Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Скрит текст:
Съседката пък тупа без да пере. Това е описано на страница 268 от книгатакоятонебиваданазоваваме  hahaha
smile3532
Отличничка!!!

За Охи:
Скрит текст:
Книгатакоятоненазоваваме е "50 нюанса сиво"

# 406
Ехаааа  , значи ви е харесало как разказвам , ама виждате ли как свърши книгата , ум да ти зайде както викат старите хора  Mr. Green Искате ли друга да ви разкажа ?  newsm78

Точунка , ама страааашна е туниката , искам и аз . С много здраве да си я носиш , душице  Hug

Айде пак за пране говорим , обичам мноооого да пера , ама мнооооого , ама принца дека е , че не го мяркам да си препираме , центруфугираме , плакнем , ех ех .  Crazy

ХАйде , Нелиии , ела се покажи , дано да ти е по -добре днес , истината е в Хюмекс грипа  Hug

Паяче , много ти ходи червено , не го сменяй , много си сладка така  Wink

Отивам у мамини да изям една трътка  Joy Шегувам се , отивам да хапна една салатка и пак ще дойда , и да пишете , чухте ли , ако не , идвам и почвам на друга книга да разказвам края .  Naughty   newsm03

# 407
Паяче, и на мен новия ти цвят ми харесва  Peace
Представям си малката как се е шокирала  Joy Hug

# 408
Точ, много е сладурска туниката. Simple Smile

Нара, ми че ти докато чакаш принца пак можеш чат-пат да переш. Wink Здравословно си е. Grinning

И аз прах днес, ама истински перални. Чак гърбът ме заболя от простиране. Crossing Arms Приятните по-късно.

# 409
  • София
...ако не , идвам и почвам на друга книга да разказвам края ...
Това не е никаква заплаха. Ние всички само това чакаме.

Миле, верно ли у вас целогодишно е Коледа  Heart Eyes? Ще ти се натресем някой ден с дребо с една тава баница.

Венииии, къде си, че ми трябва помощ???
Скрит текст:

Чудя се сега... От Коледа седят едни шоколадови дядовци, монети и яйца в хладилника. Дали ще се развалят от толкова стоене? Все пак мина почти цял месец  newsm78 А не е шоколад, който да обичам, иначе досега да го няма  hahaha А на малкия не давам да яде по много.

# 410
  • Пловдив
Лофче, забравих да кажа, че Кити е страхотна и тя като нашта - щастлива котка, когато иска си излиза, когато иска се прибира.

И на мен ми се пере, но и ми се спи...да видя кое от двете ще надделе  Mr. Green

# 411
Ще ме убиете с това пране.   Joy  А перачът е ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама на мен не ми се полага пране сега ... познайте защоооо .... ще подскажа: напоследък много ядох шоколад  Mr. Green  Даже по тази причина се прибрах по-рано днес от лекции, мнооого ме боля корем, ужас направо 
 Tired

Точи, туниката е невероятнааа  Heart Eyes

Искам и аз да видя Паячето дали й отива цветът, пък Sad  Crossing Arms Аз като се боядисах в червено миналата година, банята беше като касапница ... така че, разбирам те  Hug Само съчувствам на дребната принцеса, че се е шокирала ...  ooooh!

Лотхен, честити придобивки, ама искаме снимки. Всички досега си показаха, само ти клинчиш. Не така, ей ..  Naughty

Нелка, къде си, плашиш така!  Hug ooooh!

# 412
  • USA, Steak State
Бъбъл дай Фейсбук акаунт Simple Smile

Ти май имаш още пробен период за групата там.. или се лъжа?

# 413
Паяче, ще ти пусна линк на лични.
Имам пробен период, да. Приемам снимка дори със замацано лице, само и само да видя цвета ... ужасно се кефя на червена коса ...  Heart Eyes Heart Eyes

# 414
Момичета, може ли един лайк на тази снимка за класацията на "Сиела"?  Simple Smile
Помолих и Скандинавките да дадат по едно гласче  Simple Smile

https://www.facebook.com/329128817111388/photos/a.93118183023941 … ype=1&theater

# 415
Паяче, аз пък си те представях с черна коса, нещо подобно като мацката от аватара. Малко тип фатална жена. Червената коса е хубава, но не е за мен. Иначе честита прическа. Simple Smile

Аз се правя черна, и съответно при къпане и банята почернява. ooooh!

# 416
Мижик, пуснах лайк.  Peace
Ама  тая книга звучи мноооого добре. Аз още не съм чела "Джинджифиловата къща", имам я на четец. Да я изкарам малко по-напред в листата, а?  newsm78
Ако си я вземеш, мога ли да се наредя за прочит, някога в бъдещето?  Blush

# 417
  • София
Точно разглеждах предложенията на Сиела за тази седмица.
Гласувах за "твоята" книжка, Миж  Peace

Нелката и аз я чакам да се появи. Дано да е добре  Praynig

Да ви покажа на какви чудни детски библиотеки попаднах.
Най-много ми хареса горската със столчетата и масата като гъбки  Heart Eyes

# 418
Ако си я вземеш, мога ли да се наредя за прочит, някога в бъдещето?  Blush

Абсолютно да   Hug

Като се заговорихме за коси /да сменя темата за перача и прането  Laughing / много ми допада т.нар. омбре ефект  Thinking Мисля, че за тъмни коси това е най-оптималният и щадящ вариант

Кали, чудни библиотеки! Приказни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 419
  • Берковица
Момичета, може ли един лайк на тази снимка за класацията на "Сиела"?  Simple Smile
Помолих и Скандинавките да дадат по едно гласче  Simple Smile

https://www.facebook.com/329128817111388/photos/a.93118183023941 … ype=1&theater
Гласувах, накарах и приятелка, а довечера ще помоля и големите да гласуват  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт