Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря , момичета  Hug

Ехаааа , моя принц дали някога като се появи ще ми предложи с такава торта  newsm78 Надали ще е толкова креативен и умен  Laughing  Laughing 

# 376
Много топло посрещане, благодаря  Hug  

Мижка, ако с това дали съм "гъркиня", ме питаш дали живея в Гърция, не, не живея.

# 377
Нарче, ти ще ми кажеш като усетиш момента, аз ще имам грижа да го инструктирам  Wink

Охи, помислих си така заради ника ти и че си приятелка на Мария  Laughing
Има една потребителка с ник "Негативна" във форума /мн. е готина btw/ , та реших , че с теб стават две  Laughing

# 378
А така , Мижче , ще сме комбинка двете , жените винаги трябва да се подържаме една друга , как между мъжете винаги има мъжка солидарност  Crossing Arms  Laughing  

Останаха ми 14 % от книгата , отивам да я довърша , а някой иска ли да му кажа как свършва ?  Flutter   Joy

Господ здраве да ви дава на всички ви , които ме навихте за четец , направо е съкровище голямо  Heart Eyes

# 379
Може ли и аз после на опашката, за да прочета "Сестра"?

Разбира се, че може. Стига Мариша да няма нищо против да ти я изпрати, когато й е удобно  Hug

Деси, и ние сме попълвали разни тестове анонимно. Надявам се да нямам такива перипетии Simple Smile

# 380
  • София
Мери, и аз се надявам да ти мине добре изследването.  Hug Не исках да те отказвам, само си написах как биха протекли нещата в училището на моето дете.

Венка, зависи кой с каква цел и с какво точно иска да занимава децата.  Wink

Е, много готино това предложение за брак с тортата!  Heart Eyes

# 381
Нели никаква я няма днес....  Rolling Eyes
Дано да е по-добре  Praynig

# 382
Здравейте и от мен Wink
Идвам да изпия следобедното си кафе и да споделя с вас радосттa си от поредния пролетен ден.  Hug

Добре дошла в темичкaтa, Охи  bouquet  Hug

Нарче, радвам се, че всичко при теб и твоето братче е наред.  Hug

Момичета, желая ви прекрасен следобед.  Simple Smile

# 383
И аз я мисля Нели. Надничам от време на време с надеждата да "чуя", че е по-добре. Thinking

# 384
  • София
... а някой иска ли да му кажа как свършва ?  Flutter   Joy
Ама моля ти се! Що за въпрос? Задължително да кажеш!
Аз така по-бързо отмятам книгите, които искам да прочета; направо отпадат от списъка ми.

Тортата е наистина много свежа идея за предложение.
А Кити ми се иска да я гушна  Heart Eyes

Аз приключих с по-голямата част от домашните досадни задължения. Даже развалих най-после коледната украса. Миналата седмица още исках да го направя, малкият каза НЕ!  Naughty А нали си беше вкъщи болен и за поредна седмица елхата си остана. Днес вече ще го поставя пред свършен факт с прибраната украса, ще помрънка малко, но после ще започне да чака Великден  Mr. Green

# 385
  • USA, Steak State
Олелеееее направих се в ярко червено снощи. Не знам каква беше тази боя, всичко беше в червено, че и ММ. Все едно сме убили и разфасофали някого във ваната. Щерката влиза по време на процеса в банята и като се разпищя...

Иначе резултатът и хареса, каза че е между розово и червено.  Mr. Green

Майкоуу не мога да се гледам честно. Аз си представях цвета много тъмен винен. То какво излезе. Като домат съм в главата. Днес ще ходя да си взимам боя и довечера пак но с тъмна такава. Много ме е яд, че се си пипнах косата с боя... Около 5 години ходех без и косата ми се беше нормализирала. Уффф.

# 386
Мижче , излъгала съм те , книжката е за 1 и половина звездичка  Wink

Кали , идвам да ти кажа как свърши книгата . Та значи : ......................... , ама................... но .......................и след това .................в ..................................................... и .................................................................. и ..................................................но ................................. Сега разбра ли , не е нужно да я четеш , слагай отметка на прочетена .  Mr. Green  Охххх хвана ме лигата .

Нели , къде си наистина, ела се разпиши , да знаем че си добре  Praynig  Hug

# 387
А знаете ли, че тази събота е работна?  Sick
А знаете ли, че чак следващата сряда ми е работна  smile3534

Охи добре дошла! Защо не харесваш мистър Кинг  Crossing Arms Идвам и аз с лопатата Mr. Green
Освен това информацията за любим шоколад и честота на пране са много важни за нашата тема  Mr. Green И аз се шегувам, дано не се обидиш и като ни опознаеш да ни влезеш в тона  Hug  bouquet Пробвай  22 Ноември 1963 на Кинг Peace

Кабошар изчезна  newsm78 Другите поне от време на време се разписваме  Thinking

Спала ли съм аз обаче? Нееем  Whistling Ходих да видя малката принцеса, която се роди на един ден с тази на Киф (Кифче къде си? newsm78). После пазарихме нов тоалет за РД на нашата си принцеса - нали утре ставаме на сериозната възраст 3 години  bowuu Сега дремя, а довечера - театър с мама  Heart Eyes

Ето ми я бухленската туника
Скрит текст:

Паяче отивам да дебна във ФБ как изглеждаш  Mr. Green

# 388
А знаете ли, че тази събота е работна?  Sick
А знаете ли, че чак следващата сряда ми е работна  smile3534

Охи добре дошла! Защо не харесваш мистър Кинг  Crossing Arms Идвам и аз с лопатата Mr. Green
Освен това информацията за любим шоколад и честота на пране са много важни за нашата тема  Mr. Green И аз се шегувам, дано не се обидиш и като ни опознаеш да ни влезеш в тона  Hug  bouquet Пробвай  22 Ноември 1963 на Кинг Peace

Ти съмняваш ли се в мен? От един месец съм ѝ я пратила  Laughing Ние вече сме в миниваканция  Grinning До вторник! Туниката е чудна, завид!
Нара, много увлекателно разказваш  Laughing  bouquet
НЕЛИИИИ, КАРБОШААААР... къде сте момичета?

# 389
Аууууу, предавам се. Взехте ми страха с тая лопата  newsm43 Ще се жертвам с още нещо на Кинг, но малко по - нататък. Доста книжки съм предвидила за четене, а и днес се сдобих с още една. Та ми е и хубаво на душата.  Heart Eyes

За прането ... Направо ме е страх да отговоря. Това е доста, хм.... подвеждащ въпрос. Да кажем, че пера доста често, но не тупам чаршафите  Naughty
Шоколад любим нямам. Всичко ям, само да не е изкелефенчен с ментов пълнеж или нещо подобно. Не ми е изкушение.

Точица, хубава туника  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт