Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 496
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, днес кантара показа-0.200 гр. малко, но все пак мръдна.Вече свикнах да не ям и мога да изкарам още дълго време така.Чувствам се леко и ми е хубаво ,нищо че кг. падат доста бавно.Засега продължавам, пък ще видим докога.
Хубав ден!

# 736
Здравейте ,аз май си пиша сама, ама нищо и сам война е войн Laughing
Днес мандарини и чай и -0.100 гр.
Хубав ден!

# 737

Здравейте

с.м.н - Браво на теб! ти си истински Боец
Аз съм нагоре с 0,300, но  се захранвам и колкото и да внимавам, съвсем понятно е

Изпращам нещо, което ми беше полезно да прочета за диетите от които се очаква отслабване

Сподеям материала тук Има превод на български

http://www.ted.com/talks/sandra_aamodt_why_dieting_doesn_t_usual … cript?language=bg

# 738
Здравейте, днес имам малък плюс от 0.300 гр., но вчера бях много гладна и прекалих с плодовете най вече бананите.
Zum Mezum така е когато вкараме малко храна и кантара тръгва нагоре.И аз май ще мина към захранване, че нещо ми се стопираха кг.
Хубав ден!

# 739
  • На планетата земя
Здравейте!
От днес и аз на плодове.Сутринта изпих едно кафе с мед,може нали.Аз имам да смъквам 5 кг.
Успех на всички!

# 740
  • София
Сега ще ви кажа по-лесен начин за отслабване-намалявате въглехидратите, увеличавате белтъчините. Вечер ядете само една салата+белтъчен продукт (напр. яйце, сирене, кисело мляко) и приключвате с храненето до 19 ч.

Задължително спорт и бавно сваляне на кг. Сега сваляте мускулна маса! Кожата ви се отпуска.

Проблемът е в апетита ви според  мен, не в метаболизма (извинявам се ако има някой болен Simple Smile

Искам да попитам, някой който е правил по-дълго плодуване-променя ли му се цикъла? Аз се колебая като лечебен метод да го приложа, но не мога да издържа просто..... Иначе съм слаба Wink

# 741
  • Sofia
Правила съм дълги плодувания- 40-45дни....цикъла ми е ставал по-редовен и по-безболезнен Peace

Иначе за белтъчините си права,сама се убедих  в това....засищат повече

# 742
  • На планетата земя
Правила съм дълги плодувания- 40-45дни....цикъла ми е ставал по-редовен и по-безболезнен Peace

Иначе за белтъчините си права,сама се убедих  в това....засищат повече

40-45 дни само на плодове ли,или заедно със захранването?Колко кг.сваляте за това време?Браво,че има хора с такава воля,на мен днес ми е втори ден  и умирам от глад.От вчерашния първи ден бях -800 гр.
Обаче пих 2 кафета иначе съвсем ще припадна .

# 743
  • Sofia
Била съм на плодове до 20-25-ти ден,после започнах да прибавям зеленчуци по съвет на д-р Емилова.
За такъв дълъг период съм сваляла по 20-25кг.
Все още не съм си решила проблема с килограмите,но се излекувах от 10год.екзема с ужасни сърбежи.

# 744
  • На планетата земя
А след това получава ли се йо-йо ефект с килограмите?Чувала съм,че много бързо се връщат.

# 745
  • Sofia
Да,връщат се,ако не се спазва някакво ограничение и един ден седмично да сме на този режим.Трябва до обед да се яде само плод,да пием чай с мед,фреш...на обед салата с нещо готвено,след обед плод,фреш....вечеря отново салата + готвена храна...повече зеленчуци,варива,семена,ядки,пълнозърнести храни.....млечни,яйца и месо по-рядко и по възможност от сигурен източник/от село/

# 746
Да споделя моята опитност до тук. 12 дни на плодов режим и 12  дни захранване с бавно темпо, на 4-5 дни правя дни само на плодове. Сега карам на някой и друг плод и се радвам на по 2 купички на ден разнообразни зеленчукови супички  без сол и мазнина . Един ден си направих ориз басмати за разнообразие.  Не  чувствам глад, засищам се с малко и това много ми харесва  . За пръв път правя толкова бавно  захранване и виждам ,че има смисъл 'човек да настои ума си  за по-дълъг период да спазва  това темпо.
След седмица ще включа малко ядки и покълнало жито и леща и боб примерно.

До тук имам (-) 4 кг. Имам достатъчно енергия да си изпълнявам задачите, а най-вече  имам и надежда  , че мога да се дисциплинирам да изкарам по-дълъг период на полезна храна. На мен изкушенията са ми тестените и захарта, сега след режима не мисля за тях , смятам да ги елиминирам от храната си, и си стискам палци да  успея. 
Как сте вие? Някой прави ли плодуване/захранване , ще се радваме да сподели.

# 747
  • На планетата земя
Здравейте!
На мен ми е днес четвърти ден,чувствам се много добре.До Коледа не мога да направя нищо повече от 5+5 или 7+5,не искам по празниците да я карам на чай.Една лекота чувствам,иде ми да хвръкна.Имам разни ставно-дегенеративни болежки,които се надявам да се повлияят.Резултата за 3 дена е -1.5 кг.не е много,но аз и повечко плодове хапвам и също банани.Кафе също пия,не мога да го спра.
Има ли някой,който да е лекувал ставно-дегенеративни болежки и да е забелязал подобрение?Аз чувствам подобрение за сега на моята упорита дископатия.И всъщност това ме мотивира да продължавам,иначе със сигурност нямаше да издържа на този глад.И също се безпокоя как ще я карам по празниците с тези трапези. Grinning
Zum Mezum,поздравления за резултата!

# 748
  • Sofia
На мен ми е помагал режима при болки в кръста или други схващания....

# 749
  • На планетата земя
Проблема ми е хроничен и може би ще е нужен по-дълъг курс,който мога да направя след Нова година.Иначе след ден 4 съм -2100 и съм много доволна от резултата ,предвид че ям повее от кило плодове,всеки ден банани,даже последните два дни заради острия глад ядох и сушени смокини.Преди много години съм ходила при д-р Емилова,на мен ми е казвала може и до 2 кг.плодове да ядеш само и само да издържиш.Тъй като и бях казала,че много трудно издържам.

Общи условия

Активация на акаунт