Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Merry, извади си уверение, че си студентка, за да ти повярват в училищата, може би и някаква препоръка от преподавател(може би същия, при когото ти е дипломната работа), все пак ще се занимаваш с деца (предполагам).

И потърси някакви връзки от университета, някой преподавател да те предложи някъде, на познато място, че иначе е почти мисия невъзможна просто да идеш в училището и да почнеш да работиш с учениците  Peace

# 346
  • На планетата Земя
Охи, добре дошла!   bouquet Може да ти подадем Джойленд на Стивън Кинг, ще се изненадаш приятно.

Елинка, мога да ти изпратя Трите чаши чай за прочит, само метни адрес на ЛС.

Вени, с тия трохи ме разби  hahaha Мария, ти внимавай с въжетата, да не стане сакатлък. Тя Мери си е маймунка.  Flutter

Мери, ако не стане, изследвай ме мен, лесно ще се вдетиня.  Mr. Green

Ааааа, Бъбли, добър съвет. Те Мери и с ученичка може да я сбъркат. "Абе, момиче, какво правиш по коридорите по време на час!" И айдееее - при директора!  Mr. Green

# 347
Абе, Миле  Joy Hug
Бъбли, благодаря за съветите, ще се сдобия поне с уверение, ще говоря и с преподавателя  Hug

# 348
  • София
Мери, за да получиш разрешение да проведеш изследване с тийнове, трябва:

1. да убедиш директора на училището;
2. да подготвиш много подробно представяне на иследването;
3. да подготвиш документ за родителско съгласие;
4. учениците да донесат подписани от родителите си форми за съгласие...

Трудна работа е... (Аз например като родител почти никога не се съгласявам детето ми да участва в подобни изследвания  Wink И поне половината родители са като мен).

Охи, добре дошла!   bouquet

# 349
  • София
Ами аз съм един ТРТ (търтей) и наистина не знам нищо от тия спортни термини  Embarassed.

Пете, защо не би се съгласила? Никога не съм се замисляла по този въпрос  newsm78. В предишното у-ще на Марти често идваха студенти на практика при тях, а веднъж от родителското настоятелство организираха безплатни очни прегледи и доста родители бяха сигнализирани за проблеми с очите на децата.

# 350
Ехеее, Пете, ти ме отчая  Shocked

То ще е анонимно първото, което е, няма да знам кой какво е писал. Дипломна работа ще правя, нееееее атентат  Joy ooooh!

# 351
Момичета  Hug

Милето, точно Джойленд прочетох. Crazy

# 352
  • София
Милето, точно Джойленд прочетох. Crazy
Леле, точно тя ли не ти хареса!? Сега вече наистина хванах лопатата (нали питаше за подкупи и методи за убеждение, е, това е един от тях) hahaha Hug!
Обичаш ли трилърчета? Не ужаси, просто с криминален елемент. Ако да, може да пробваш Мистър Мерцедес.

# 353
Добре дошла сред нас , Охи  Wink

Отивам да пия кафенце , изгоних си клиентите сега , даже може и книжка да почета  Whistling

# 354
  • София
Добре дошла, Охи! И ти ли си "гъркиня" ?  Laughing

Какво си правите? И аз мисля да си направя едно кафе, че обикновено ми се придремва по това време  Mr. Green
А да не ви казвам, че тези вечери в 10,30 вече съм в Спанчевци  Blush

# 355
Мижче , почти накрая съм на "Вечерята" , да ти кажа , не мисля че ще ти хареса , поне засега при мен е между 2 и 3 здезди . Остава ми малко от нея , може да си вдигне оценката до края , ако искаш ти все пак я прочети когато решиш , може да ти е по - различно мнението от моето . Hug

# 356
  • Пловдив
Бъбли, не е от най-гальовните котки, има си предпочитания към приятелят ми. Но пък ревнува и двама ни от...деца  Shocked на сурва ни дойдоха гости с бебе /към една годинка/ и понеже обръщах внимание на малката, котана започна да ръмжи и да се ежи.

Цвети, да това е едното от ония котета, всъщност остана само то. Още си спомням другата дългокосместа сладурка.

Мери, в училище сме попълвали анкети анонимно, но не са ни давали неща, които родителите ни е трябвало да подписват  newsm78

Охи, добре дошла   bouquet

Вени, аз също нищо не знам от спортните термини  Laughing единственото нещо, което ми доставя удоволствие е ходенето пеша, а ако е в град, в който не съм била двойно повече калории изгарям  Mr. Green

# 357
Охи, добре дошла и от мен!  bouquet И аз се бях засилила да ти препоръчам Джойленд. Laughing

От няколко дни хвърлям поглед на Скандинавската тема. Интересни заглавия мернах и си ги записах. Искам да обърна внимание на тази литература. Струва ми се, че ще остана доволна.

# 358
  • Берковица
Добре дошла Охи,  Simple Smile
Деси, котето е много сладко  Wink
Нара, успях да променя кориците с български, много благодаря  Hug

# 359
  • София
Нарче, и аз така предполагах за "Вечерята" ... Може да е пробвам по-натам, благодаря ти за мнението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт