Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 483
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Да,в първите дни може и повече от 800гр.да са плодовете Peace

# 751
  • София
Правила съм дълги плодувания- 40-45дни....цикъла ми е ставал по-редовен и по-безболезнен Peace

Иначе за белтъчините си права,сама се убедих  в това....засищат повече

Благодаря за отговора. Може и някой сухар/варен картоф/варено жито/овесени ядки да добавям. На мен ми е много трудно с глада. Иначе най-редовно мога да изпускам вечеря, нямам особен аптит, но сплодовете съм постоянно гладна Sad

# 752
  • София
От друга страна, лечебният ефект изисква точно гладуване. Чела съм части от книгата на Лидия Ковачева, описаните случаи са просто изумителни. Другият проблем е, че буквално затъпявам, но сега покрай празниците няма кой знае колко да работим. Чела съм, че лечебният ефект настъпва след 8-ия ден плодуване.

# 753
  • Sofia
На мен от гладуването ми се изостря мисълта,имам повече идеи и съм работоспособна Crazy

Много пъти ми се е случвало хора,които не знаят че съм на такъв режим да ми казват,че изглеждам много свежа,подмладена,сияйна....

# 754
  • София
И аз така съм чела, но аз затъпявам Simple Smile

# 755
Честита Коледа!
Искам са опитам плодолечение срещу херпесите, от които страдам вече трета година. Рецидивите ми са чести. Някой да е успял да се справи с подобен проблем?

# 756
Здравейте! От утре започвам с плодуването, надявам се на добри резултати. Искам да ви попитам дали стриктно спазвате правилото за един вид плод на ден? Кафето няма как да го спра, но аз го пия чисто и не мисля, че ще е проблем. Плюс това и пуша малко, но въпреки това се надявам, че ще постигна добри резултати, понеже имам да свалям кг. Пожелавам ви много минуси и лека вечер!

# 757
  • София
Правилото е 1 вид плод на 1 прием-на ден може по 3-4 вида напр. Опитай поне да ограничиш кафето

# 758
Честита Нова година! Дано ни донесе само хубави моменти, много щастие, късмет и топлина в сърцата!

Благодаря за уточнението за плодовете! А относно кафето, пия по 2 на ден. Ще пробвам по едно.

# 759
  • Sofia
Започна ли диетата?
Като пиеш кафе след него изпий и един чай Peace

# 760
От утре започвам плътно! Не съм прекалявала по празниците, но си имаше неща, които не ми се вързваха с плодуването и така се получи...

# 761
Къде сте не виждам нова тема???

# 762
Къде сте, група?Нямах търпение да се изнижат празниците за да се включа за 25 дни.Кой ще е с мен?Catalonia, хайде, мила!Аз до тук съм на 1/2 кафе с мед и един билков чай с мед, а след малко ще хапна 2 домашни ябълки.Много съм подута, мисля, че съм задържала 3-4литра вода  ooooh! Ако не се препъна в началото до неделя тази вода ще изчезне.След третия плодов  ден ще го пиша успешен старта.След това не чувствам глад..или поне успявам да се заситя с плод Simple Smile Doli, радвам се,че си тук!Слънчев ден от мен!

# 763
  • София/Испания
Здравейте момичета,днес ми е 5-ти ден,резултатът ми е минус 4.300кг
Успех ви желая! bouquet

# 764
  • Варна
Аз съм с вас от неделя или понеделник - утре спирам кафето и после ми се ще да изкарам 10 дни, но каквото стане.

Общи условия

Активация на акаунт