Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 056
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Мър, честито. Поливай сега.

# 136
  • София
Имам проблем с малкия син  Confused Безпричинно агресивен е. Седи си мирно и кротко сестра му /или брат му, а той отива и ги удря с нещо. Ей сега пак цапардоса Емма с една дебела книга с твърди корици.... толкова силно я удари, че чак обецата ѝ отхвърча. А той доволно се хили. Говоря му, карам му се,... а той пак се хили. Освен че удря безпричинно и плюе... по тях, по нас, по всички. А когато е сам с мен или ако баба му дойде да го гледа, но да е само той е най-доброто, мило и послушно дете. Направо не знам какво да го правя.   Rolling Eyes Не ходи на градина, че да мога да се "оправдая" че там е прихванал лошите навици.... лично негово хрумване и творение са си.

# 137
Току що приключих с приготвянето на кус-куса за вечеря. Винаги ми харесва, но днес ми се получи перфектно. И телешкото, и тиквата и зелето и нахута са перфектно овкусени, а кус-куса ми стана въздушен и пухкав. Похвалих се. Simple Smile
Гаджето на сина ми днес го е водила на врачка  Joy Умрях от смях. Щял да има 3 деца от 3 жени, и да може да издържа 3 семейства. Има да се упражнявам да съм свекърва Joy

# 138
Изригвания на селяци има.

Подсети ме за една песен It's Raining Men. Много е тематична. Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=l5aZJBLAu1E

# 139
  • Ланкър, планините Овнерог
Опппа, за диети нещо мернах да говорите(пишете)
Кой на каква? Миналата година почти до край карах 90-дневната, файда имаше,но тази година нещо не мога да се наканя. Пък и скъпо ми излизаше изхранването, да му се не знае.

Не мога да не се похваля с последното творение на Констанца. На някой разбирач може да му се види не толкова добро, ама аз хич не отбирам от рисуване и много си ми харесва  bowuu

# 140
... но всъщност си оставяме работата за последния момент. Едно нещо, което трябва да се свърши, може да отлежава много време, докато стане нетърпимо.

Това е типична отличителна черта и на Риби. Така че и аз съм по същия начин.
Влизаме във Водолей тази седмица, колко водолея имаме в темата, освен Нино и Лили?

# 141
Къде да попитам, ако не в любимата ми тема   bouquet
Някой ходил ли е на лазерна епилация, за да сподели с мен плюсове и минуси?
Аз се връщам да чета около 99+ непрочетени мнения Simple Smile

# 142
  • Euskal Herria
пп: телешките пържоли са нещото, което така и не се научих как се прави. Спазвала съм точно указанията на съфорумки за котлет на тиган - точно 8 минути, а стана като подметка, ама толкова твърдо, че не може да се сдъвче. Може месото да е било старо, знам ли. Но повече с телешко не рискувам.
А тук обикновено телешките пържоли ги приготвят върху нещо като нашите сачове. Пържолите са дебели и доста големи - все едно гледам подметката на мъжка обувка, размер поне 43  Grinning. Обаче... направо са си сурови, така ги предпочитат (chuletas de ternera a la planca)
Скрит текст:

Мър, честито за изпита!

# 143
  • София

Талантливо ти е детето, Гита Ог, браво!

Пържолите ми станаха идеални. Явно месото беше добро. Салатата за сметка на това беше все едно ям дървени трески. Егати скапаното зеле!

Сега идва най-трудната част. Като си дойде мъжа ми от работа, като си сипе едно малко и като извади шоколада Crazy Освен да го замъкна в спалнята от вратата, че да няма време за пиене...То добре, ама 2-3 месеца така, ще му дойде нагорно Joy

За лазерната епилация и аз ще чакам отзиви. Вдигнала съм мерника на космената си покривка, дните й са преброени.

# 144

За лазерната епилация и аз ще чакам отзиви. Вдигнала съм мерника на космената си покривка, дните й са преброени.
[/quote]
Не за първи път и аз се каня. Като ми замирише на пролет Simple Smile
Епилатора взе да ми омръзва. На кола-маска никога не съм ходила. Депилатор по принцип не ползва (само в много краен случай).
И сега пак се чудя.  newsm78

# 145
  • София
Мене ме "чуди" единствено цената. Цифра си е, като сметнеш 6-8 процедури хептен. А аз махам всичко...Но може би ако не се прави всичко наведнъж, е по-поносимо. Не знам, обмислям го още. Иначе казано - мотам се Laughing

# 146
  • София
А добра вечер! Благодаря на всички за стискането на палци, справих се, според мен, доста успешно  Heart Eyes Hug.
Виждам, че всички сте добре, само болното детенце бързо да се оправя.
Онда, синът ти да не се е вкарал в някакъв ревнив период? Голямата понякога става такава агресивна към брат си, когато прецени, че е абсолютно пренебрегната и то заради лиготии от негова страна. Дано бързо премине това.
За смутитата има цяла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783099.0
В къщи са много на почит плодовите, но ние си обичаме плодове.

# 147
Много ми харесва рисунката на детето ти, Гита, чудесна е!
Лазерна епилация докато се наканя да си направя, космите ще ми опадат заради старостта. Макар че кой знае, може да стана от ония бабички с белите коси и черните косми на краката.
Онна, ако някое от моите тръгне със злост да напада другото, веднага го пердаша, на момента и отново заживяваме в мир и любов. Не споделям клишето, че ние като ги набием, им даваме пример как да се държат, а точно обратното, смятам, че им показваме те какво причиняват на другите и че не е никак приятно ти да си набитият.

# 148
  • HH
Някъде прочетох, че днес е денят, в който хората са най-депресирани от началото на годината. И аз не пращях от ентусиазъм де. Като всеки понеделник.  Rolling Eyes

Знам, че горните два реда нямат много смисъл, но да не е само гол запис.  Hug

ПП: И аватарът ми се е депресирал явно. Не помня да съм го махала.

# 149
belinda,
Ако решиш нещо, сподели.
И аз губя време в размисли (без страсти) по темата.
Янечек,
"Лазерна епилация докато се наканя да си направя, космите ще ми опадат заради старостта"  Joy Joy Joy
Нали е ясно, че тук всички сме млади.

Общи условия

Активация на акаунт