Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Ооо Миж,  Hug

Омбрето е жесток ефект в прическите. И аз много го харесвам, особено червено омбре като на Шерил Коул - ето такова: Как прелива от тъмно, до по-светло червено ..  Heart Eyes Heart Eyes Отделно, че и жената е феноменална  Heart Eyes

# 421
А, супер, Гани! Така се прави  Peace

# 422
Ооо, Бъбли, за една вечер си я опаткала Джинджифиловата къща  Crazy хич не чакай Grinning

# 423
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!  Hug Трогвате ме с грижите си за мен. HugБлагодаря! Чувствам се обичана!  Heart Eyes Тук съм, ще постоя малко при вас, но леглото ме дърпа постоянно.

# 424
Нели , имаш ли температура, какви хапчета пиеш , не чувстваш ли подобрение вече ?  Hug

Ако книгата види зор да спечели и аз ще агитирам моите хора да дадат едно рамо за тази книга  Wink

# 425
  • на североизток от Рая
 Я да ви покажа пъзела на Тони. Нареди си го сам за два дни, даже той го е снимал, затова и снимката е такава, не е много на фокус.  Simple Smile

Нара, радвам се, че минават тревогите около здравословното състояние на брат ти. а за някои лекари по-добре да не говоря. Има и читави сред тях но повечето са...
 Дано и ти да си по-добре вече. Но като те чета, май си се оживила.  Hug

Точи, Гигова, видях ви дрешките. Кипрете се със здраве с тях, хубавици мои! Hug Точ , ти имаш уникално попадение с туниката, като пъзела е.  Simple Smile

Охи, добре дошла!  Hug Щом те препоръчва Мария, няма съмнение, че си добър човек. И да знаеш, че аз се запознах лично с нея, изключителен човек е. От тези, които ти влизат под кожата след съвсем кратка среща. Жалко, че такива хора идват  и си отиват и остава едно такова общуване, ....мижаво. Но добре е, че ги има.

Хубави котки видях, искам и аз, искам да гушкам, да ми мъркат, да ме топлят космати котки.  Heart Eyes

И да видите с какъв въпрос ще влетя след малко. Хем не ми е добре, просто се смях от сърце  и със сълзи  и разсмях семейството си с това. Очаквайте включване пак. Simple Smile

# 426
  • София
Хорааа, тъкмо днес съм решила да отделям на интернет (разбирайте темичката ни) само един регламентиран половин час вечер, и преди малко какво да видя - 81 нови съобщения от снощи  #Crazy разбивате ми всички опити да се самодисциплинирам  Hug докато изчета с прекъсвания - още 40  Party
Мария Ч., прати адрес на лични и пращам "Сестра"  bouquet, ако искаш и нещо от моите книги за четене също Hug
Мари, какво проучване с тийнчета, нямаше ли да пишеш за анорексията и булимията?  newsm78 Иначе, ако дадеш анкетните карти на класните да ги пуснат в часа на класа анонимно, няма да ти откажат. Регламента е различен в различните училищни правилници, ако искаш ти да говориш "насаме" с децата, но иначе с класната и анонимността - няма да ти откажат. Поне моя опит е такъв.
Лофче, от вашите снимки с Деси и на мен ми се прииска да имаме котИ
Охи, добре дошла! bouquet
Нели, взимай болничен и лягай в леглото!  Naughty
Дев  Joy
Бъбълче, Точ, Миле, Нарче, Мариетко, Нези, Вени, Кали, Рейнче, Кости, Мижче, Петета 2 броя, Мария, Надии, Гани, Гигич, Елинка, Камиче, Паячка, Скарамушче, Дес, Евиланче, Лоренка... кой изпускам Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 427
Нели,  Hug Hug Hug

Бъбли, о, да, супер е тази снимка. Аз  за себе си по-скоро си представям нещо като на Пенелопе Круз омбре-то  Thinking
Ама едва ли ще се престраша....  Rolling Eyes

Маришкооо, ти пък какво си решила да се самодисциплинираш ни в клин, ни в ръкав  Thinking
Я, си идвай при нас  Hug Hug Hug

# 428
Маришка, от тези цАлуФки ми се зави свят , ела и аз да те  Hug

Нели , радвам се че се разписа , А ПЪЗЕЛА Е СТРАХОТЕН  Heart Eyes Ама и ти ми звучиш по - добре  Hug

Много хубава жена е тази Пенелопе  Whistling

# 429
  • на североизток от Рая
Нара, подсети ме, че днес не съм си мерила температурата. И да видите сега какво стана. Меря под лява мишница - 36.4, под дясна - 37.1. Повторих - същото.  Shocked Двама в едно тяло съм.  Joy Мъжът ми каза, че съм плашеща, аз съм нечовек, от книга на Кинг ли съм.  Shocked

ПенелопИто е красива, но Шерил е по-женствена, по-красива ми  е тя. И как пее. Heart Eyes

Пия Клацид 500, боли ме главата, обаче. Пих и аспирин сега, като не лежа, съм по-добре. Но пък като лежа, чета, тази книга ме омая, все едно, че чета Нестинарка, омагьосана съм от езика на Кармен Мишу.

# 430
  • София
Мижче, Нарче  Joy  Joy  Joy  Heart Eyes  Hug  Hug  Heart Eyes  Hug

# 431
  • на североизток от Рая
Мижче, Нарче  Joy  Joy  Joy  Heart Eyes  Hug  Hug  Heart Eyes  Hug

Маришко, ни сЪ оплаквай. Аз имах да чета 99+. Точно така пишеше.  Shocked ooooh!

# 432
Нели, ти си най-милата и добра душа, а дори още не те познавам.  Hug Ти си от книга на Стайнбек, но още не знам коя. Може би Самуел в женски образ??  newsm78 newsm78

Мижче, аз за такова нямам смелост, не мисля че русо ще ми отива, пък ако ще да е и отдолу на косата ... А и моята е много тъмна, ни стаа .. твоята каква е?  newsm78

МаришкинHug Hug

Рекох да се редактирам, да изкуша още някоя котколюбителка като покажа котката на приятеля ми, която аз изтезавам с прегръдки и целувки, а тя не е много по близостите ...  Laughing

Скрит текст:

Тя е нашата ледена принцеса .. "Бялата кралица", може би ..  hahaha 

# 433
Мижче, аз за такова нямам смелост, не мисля че русо ще ми отива, пък ако ще да е и отдолу на косата ... А и моята е много тъмна, ни стаа .. твоята каква е?  newsm78

Черна, та черна ...  ooooh! И тук-таме току щръкне по някой бял косъм, ама аз го изскубвам Joy
Пенелопето не е по-светла от нас, така си мисля ...  Blush

Между другото, мисля, че този брояч на непрочетените мнения май не е верен. Не се шегувам.

# 434
  • на североизток от Рая
Нели, ти си най-милата и добра душа, а дори още не те познавам.  Hug Ти си от книга на Стайнбек, но още не знам коя. Може би Самуел в женски образ??  newsm78 newsm78

Blush Ох, бе, горят ми бузите. Тъкмо заради тази странна температура казах на мъжа ми, че съм гадната Кати от Рая на Стайнбек. Защото мъжът ми като чете книгата, каза, че някои от странностите й, ги открива в мен. А аз се изплаших. Как ли я е възприел тогава,  newsm78. После пък като четеше Тангра на Мишу ме оприличи на едната героиня, но и забравих странното име. Сега от една историческа книга пък ми чете някакво описание, пак съм била аз. Все му се привиждам в книгите.  Joy

Обаче, Бъб, благодаря ! Hug Самуел е най-любимият ми литературен образ, всичко е в него, всичко.

Божееее, каква котка, какъв поглед!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз задушавам с любовта си,  и хора, и животни. искам на мен да ми е хубаво, прегръщам и стискам, целувам и не ме интересува дали на близките ми им е хубаво, мачкам животните до болка, но такава е любовта ми - болезнена. Сега ще изпищи мъжът ми, каквото се  е кротнал ей там.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт