Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • на североизток от Рая
Миж, пази Боже, благодаря на Бог, че те е опазил. Ужасно ми стана докато чета и ми е кофти за баща ти. Дано да дойде на себе си, не мога да си представя какво е да чувстваш, че едва ли не не си убил детето си.  Praynig
Скрит текст:
Вярваш ли в леенето на куршум? Аз не вярвах, но като се наложи, ми ляха. Излезе уж уплахата от мен. Дано да не го мислиш това вече. Прегръщам те!  Hug

Ние имаме Ойлер, който вече само си виси на стената. От години сме на газ, забравих какво  е да чакам да се стопли водата. Но като се къпехме, го оставяхме включен. Ужас...

Исе, потресена съм. Ако нямаш против, ще ти пиша на лични, ама не за да ти досаждам. А в оня другия форум имам регистрация, бях писала в цветната тема, но тоолкова отдавна. Сега не знам как да вляза там, а  и никак, ника не ми допадна обстановката там, казвала съм го. Ти си над нещата, бъди и този път!  Hug

Вени
, ще мине, останаха ти броени дни  и си готова. А аз тепърва ще започвам да се ослушвам, тепърва ще ми доядат фъстъци и шоколад.  Whistling

Скарамуш
, ще я върнеш като я прочетеш, ама без да бързаш. Аз презаписвам книгите, ходя редовно, те си ме знаят, никакъв проблем нямам с жените там. Като приятелки сме. Толкова години съм им вярна, напълно ми повярвай.  Hug

# 736
  • София
Нека всички болести, инциденти и недоразумения да останат в тази тема.
И сърдечно ви каня в:
НОВАТА ТЕМА

# 737
Хоп и аз тук  Hug

Мъча пъзела. Заболяха ме очите. Утре пак, а сега малко книжка.

Калинце не отговорих на въпроса ти, защото идея си нямам по твоята питанка newsm78 Видях, че Миж се е включила адекватно Peace Прочетох и другото скрито, но не мисля, че тук подминаваме кой какво пише. Аз поне не го правя Peace Но пиша, когато мога да кажа нещо, а за авторските права не знам нищо  Confused Извинявай от мен  Hug  bouquet

Мижииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се, че си добре Praynig

Лофче и ти си добре Praynig Hug Момичетата са казали, ама и аз да се изкажа: отиди и ти утре на черква и запали свещичка Peace А тази вечер цапни едно  bouquet

Паяче Hug Радвам се, че поне звучиш по-добре. Страхотно е, че всичко с Тара се подрежда, няма как иначе да е  Heart Eyes

Ох, Мариетке бе(емотикон точещ лиги) Grinning

(Бъбли Mr. Green)

Мариет дайте на ваш'та леля таквизи задачки. Много ги мачках на младини  bowuu Само това с лихвите ме озадачи Thinking newsm78

Нелко и на теб да се извиня, ако е имало нещо - неволно е Embarassed  bouquet Благодаря за масленките  Flutter

Дев  Hug Hug Hug Hug Hug
И аз не го знам другия форум  Thinking С вас тук ми е добре  Hug

Аз май ще приключа темата Peace В новата пренасяме усмивки newsm03

Оставям си поста тук, че ще стои неадекватно в новата тема Peace

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 21:57 от tochica11

# 738
  • USA, Steak State
Пиша за последно тук, за да не прехвърлям нещата в новата тема.

Аз съм точно така заради часовата разлика

Цитат
Докато стигна до компютър, половината теми са изгубили давност, а другата половина - не мога да се включа.
  Mr. Green

Ще ме извинявате, старая се да изчета всичко и да се включа по въпроси, които са ми в компетенцията, но не винаги се получава.

Въпросът с "клю клю" няма дори да го коментирам...  Shocked

Хайде, отивам в другата тема.

# 739
  • Ямбол
Костиии, силни и тихи прегръдки от мен  Heart Eyes
Биоли, добре дошла    bouquet
Мижжж,  ЛоФче, Hug Hug Hug, малкия дявол е бил наистина  Praynig
Дев, неприятна случка  Sad

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 23:23 от Мария.Ч

Общи условия

Активация на акаунт