Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 244
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Ей сега Миж, но те всъщност станаха две Embarassed

# 286
  • София
Ей сега Миж, но те всъщност станаха две Embarassed

Хайде, побързай, че ще станат три докато ги снимаш ...  Joy

# 287
Тази не изглежда добре на снимката, но като се облече е много готина и блести  Laughing Crazy
http://media.snimka.bg/s1/4242/034728100.jpg?r=0

А тази отпред е по къса, отзад по дълга, интересна е и надписът е леко бляскав, но не много Grinning
http://media.snimka.bg/s1/4242/034728101.jpg?r=0

И не се смейте на марихуанските ми чаршафи, моля  Naughty  Crossing Arms Laughing

Изобщо се чудя що занимавам хората с блузите си ooooh!, ама си харесах много едни кожени гащи с много готини две парчета коприна отпред като пеперуда се замятат и става отпред пола, а отзад кожени гащуни, много са куул и ако и тази нощ ги сънувам, утре отивам да си ги купя, пък Crossing Arms Laughing

# 288
  • София
Гиговче, след този кратък курс, няма нужда да четеш романите на Филипката, ние не ти оставихме тайни  Laughing!
Значи тази черната блуза много ми хареса! Обичам черни дрехи и съм пълна с такива ooooh!!

# 289
  • Benelux / Varna
Удобряваме Гиговче, даже и чаршафите  Joy С кеф да си ги носиш!

И аз следвам реда на поредиците от Гуудреадса. Всъщност досега само книжките от поредицата за Тюдорите имам и една ми липсва - Любовникът на девицата.
Обаче имам два броя от Шутът на кралицата.
 Незиии , ако искаш мога да ти подаря единия брой, бях я закупила от книжките, които се пуснаха благотворително за Сава! Мир над прахта му!

# 290
Гиговче, след този кратък курс, няма нужда да четеш романите на Филипката, ние не ти оставихме тайни  Laughing!
Значи тази черната блуза много ми хареса! Обичам черни дрехи и съм пълна с такива ooooh!!

Ми Вени направо Grinning, ако бях дошла с една бутилка вино и ти да си направила от онази солената торта примерно и така от чашка на приказка, напевно да ми разкажеш основните герой на кралския двор, кой с кого, за кого, как, ... и други пикантни подробности...знаеш ли как щеше да ми хареса и ич няма и да посегна да ги разлистя даже Mr. Green

Те и двете блузки черни мило Crazy, и аз обичам черно за ужас на всички от обкъжението ми и основно на майка ми, която не пропуска да ми направи забележка Rolling Eyes ...обаче пука ли ми  Flutter Mr. Green

Няма ме веч Whistling

# 291
  • София
И аз харесах блузите! Със здраве да си ги носиш, Гиговче  Hug Hug
За кожените гащи - ако ги мислиш и сънуваш, купи си ги, кво ще им мислиш  Hug
Така както ги описваш , звучат много интересно  Thinking

# 292
Минавам за ДВ и отивам да си дремя с книжката на работното място  Mr. Green

Нелко вземи два дена болничен да си поспиш. Аз като знам как бях с този гаден грип  ooooh! Поспри и се оправяй бързо!

Зори за теб съм стиснала всички палци де що имам  Hug

Още малко и ще прибавя и тези романи към списъците си за четене  ooooh!

Гиговче много са ти джиджани блузките  Peace

Трябва да снимам моята бухленска туника да ви се пофръцкам, ама като забравям  Whistling Mr. Green

Хайде лека за сега. Работа ме чака  Whistling Outta Joint

# 293
Добър вечер.  Hug

Честита книжка, Нели. На няколко пъти съм виждала в темата за размяна на книги, че я търсиш. Ето, сега вече е при теб и то с автограф. Мога да си представя каква е емоцията. Подарък книга от приятел си остава един от най- хубавите подаръци, никога не го забравяш, а и когато книгата е специална, подаръкът е ценен.
Адмирации на Зори за жеста, желанието и усещането да направиш някого щастлив е несравнимо.

Нели, обаче какво чета сега, бързо се възстановявай и оздравявай.  Hug

Нарче, а ти оправи ли се?  Hug
Аз днес имах хубав ден, като изключим едно- две неща. Топлото време навън ми напомни за наближаващата пролет. Разбира се, минах през книжарница и си купих книга с разкази на Иво Андрич.
Скрит текст:
От Андрич съм чела само един разказ - "Разказ за слона на везира". Радвам се, че си я купих и вече имам негова книга в библиотеката си.

Цвети, ти кои книги от Агата Кристи си взела? За тази вечер и аз съм приготвила Агата Кристи, когато ми се чете нещо по-леко и с криминален сюжет, тя е класиката. Моята книга е "Азбучни убийства".

Честити придобивки на Гиговчето.

Гане,  Hug

Хубава вечер, момичета  Hug

# 294
Зори,мерси,мило!  Hug Ще приема,само ако решиш да разменим с някоя моя книга.  Wink
Гиговче,много са ти хубави блузките! Със здраве да си ги носиш!  Heart Eyes

# 295
  • Benelux / Varna
Фукам се с новата си премяна! Много си я харесвам! Само дето не съм обула чорапките от Нелито  Joy, ама иначе съм си изцяло аз! Обичам чайчета, обичам да се ровя в библиотеката, а днес бях точно както на третата снимка ( само че по чорапогащник Simple Smile, за четвъртата си мечтая!!!
Благодаря Мижжче   bouquet

Незии, не е задължително! Аз ти я обещах без да искам нищо, повтарят ми се!

Точиии, ти нощна ли си? Гадно ми звучи, ама сигурно си свикнала.

# 296
Свикнала съм Зори. Начевам 12та година така. Аз и никога не съм работила нормални смени, мисля, че няма да издържа  Thinking Така ми е добре все още Crazy

# 297
Добър вечер, дами. Simple Smile

Нели, не ми хареса това, което прочетох. Пожелавам ти съвсем скоро да си стъпиш на краката.

nadii, книжките, които съм си взела са: "Черно кафе", "Безкрайна нощ", "Тайната на имението", "16:50 от Падингтън". И аз много я харесвам Агата Кристи. Винаги мога да чета нейните книги, независимо от настроението. "Азбучните убийства" е много добра.

Гиговче, честити блузки! Със здраве да си ги носиш!  bouquet

Аз ще почета малко от "Повикът на ангела" на Мюсо. Интересна е засега.

Лека вечер, момичета!

# 298
# 299
  • София
nadii, книжките, които съм си взела са: "Черно кафе", "Безкрайна нощ", "Тайната на имението", "16:50 от Падингтън". И аз много я харесвам Агата Кристи. Винаги мога да чета нейните книги, независимо от настроението. "Азбучните убийства" е много добра.
И аз съм така, ако не знам какво ми се чете, винаги посягам към Агата Кристи  Heart Eyes.

Ей, Гиговче, като истинска си представих тази вечер, която описа и салатата, и виното, ехей, супер!

Общи условия

Активация на акаунт