да се оправят бързо.
Вчера нали беше Атанасов ден и четох някъде, че според поверията зимата си отивала. Дано!

# 31
  • София
На края на втори съм, ужас  Joy
Въййй, Бърди, стегни се! Много се офлянкваш, едва два сезона си изгледала, а от кога ги мъчиш.  Mr. Green

Гена, ти ме подсети като спомена за коженото руло... В събота цял ден бяхме при моя приятелка на гости. Събраха се 4 момиченца да играят, а ние - майките, си седяхме в кухнята на вино, мезе и сладки приказки. Едната от малките дами е голяма сладуранка, родена в средата на 6-ия месец, 900 гр. Та същата тази чаровница на 4 год., дето се прави на срамежлива пред мен и почти не съм я чувала да говори, казала на Кати, че като порасне ще се ожени за пишката на Гошко (името е сменено, иде реч за съседско момченце).  Joy

Гледам да се смея на приказките им... Обаче една майка ревеше и се беше паникьосала, когато разбрала какви ги е вършила 4 годишната й дъщеря с едно приятелско момченце, пикльо на 4 г. също.

# 32
Хубава седмица ви желая  Hug
Стискам палци за 13.30, ама после искам и да разбера резултата  Laughing

Тони, още продължавам да гледам оферти. В Мирамар сме ходили, отдавна, но не ми се повтаря. Иначе за мен си остава можи би най-добрия хотел на нашето черноморие.

пп: скорпионче съм

# 33
  • София
Тони - държа те лично отговорна за безсънието си, породено от Даунтън Абу!  Whistling

Аууу, и аз, и аз я държа отговорна! Страшна зарибявка е този сериал, една след друга ги гледам сериите. Тия сценаристите на края на трети сезон, гадове мръсни, исках да им пускам тежки предмети от високо върху главите Close А една колежка смята, че съм била живо копие на актрисата, която играе лейди Мери Rolling Eyes Аз не виждам никаква прилика, освен, че и двете сме с леко дръпнати очи и високи скули, ама то цяла Азия е така, не е като да е нещо рядко срещано hahaha

Като си говорите за "срамотии" да ви кажа, че моят син ми се оплака преди време, че момиченцето от съседното легло в градината му щипела пишонката Shocked Да вземете да си възпитавате момичетата, ей Crossing Arms

# 34
Сега как е редно да кажа, добър ден, пръдли ли:))) Интересни обръщения, а другото е бая лично, дет се вика:))
Гена, а за дънките с бродерия, женски, дето ми дойде се тях на среща чете ли:))
Аз отговарям дословно на зодията си Теле, моя Овен, би трябвало да не изкараме и година, пък наченахме 12-та. Жакито е Рак, гальовна и много чувствителна. Снощи, както и очаквах ме побърка с тая Баба Яга. Днес каза, че нямало да ходи на музичката, много била страшна Баба Яга. Вероятно обаче желанието за танци ше надделее над страха:) Мъжът ми пържи огромни скариди, килото е около 20 лева! Много евтини и вкусни, изядох количество, което няма да споделя Embarassed
Водолей е една от най- близките ми дружки. Тя конкретно е много мързелива, даже мен конкурира. Други от зодията не познавам, вие така ли сте, Лили? Simple Smile) Мама казваше, че ако ме боли, колкото ме мързи, нямало да оцелея Simple Smile)))
По късно съм на масаж при онази, дето съблече моя, ако ме задърпа ще я перна през ръцете. То верно, че няма туристи и явно искат да докарат някой бат отгоре, ама да се научат къде да си предлагат услугите все пак Simple Smile
Даунтън Аби го изгледах, влюбена съм в този филм! Сега по препоръка на Джой, започнахме Бръсначите, ще ми хареса  bouquet
Междувременно чета Анастасия, на Кен Фолет, препоръчвам с две ръце! И се чудя как изобщо съм живяла без Киндъла? Обявявам го за една от най- ползваните ми вещи:)
Айде със здраве, щях да кажа ш...ди:) Шегувам се, да не се обиди някой Hug

# 35
БърдсФлу като каза инат и избухливост, бях сигурна, че е овен. Много уважавана от мен зодия, много хубави приятелства имам с овни.
Аз по-скоро вярвам в зодии, без да приемам нещата като абсолютна истина. Телец съм, много типичен при това, комай единственото нещо, което не ми е присъщо, е чревоугодничеството (и добре че).
Забелязвам, че в живота ми присъстват много концентрирано представители на определени зодии (пълно е с мъже раци около мен и то важни мъже, вкл. баща ми и синът ми), но пък представители на други зодии почти не познавам (водолеи и риби). По отношение на мъжете обаче изобщо не мога да обобщавам.

# 36
  • София
Гледам годинки си мерим. Иде ми на езика да се похваля, че в събота станаха точно 20 години откакто имам по-добра половинка Blush, ама то не е за хвалба, така че ще си мълча, защото нали съм на 23 все пак...
Плашещо е. Това си е цял един живот, а мина като миг Rolling Eyes

# 37
  • Пловдив
Аз готвя Simple Smile Сложила съм капама. Към 10 сутринта я сложих, за вечеря в 6-7. Е, не е баш капама, тоест няма сърми, и няколко вида месо и наденици, но иначе другото и е точно като капама.

# 38
Мих си снощи косата и опитах така нареченото "обратно измиване". Имаше обем но дали от начина на измиване или от това, че легнах с мокра коса - не знам.

Тия ел. табла по спирките на ГТ са голяма глупост. Гледам че еди-кой си автобус идва след 37 мин    Shocked   което няма как да е вярно защото са сравнително редовни. При следващата смяна минутите бяха 13.

# 39
Мих си снощи косата и опитах така нареченото "обратно измиване". Имаше обем но дали от начина на измиване или от това, че легнах с мокра коса - не знам.

Аз ако си легна с мокра коса после ще имам такъв обем, че пак трябва да я мия. Моята коса и без това гравитация не я лови.  Twisted Evil
В зодиите и аз не вярвам.

# 40
В зодии вярвам относително....Simple Smile

Аз съм Овен, разбирам се добре като цяло с Лъв, Стрелец, Скорпион. Други овни също. С козирог и водолей, но е по-интересно. Simple Smile
Наблюдение над останалите зодии нямам, изглежда съм имала кратки и епизодични срещи. Simple Smile
Не понасям никак рак, само 2представители съм срещала, но са просто....

# 41
  • София
Опитвам се днес да ям съобразно режима на Мър. Обаче голяма греда с купешките храни, няма да стане така, ще трябва да си нося от вкъщи явно. Взех една пишешка пържола от филе на скара - ми тя така щедро осолена, че въобще не знам дали може да мине за диетична. Салатката отстрани и тя така добре подправена с мазнинка Rolling Eyes
Мър, ако видиш това, моля те пиши дали може освен месо и салата да се ядат варива - грах, боб, леща и ако да - на обяд или на вечеря?
И тия смутита, които се бъркат сутрин, какво има в тях, освен плодове? Мляко ли, някакви кълнове ли? Гледам в нета варианти сто. Аз имам блендер, обаче освен бананов шейк в него, друго смутесто не съм правила.

Ей, ужасно солена тая пържола, направо нищо не направих Sad Язък!

# 42
Ехооо  wavey. Искам да кажа,че това ми беше най-скапания уикенд! От всичко най-обичам неканени гости! Ама като не са дошли на мен на гости как да ги изгоня. И понеже много мразя да се съобразявам с някой,който не се съобразява с мен реших,че един бойкот от два дни ще им изясни ситуацията на всички в къщата. Е, ММ го отнесе най-много като най-близък ама...а и нямах достъп до лаптопа за да ви се оплача ,а от таблет и телефон ми е много дразнещо.Излях си мъката  Hug  

# 43
И тия смутита, които се бъркат сутрин, какво има в тях, освен плодове? Мляко ли, някакви кълнове ли? Гледам в нета варианти сто. Аз имам блендер, обаче освен бананов шейк в него, друго смутесто не съм правила.

Гледам ги тук, че продават по 3 евро едни мънички шишенца (три глътки някъде) и съм възмутена, та въобще не съм обръщала внимание какво има вътре. Мислех, че са само пасирани плодове.
Сега погледнах, еми бъркочи с всичко, включително сладолед, шоколад и фъстъчено масло.

A smoothie (alternatively spelled Smoothi, smoothee or smoothy, the name comes from the smooth property of the emulsion) is a blended and sometimes sweetened beverage made from fresh fruit (fruit smoothie), vegetables and in special cases can contain chocolate or peanut butter. In addition to fruit, many smoothies include crushed ice, frozen fruit, honey or contain syrup and ice ingredients. They have a milkshake-like consistency that is thicker than slush drinks. They can also contain milk, yogurt or ice cream. Smoothies are often marketed to health-conscious people, and some restaurants offer add-ins such as soy milk, whey powder, green tea, herbal supplements, or nutritional supplement mixes.

# 44
  • София
Да, така е, по принцип всякакви бъркочи могат да се направят, и аз прочетох. Но питам конкретно за тези, които Мър си прави, режимните. Иначе то е ясно, че ако го разджуркам със сладолед и фъстъчено масло, ще е вкусно, но със съмнителна диетична полза hahaha

Белла, съчувствам! Аз това с неканените гости, честно, не го разбирам. Никога не ми се е случвало. Дори майка ми не идва без покана. Сигурно съм страшна Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт