Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Зори, дано всичко е наред. fingerscrossed Praynig

# 226
  • София
А, аз не се ядосвам толкова, колкото ми е неприятно ... Но здраве да е  Hug
Вече само на вас ще давам, поне ви следя маникюрите  hahaha

Зори, стискам палци  fingerscrossed

Вени, питах те в Скандинавската тема за "Червеношийката" дали я намираш и ти за по-различна от другите?  Simple Smile

# 227
Зори, стискам силно всички палчета  Hug

# 228
Зори, стискам палци Praynig, всичко ще е наред, ще видиш  bouquet
Щях да казвам нещо и забравих ooooh!
Много джиджана блузка си закупих, но този път от радост -бях на оценка,оценена съм подобаващо от ръководството  bowuu
Нарче искам да те питам нещо за сериала Бялата кралица,но довечера...

# 229
  • София
Вени, питах те в Скандинавската тема за "Червеношийката" дали я намираш и ти за по-различна от другите?  Simple Smile
Мижи, ходих да споделя впечатления.
Гигич, честито! И за професионалния успех, и за джиджаната блузка. А мен не искаш ли да ме питаш за сериала? И аз съм го гледала  Mr. Green?

# 230
  • Benelux / Varna
Гиговче, браво за добрата атестация и точно така се прави- самонаграждаваш душичката си сам! С кеф да си я носиш!
Аз онзи ден си купих и аз една блузка, ама за да оправя вкисналото си настроение, не подейства обаче! Още си седи в торбичката си, даже не съм я извадила  ooooh! Оуу и си скъсах любимите дънки, дето обикалям навсякъде с тях- ами сега  newsm61

Мижж, много неприятно с книжките това! Аз също бих спряла да ги изпращам, ако бях на твое място.

# 231
Охх, добър ден  Hug

Ето, по повод празника: Това е една много специална картинка, стои на таблото у дома, приятелят ми ми я беше подарил преди години, със съвет да си я поглеждам като ми стане мъчно за него и да знам, че надписа е валиден винаги  Heart Eyes Същото и за вас момичета, само с мааалко по-различни чувства  Laughing  Hug Hug

Зори, дано всичко да бъде наред, стискам ти палци  newsm10

Цвети, благодаря за комплимента за мацата. Мен много ме усмихва този аватар, прави ми настроението много слънчево  Heart Eyes А и като обожавам котки - няма как да е иначе  Peace

Мижик, много мразя да дам книга на някого и да ми я върне в ужасен вид. Затова не давам на много хора, предварително преценявам дали искам да я дам на въпросния човек. И аз като теб - винаги подвързвам чужди книги, пазя ги повече от моите, гледам да ги върна бързо и във вид, в който са ми дадени. Припадам на истории от типа, че книги дори не се връщат на собствениците си, връщат се в окаяно състояние, бавят се с години .. еми, на такива - никога повече!  Naughty  #Cussing out
Идвай си тук, ще си разменяме  Hug
 А за косата - тя моята добре си изглежда, щото нито я горя, нито й плескам някакви продукти, само и единствено грижа вижда от мен (с изключение на една грешка преди година, с безамонячната боя Олиа  Laughing ). Още си нося червеникаквото ... и ме дразни и искам да го скрия с друг, тъмен цвят ама като знам, че не е моето да поддържам постоянно боядисана коса, оставям го да израсте и да си е само моя цвят(много тъмно кестеняв)  Peace

Кали, успех в работата ти, дано всичко да мине успешно и да идваш да пишеш по-честичко  Hug

Ох, а на "Лорд оф дъ данс" ми се ходи, още откакто видях плаката на един софийски ъгъл. Направо ги обожавам тези  Heart Eyes Така ми палят кръвчицата  newsm44 ... ама паричките за билети са ми много. Може би ако взема стипендия, ще наградя себе си и приятеля ми, за да идем да повдигнем малко духа ...  Crazy

Елинка, снощи изядох 100 и няколко страници, за сега ми харесва книгата, само дето това застъпване на тийнейджърството като проблемен момент и преекспонирането на поведението на децата, ми идва малко в повече. Сигурно си има своята цел ама ... да. Иначе ми харесва как пише авторката, с другата й книга "Ключът на Сара" започнах много да я харесвам. И тук не ме разочарова  Peace

# 232
Вени питам Embarassed
Скрит текст:
Тази Маргарет, не от Анжу, а другата коя е аджеба и защо детето й е толкова важно и кой е баща му,направо съм голяма патка...аз гледам краля и жена му и се радвам на лИбовта им и другите неща ги пренебрегнах,а старите серии ги трия и не мога да  върна и да видя,трябва да ги тегля наново но не знам в коя точно е обяснено...абе шантава работа...пък гледам че тази женица все повече я дават и се вмества в двора...
Зори,извади си новата дрешка,облечи я красавице,сложи едно червило и една усмивка и дерзай прекраснице!

# 233
Само набързо да ви видя  Hug

Мижче , и аз спирам с предай нататък , имам само 1 книга да взема , пиша на човека , който я чете но ни стон , ни вопъл , което ме дразни , книги не обичам да се задържат с месеци  Crossing Arms

Вени , няма проблем , ама то и аз едно опаковане бях направила , нищо де , моя грешка  Wink

Бягам , по - късно пак ще дойда  Hug

# 234
  • Benelux / Varna
Уфф, рових се досега и не мога да се сетя къде беше и как се казваше темата от която мога да си  избера друга дрешка, искам да се преоблека! Знам, че има кой да ми помогне тука! Плиииз

# 235
  • в огледалото на живота
Уфф, рових се досега и не мога да се сетя къде беше и как се казваше темата от която мога да си  избера друга дрешка, искам да се преоблека! Знам, че има кой да ми помогне тука! Плиииз
Зори,Търся/Предлагам аватар
С нещо да помогна  Hug

# 236
  • София
Вени , няма проблем , ама то и аз едно опаковане бях направила , нищо де , моя грешка  Wink
В пощите бяха лепнали допълнително малко от тяхното тиксо, мисълта ми беше, че можеше да сложат още няколко сантиметра, но нищо, и на това сме доволни  Hug.

Гигич, ще ти обясня, но това все пак е спойлер и се опасявам да не се окажеш разочарована, че съм разкрила нещо важно:
Скрит текст:
Маргарет Бофор(т) е майка на Хенри Тюдор, който по-късно става Хенри VІІ, баща на оня, с многото жени  Mr. Green. Той е неин син от първия й брак с Едмънд Тюдор. Фамилията е от кралско потекло и затова е толкова важна. Една от книгите на Филипката е посветена именно на тази Маргарет. Жена, която се е омъжвала три пъти - или по сметка, или по принуда. Много властна, много упорита, интересна личност е била. В онези времена не е било лесно да си жена и да имаш амбиции.

# 237
  • София
Коя от книгите е за Маргарет Бофорт? Аз много я харесвам нея! Абсолютна мацка е била  Mr. Green
То благодарение на нея Хенри става крал.

# 238
Цоп и аз във фасулената-книжна тема. Точно си мислех какво да готвя.
Обаче аз харесвам да слагам печена чушка от буркан и наденичка.
Щерка ми е с грип и пита, като мечка ли кашлям? Ми, като мечка точно!
Кармен Мишу не издала и други книги. newsm78 Радвам се че съм с Вас. Благодарение на Вас
намирам толкова хубави неща.

# 239
Разбрах Вени, мерси,стана ми интересно м/у другото,ще трябва да се просветя с някоя и друга книжка на Филипката, поне са лесносмилаеми и притни за четене,тъй си мисля де,ако така ми е поднесена историята,мога и да я преглътна...а аз си мислех че тя нещо,пък той мъжът й е с царско потекло мда вярно бе Тюдорите,а той починал ли е бившият й мъж от когото е детето?

Общи условия

Активация на акаунт