Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 696
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 870
Щерката сутринта повърна и се оплака че я боли корема. Силно се надявам да е било инцидентно.
Ако е вирус...ще го лепне и малкия...те са постоянно един в друг. 

# 871
  • Варна
Благодаря за идеите как да видя сметката на кашуто!
Ще вкарам чукът за пържоли в действие Simple Smile

# 872
Като чета тук за болните деца се хващам за главата направо. Какви са тези вируси, какво е това чудо? Почвам да вярвам и аз в конспирации май.

# 873
Ами вируси като вируси според мен, нищо особено. Сезонът е такъв - мърляво време, нито топло, нито студено, децата са по 30 в класната стая или детската градина, не се проветрява, не ги извеждат навън между октомври и април, лекарките дават бележка между 3 и 5 дни, които съвсем не са достатъчни за оздравяване на малко дете, разбира се, че ще боледуват по много пъти. Като сложим и мръсния въздух, който зиме е още по-мръсен заради отплението на дърва и въглища, ето ти я конспирацията.

# 874
Знам, че звучи досадно такъв въпрос, но тук защо няма вируси? И тук е нито топло, нито студено, същата работа с децата и класните стаи, ужасно висока влажност, каквато никога не съм виждала във Варна и т.н., но вируси просто няма. Дъщеря ми израсна тук до четвъртата си година, нито веднъж не лепна вирус. Синът ми и той тогава беше тук, и той също. Не съм чувала и за грипове. Сега също няма. В България защо постоянно всички са болни и има някакви вълни от вируси? За мръсния въздух може и така да е, но чак пък толкова дърва и въглища не мисля, че се ползват. А и мръсен въздух едва ли има нещо общо с вируси.

# 875
  • София
Чек, отдавна се каня да те питам кое е сегашното ти "тук".  Grinning

# 876
  • София
Добро утро от офиса. Да се оправят болните деца! Моето също е в групата, разболя се в момента, в който брат й оздравя, пипна страшен конюнктивит, с температури, течащи очи и нос, болящи уши, и всякакви екстри. Сега й поразмина, но още няма сили и апетит - но това ще си дойде с времето.

Снощи - Даунтън до 2 часа, приключих 3ти сезон - да кажа за форумската статистика  smile3507

По другите теми: Яж, моли се и обичай ми беше уникално тъпа и досадна книга, прочетох я само на инат да видя защо е, аджеба, целия шум около нея. Толкова диаметрално противоположна на разбиранията ми за живота книга не бях чела, но не успя да ме убеди / запали / докосне дори.

Закуска не съм правила, но утре мисля да пусна тутманика в хлебопекарната - не съм го правила от първия ми опит насам и мисля, че може да се поглезим с него веднъж месечно.

# 877
  • София
По другите теми: Яж, моли се и обичай ми беше уникално тъпа и досадна книга, прочетох я само на инат да видя защо е, аджеба, целия шум около нея. Толкова диаметрално противоположна на разбиранията ми за живота книга не бях чела, но не успя да ме убеди / запали / докосне дори.
Бърди, не така, моля те. Ще ми отрежеш мераците да прочета книгата още в зародиш. И без това съм в началото. Засега бутам.  Grinning

# 878
Съгласна съм с Бърди, но си мълча, за да не ръчкам нежните форумски души.  Grinning

# 879
  • София
Съгласна съм с Бърди, но си мълча, за да не ръчкам нежните форумски души.  Grinning
И аз. ВЪпреки че съм гледала само филма

# 880
Не мисля, че всички са болни, просто в Бг много обичаме да говорим за болести и да се оплакваме. А децата са крехки и болнави заради изцяло грешно отглеждане - големи групи в детската градина, където седят по 10 часа, изключително лоша и евтина храна, затворени прозорци поради страх от настинка и неадекватно изписване на лекарства. Пият по 6-7 аб през зимата, много ясно, че ще са вечно болни.

# 881
И аз. ВЪпреки че съм гледала само филма

И аз не мога да си причиня книгата. Филмът ми беше достатъчно анти.

# 882
Яж, моли се....и т.н. хич не ме впечатли. Филма ми беше един протяжен и лишен от смисъл....Simple Smile

А за вечно болните...повечето деца се разболяват от яслите и градините. Дъщеря ми неходила на такива заведения е била болна по 1-2пъти на година.
Факт е обаче, че и много възрастни се влачат по цяла зима болни, с някаква настинка, сополи, кашлица и т.н.

# 883
  • София
Гаднярки, ейййй.  ooooh! Аз пък ще се напъна яко и ще прочета книгата, та ако ще и най-гадната рецензия да дръпна след това.

# 884
  • София
Тони, може и да ти хареса, не се отказвай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт