Къде в Русе?!Тема-7

• 93 110
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Мебелен обков Омония, по бул. Трети март като пътуваш за Метро след Ромпетрол в дясно и после навътре пак в дясно. Доколкото разбрах малко след Омония има друг склад, продават и на дребно - кошчета за боклук за вграждане, бутиларници и т.н.
Има и един магазин точно срещу спирката на Арда, но  с не голям избор - зависи какво ти е нужно, добри цени.
Този до парка е в кооперацията с фитнес залата срещу Кенор се пада, но там е малко по-скъпо.

# 436
....
Този до парка е в кооперацията с фитнес залата срещу Кенор се пада, но там е малко по-скъпо.

Мерси, че обясни  Simple Smile  bouquet .
Така е малко са по-скъпи, но два пъти ми се наложи да търся дръжки за мебели и двата пъти само там си харесвам, на другите магазини все се повтарят моделите и някак не ми се връзваха с мебелите...пък знам ли, може аз да съм капризна  Crazy  Joy

# 437
Тц, не си капризна само ти - кухнята ми беше на 3г., когато се наложи да сменя всички дръжки. Мебелиста ми сложил бюджетно решение - не сме го обсъждали, освен модела и всички се налющиха ужасно. Купих си от Николаевска и не са мръднали вече 4-та година.

# 438
  • Русе
Този в парка го знам, но мислех, че не съществува. Щом е там, ще отида. Сещам се и за този посока Метро, но дали имаше дръжки? Ходила съм, но като не ми е трябвяло. Утре съм по тези места. Благодаря ви, момичета.

# 439
Магазин Оби мисля че се казваше на Чайка. Посока транспортна болница. Улицата се води 19 февруари. Това е за мебелния обков.

# 440
  • Русе
Мерси, Агнес, сега ще погледна като отивам за градината.

# 441
Къде предлагат премахване на стрии с лазер? Има ли такова чудо в Русе

# 442
 Здравейте! Искам да попитам, има ли в Русе оказион, където да занеса дрехи
за продажба. И ако има, знаете ли дали имат някакви изисквания към дрехите.
Благодаря предварително  Simple Smile

# 443
Здравейте! Искам да попитам, има ли в Русе оказион, където да занеса дрехи
за продажба. И ако има, знаете ли дали имат някакви изисквания към дрехите.
Благодаря предварително  Simple Smile

Виждала съм такъв магазин в Евас

# 444
 Благодаря, ще отида да проверя!

# 445
Благодаря, ще отида да проверя!
после пиши дали наистина ги вземат и какви са условията

# 446
Момичета, аз мога да ви кажа за оказиона в Евас:

Подписва се договор за консигнация за срок 20 дни. В момента на подписването плащате 1 лв - без значение дали ще оставите една дреха, печка, маша...или целия си гардероб. Комисионата на оказиона е 30 %  от цената, на която се спазарите. КАзвам спазарите, защото някои неща ако се съгласят въобще да ги вземат, казват смешно ниска цена (имах такъв случай с една дамска чанта - каза 2 лв  Joy). След като минат тия 20 дни - не помня какво беше - дали пак трябва да дадеш левче или само първия път.... newsm78 newsm78 newsm78, моите боти не успяха да ги продадат те, а добрия стар продавалник Simple Smile
Конкретно дрехи имат доста и според мен ако вземат, ще избират - жената си знае предполагам какво върви.

# 447
Здравейте, трябва ми телефон на сестрата на Бисерка Петрова /гримьорката/ или насока към някоя друга .

# 448
От къде да намеря хубав офис стол?

# 449
  • МАРС
Случайно да знаете откъде мога да купя бели яйца?
Миналата година взех от Кауфланд, но онзи ден бях там и нямаше.
Въобразила съм си, че цветовете стават по-красиви на бяла основа. Mr. Green
Видях в Лидъл в кутийка по шест, но бяха много малки.

Общи условия

Активация на акаунт