Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 53 065
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 180
  • Луната ни пази
Ох, какво си докарах с този фактор тази вечер- да слушам Ози цяла нощ, ама и спомени, спомениии от младите години.
Елица, така е, въпрос на вкус.
Куркума, определено имам какво да кажа върху това, което написа (цял трактат даже, подкрепящ те), но не искам да си развалям Ozzy настроението.
Янче, и на мен ми направи впечатление тази реклама, по същите причини.
Цвети, радвам се за срещата, дано е резултатна.

# 181
На Мър- честито за изпита!
Констанца има талант, аз не че разбирам, но ми харесва много. Напоследък и Мими започна да рисува, но не е толкова добра.
Тия смутите чисти шейкове, бре. Днес започвам на сок, да видим ще изкарам ли до утре, ако не ще държа през деня, а довечеря ще ударя един Том ям:)
Режима на Мър е идентичен с този, който ми направи инструкторът, но в моя имаше два пъти на ден задължително грейпфрут. Вероятно се сваля, но не ми е вкусно, това оризовките не е храна, аз когато съм на такива зверски ограничения, съм безкрайно тъжна. Обичам вкусната храна. Почти съм се примирила, че никога няма да стана толкова слаба, че да ми се броят кокалите. Под 55 кила, не мога да падна, след второто раждане и това е. Вероятно и годинините вече играят, метаболизмът ли се забавя, не знам, но преди за седмица две свалях, а сега е трудно. И да падне някое килце пак се връща, само след 90 дневната диета задържах, само че тази година започнах изкарах месец и не бях свалила и грам.
За епилацията, аз съм изтребила 90% от нежеланото окосмение, само че не става дума за 8 процедури, а за доста повече, започнах е фото епилация и продължих с Александритов лазер. Първите процедури бяха кошмар, болката беше доста силна, а аз съм с висок праг, все пак от 9 годишна съм с мигрена, а освен това мирише на пърлено прасе, гадно си е. След първите няколко сеанса през около месец, става по- търпимо. Когато аз започнах преди доста години за цял интим и мишници плащах по над 400 лева, в един салон Пандерма, дето онази Радост от Огледала го рекламираше, имаха до Руски паметник студио и друго на Цар Борис. После малко паднаха цените, но ако кажа че съм дала хиляди няма да е лъжа. След като забременях, а може би и от силните стимулации с хормони, се появиха около 20% нови косми. Сега подържам два пъти в годината, последно ходих  в Инканто, в Пловдив, не съм доволна никак! Платих 200 лева и нищо не падна. Най- добрия лазер, който съм правила е във Варна в един салон на ул. Иван Тертер, но не помня как се казва. Правех веднъж в годината, когато ходехме на Златните и не се налагаше втора процедура през годината. Сега обаче не летуване там, а ако ида специално ще е дявол на магаре:))
Много ни уплаши Жаки снощи, имаше 40 градуса температура, която не падаше ни от свещички Ефералган, ни от Нурофен сироп, повърна веднъж и я тресеше, така до седем сутринта, когато се успокои, заспа. Стана в десет сякаш нищо не е било тича и щурее, няма Т. Какво беше това чудо не знам, казва че я боли бузката, гледах още няма кътник. Дано е било някой 24- часов вирус и не се повтори. Болницата е на метри от нас, много модерна и с добри педиатри, но не ми се ще да се налага да ползваме услугите им.
Кой и къде се кара? Аз чета само тук и Пинизите( рядко) та, ако не ме осветлите няма да знам кой с кого воюва:)
За мързела мислех да пиша, ама много досадих:)
Нямам още хубави снимки от плажа на Жаки, че не ходим заради вятъра, но по късно ще ви я покажа от миналата година, да видите все пак чии приключения четете:)
Нещо исках да кажа на някой, ще се сетя.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 06:52 от JACKLIN*

# 182
Добро утро дами и Куркума. Другите мъже май избягаха, а?
Жаки, дано малката Заки го е преборила този вирус.
Гита, и аз я бях пропуснала рисунката. Страхотна е. Но това от човек, който рисува по-зле от 6 годишната си дъщеря едва ли означава нещо  Grinning
Откакто минах 40 години, проблемът ми с космите започна сам да се решава.
tzvety26, на мен ми става смешно, когато дават рекламите на Облак.бг. Особено  тази част - за сметката: "Три хапки картофи, две глътки вино..."  И крайния отговор: "Плащате само това, което сте консумирали". Ако приема, че рекламират ресторант, тогава останалото от порцията какво го правят, щом се плаща само изяденото и изпитото? Дават го на следващия клиент ли?
Преди няколко месеца пак се рекламираха и си задавах и аз този въпрос. Те се занимавали със софтуерни продукти, а не с ресторанти.  Joy

# 183
 Sunglasses

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 12:08 от JACKLIN*

# 184
  • Луната ни пази
Лелееее, страхотна сладурана. Бонбон!
Жаки, не се притеснявай, възможно е дори от смяната на климата, съчетано със зъба да вдига тази температура. Успокоително е все пак, че имате добри лекари толкова наблизо.
Не каза как мина твоят масаж при старата масажистка?

# 185
Ох, това Жаки голям бонбон! Да ти е здрава и все така да ни забавляваш с истории за нея Simple Smile

При мен днес се очертава спокоен ден. Зорът от вчера мина и ще чакам резултатите в петък. Каквото - такова, не мога да го мисля вече.
Съсредоточавам се в командировката в Дубай и я чакам с нетърпение.

Хубав ден дами и Куркума!

# 186
  • София
Добро утро!
Много сладка малка Жаки! (хъ! не ми работят емоционалните жълти човечета„?! Друг с подобен проблем?)
Въпреки че сте на другия край на света и едва ли вирусите са същите, но да си кажа, че и моят малкият син миналата сряда изкара едно такова 24 часово "нещо" с много висока температура и бълнуване и еднократно повръщане. На следващия ден беше съвсем здрав и сякаш нищичко не е било.
Аз съм правила епилация, но още в зората на процедурите, когато се появиха у нас.... правих продължителни процедури на триъгълник и подмишници за огромно количество пари, а ефект почти нямаше. Та... не съм доволна. Въпреки това, обаче, от време на време се каня да пробвам отново... уж сега са друго поколение лазери и бла-бла...

Относно моя дребният агресор: когато налети така злостно на брат си или сестра си не го оставям ненаказан - дръпам го, плясвам го през ръцете или по дупето... Обикновено ефекта е, че започва да реве, че "сега има кръв на дупетоооо", отива в другата стая, цупи се там, събува си чорапите, а ако е много сърдит се съблича целия.... След малко като му мине цупенето идва при мен, носи си дрехите да му ги облека и казва: Мамко, извинявай!.... и така до следващия път, който обикновено е след 10-15 минути

# 187
  • София
Абатството до един без десет, сега дали ми е добре, а Tired

Дюбрютру!
Ааа, епилацията отпада май, като ви чета. Как пък няма да дам пари колкото за една малка кола, че и на поддръжки да ходя после...Няма да стане. Тъй ще си ходя, то се е видяло.

Жаки е сладка дундичка Simple Smile Изглежда наистина много закачлива и беладжийка, познавам ги аз тези с дяволития поглед Wink

Вчера бях забравила, че се завръща х-фактор, та го пропуснах, но прнципно го следя и викам за Славин. Как може да не ви харесват високи мъжки гласове, вие рок не сте ли слушали като тийнове бре Laughing

# 188
Жаки, много е сладка малката. Радвам се, че я показа, така мога да си я визуализирам, докато чета за нея. А другото момиче Мими ли е?

Онна, така ме разсмя. "Мамко, извинявай!"  hahaha Имах нужда.

Антигона, не е вярно, поне за мен, че рибите си оставяме работата за последния момент. Аз лично, предпочитам да си свърша работата и после да знам, че нямам какво да правя. Същото  е и за изпити и прегледи. Винаги гледам да съм първа, за да минава по-бързо и да не го мисля по-вече.

# 189

Антигона, не е вярно, поне за мен, че рибите си оставяме работата за последния момент. Аз лично, предпочитам да си свърша работата и после да знам, че нямам какво да правя. Същото  е и за изпити и прегледи. Винаги гледам да съм първа, за да минава по-бързо и да не го мисля по-вече.

И аз така- всички задачи трябва да се притикат максимално бързо, за да може после да ме мързи на воля. Като ми предстои нещо трябва да имам план и да знам какво ще правя и кога. Сватбата ми е планирана и организирана до последния детайл 6 месеца по- рано  Laughing Даже бих казала, че съм организирана до маниакалност, но това е от мързел. Всичко да свърша, че да си почивам.

# 190
Белинда, баш си е за една кола сумата:) Ама кола маската не ми понасяше, сменях козметички, пудра ми слагаха и все пак се обелваше кожата, много ме болеше и докато ми мине раненото, космите пак израсли, та все за нищо не ставах:) Това е причината да се захвана с епилацията, то като не ги даваш наведнъж някак не забелязваш, ама ако тегля чертата ще сериозна сума.
Онна, и Жаки има пристъпи на агресия, а също не ходи на градина, самоинициатива е нейното. Сякаш поразреди малко, вероятно това е бебешкия пубертет, аз лигави деца не трая и тя си знаме, че като се държи лошо ще има последствие. Сега, като посегне и сама се спира, казва много е добрича Жаки, никой не удря:) Иначе, ако и се карам ме заплашва, че нямало да ми говори и отива в другата стая, аз не и отговорям, седи малко и се връща с -мамо, извинявай:)
Засега е много свежа, няма и следа от снощния екшън, дано и вечерта е спокойна.
На масаж не бях, че много плачеше и ме търсеше, днес ще ида, ако е добре.
Ванини Мими е, ама от миналото лято, сега, ако я видиш няма да познаеш, че е същото момиче, за половин година коренна промяна.

# 191
Имам проблем с малкия син  Confused Безпричинно агресивен е. Седи си мирно и кротко сестра му /или брат му, а той отива и ги удря с нещо. Ей сега пак цапардоса Емма с една дебела книга с твърди корици.... толкова силно я удари, че чак обецата ѝ отхвърча. А той доволно се хили. Говоря му, карам му се,... а той пак се хили. Освен че удря безпричинно и плюе... по тях, по нас, по всички. А когато е сам с мен или ако баба му дойде да го гледа, но да е само той е най-доброто, мило и послушно дете. Направо не знам какво да го правя.   Rolling Eyes Не ходи на градина, че да мога да се "оправдая" че там е прихванал лошите навици.... лично негово хрумване и творение са си.
А Ени като се ядоса понякога, почва сама да си удря шамари...Такова нещо не съм виждала Rolling Eyes

Жаки е страшен бонбон! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 09:28 от Julia_21

# 192
  • София
Добро утро!  Grinning

Жаки, малката Жаки е чудесна.  Heart Eyes Много ми хареса снимката на двете ти щерки, такава любов струи от нея.  Heart Eyes

Оф, тези пристъпи на агресия... Заради тях ходих няколко пъти на детски психолог. Досега не бях споделяла, защото ми беше неудобно, но така или иначе вече е спокойно при нас, надявам се затишието да продължи поне до пубертета. Та да ви разкажа, Кати, когато нещо не й уйдисваше, започваше да реве, да се блещи срещу нас, да ни обижда, да се нахвърля с юмруци и ритници. Дори профилактично, по навик, си ни удряше като за "здрасти". Когато бяхме лятото в Родопите, така истеряса, че почти подбели очи и й омекнаха краката, а аз сериозно се изплаших. Тогава вече твърдо взех решение, че ще се ходи при псохолог. Всъщност не знам доколко ни помогна психоложката, но лека-полека пристъпите на истерия отшумяха и в момента имам едно спокойно и усмихнато дете, което рядко повишава тон, пък камо ли да удря. Не знам що за период беше - пълно безумие и умопомрачение.  ooooh!

И аз снощи хвърлях по едно око на X Фактор. Заради модата ли е, заради друго ли е, но аз мъже на сцената не видях, освен онзи с брадата, който пя песен на Металика. По едно време възкликнах "Абе това мъж ли е или...", а Кати довърши "... или гей".  Joy (Това й е нова дума в репертоара, просто се наложи да й обяснявам за гейовете, понеже видя двама мъже да се целуват.)

# 193
Жаки, много хубави момичета имаш. Да са ти много здрави и щастливи!

# 194
Жаки, много хубави момичета  Hug
На Мър честит взет изпит.

Гита, страхотна рисунка. Браво на детето. Много ще се радвам, ако покажеш още нещо  Peace

Нямам нищо за казване, освен че имам работа и ще ви прочета чак довечера.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт