Къде в Русе?!Тема-7

• 93 175
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
 Здравейте,

отново да попитам,

от къде си купувате изсушени билки ?

# 316
Или от аптека или от една тараба на кооперативния пазар  Peace

# 317
hahaha Миленка  Hug

Дюнерите ги гледах и се облизвах, но всеки път като мина през Кауфланд и има опашка до царевицата отвън  Crazy Ще им дойде реда и на тях  Whistling

И дюнерите и пиците са много хубави, вече два пъти ям двойно, т.е. по една пица и един дюнер си хапвам. Mr. Green Вземаме двама човека по една от двете промоции 2 бр. за 2лв. Simple Smile После как ще се отслабва ...  newsm78 Thinking
Агнес вземи си че не се знае до кога е промоцията.

# 318
Здравейте, искам да попитам в Русе има ли борса за учебници и дали биха ги взели по това време на годината и съответно аз да купя някои? Или в някоя книжарница да има втора употреба, в Силистра примерно от книжарница "Везни" (дано не се води реклама) съм купувала, в Русе не знам дали има?

# 319
Зад спирката на СБА има антикварна книжарница и там приемат учебници. Сигурно ще ги вземат сега, но едва ли някой ще търси в момента. Там до колкото знам нещата са на консигнация така че евентуално есента ще успеят да ги продадът.

# 320
Агнес,на третия им работен ден се наредих на опашката...Еее,вярвай 40 минути чаках. Shocked Облещих се.Препотих се да седя до уреда за дюнери...То жега,огън-аз с яке,три поло-та,блуза,боди... #Crazy Само бършех капки от челото.То нито да се съблека че две торби в мене,нито на тая жега да стоя...Ама издържах. Само един дебел,май беше циганин се бършеше зад мен У мене,че му теглих една майна и се дръпна  Hands Thumbsup
А следващите два пъти като ходих двама пред мен...Минавам и зад мене се редят 20 човека. Joy Късмет.  Grinning
pimi ,аз обожавам крилца...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В Аладин ли ги има,на Кауфланд?Как не съм ги видяла...  smile3511 Особено ако са препечени,ле-ле...То пак ми се прияде...Все едно съм напомпала корема.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес самичка от 17:00 до 20:00 часа такава обиколка си направих...Дружбите,разни магазини за дрехи,обувки,бельо...Айде Практис,Лидъл-а,Кауфланд....И не се стърпях пак на дюнерите....Е,взех си.Бе да напълнея,я.  Grinning Но крилца не видях. Че съм проста патка...   sohappy
Относно тапети аз казвам големи благодарности на Juliette14,chibi,viki_1974.С тяхната помощ търсих,обикалях.Купих от Елада.Наистина има страхотни тапети... Heart Eyes Момичета:благодаря! Heart Eyes

# 321
  • Русе
Агнес,на третия им работен ден се наредих на опашката...Еее,вярвай 40 минути чаках. Shocked Облещих се.Препотих се да седя до уреда за дюнери...То жега,огън-аз с яке,три поло-та,блуза,боди... #Crazy Само бършех капки от челото.То нито да се съблека че две торби в мене,нито на тая жега да стоя...Ама издържах. Само един дебел,май беше циганин се бършеше зад мен У мене,че му теглих една майна и се дръпна  Hands Thumbsup
А следващите два пъти като ходих двама пред мен...Минавам и зад мене се редят 20 човека. Joy Късмет.  Grinning
pimi ,аз обожавам крилца...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В Аладин ли ги има,на Кауфланд?Как не съм ги видяла...  smile3511 Особено ако са препечени,ле-ле...То пак ми се прияде...Все едно съм напомпала корема.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес самичка от 17:00 до 20:00 часа такава обиколка си направих...Дружбите,разни магазини за дрехи,обувки,бельо...Айде Практис,Лидъл-а,Кауфланд....И не се стърпях пак на дюнерите....Е,взех си.Бе да напълнея,я.  Grinning Но крилца не видях. Че съм проста патка...   sohappy
Относно тапети аз казвам големи благодарности на Juliette14,chibi,viki_1974.С тяхната помощ търсих,обикалях.Купих от Елада.Наистина има страхотни тапети... Heart Eyes Момичета:благодаря! Heart Eyes

.....  Joy .... Още се смея. Страшна си... И аз много обичам крилца. Та днес се наредих за пръв и последен път на тез ооопппааашкии... Светът все едно ще свърши. Simple Smile Купих на мъжо дюнер, а аз крилца. Мииии те са кат тези на KFC. В смисъл с голяяма хрупкава панировка. Не са лоши, но аз си предпочитам моите с многото сосове дет си ги пека. Simple Smile

Радвам се, че си си харесала тапети!  Hug Heart Eyes ...

# 322
  • в огледалото на живота
Зад спирката на СБА има антикварна книжарница и там приемат учебници. Сигурно ще ги вземат сега, но едва ли някой ще търси в момента. Там до колкото знам нещата са на консигнация така че евентуално есента ще успеят да ги продадът.
Също и на центъра пред театъра има малък павильон за такива учебници/има и нови,книги също/
Аз съм по-доволна от тяхното обслужване  Wink

Книжарница''Върбани''/ако не греша името/ приема учебници втора употреба.Намира се на спирката до фото ''Силвена''/централното до Пантеона/

# 323
Благодаря ви и на двете за информацията, ще потърся книжарниците и дано да ги вземат в някоя.  Simple Smile

# 324
  • Русе
Незнам дали е удачно да питам тук, но вече незнам към кого да се обърна. Търся добър, ама наистина добър сервиз за дизелови двигатели в Русе. Колата ми е Мазда 3 с двигател на пежо. Пали и гасне и не могат да разберат какво и е. Диагностиката не показвала отклонения. От 2 месеца е в сервиз. Питайте татковците моля.

# 325
Колата ти има ли имобилайзер? Моята така от имобилайзера ми палеше и гаснеше и ми смениха компютъра на колата и сега си върви

# 326
  • Русе
Има голяма вероятност. Особено, ако се е намокрил нещо. Нашите ги носим на сервиз Автоелектроника по Гоце Делчев като минеш обръщалото на тролеите на Дружба 3, още 100-ина м отдясно, винаги има много коли, няма как да го сбъркаш. Виж там, ако не сте ходили.

# 327
  • Русе
Идея нямам, но вероятно има. Ще го кажа на майстора. Лошото е, че като не пали не мога да я закарам до там. Ще отида да говоря с хората. Събирам и други предложения.

# 328
Да, и моята не палеше. Издърпаха я до сервиза

# 329
  • Русе
В кой сервиз и каква  ти е колата.

Общи условия

Активация на акаунт