Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 514
  • 804
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета, след вчерашния 7 ден  -0.100 гр. ,а съм само  на два банана и един чай и то с голям зор, че имам лекарство в един и зъб и нито мога да ям ,нито да пия, всичко ми е с този миризлив вкус ,а ще ми го махнат чак утре.Днес сигурно ще карам на фреш не съм решила още.
fleurdani поздравления  Laughing
starchaser, Zum Mezum споделяйте резултати, как върви при вас  Laughing
Хубав ден на всички!

# 721
С.М.Н поздравления и на теб за волята и аз съм така със свалянето до 4-5 ден свалям после спирам, затова ще спра да се тегля, като приключа тогава. Днес на ябълки и круши. Хубав ден на всички!

# 722
какво можете да  препоръчате за бързо изгаряне на мазнините???започнах да тренирам и искам малко да подпомогна процеса на свалянето на килограми... newsm78

# 723
Здравейте момичета, след вчера съм - 0.200 гр.Днес портокали и отново липов чай.
Хубав ден!

# 724
Добро утро.
Аз съм на ябълки + чай се отслабване Bullife.
Успешен ден. thumbsup

# 725
Привет, аз днес съм на ябълки, банан, чай и 1 кафе сутринта.

# 726
Здравейте,днес отново кантара е в застой.Не знам на какво се дължи,може би трябва да увелича приемането на повече течности.Но няма да се отказвам,продължавам с ябълки и чай.Хубав ден!

# 727
Здравейте,
 Да споделя и аз докъде я докарах
След 10 дни режим , резултата е -3 (при положение, че въобще нямам време за движение).
Ям плодове от 0, 800 до 1 кг. 
Една вечер стоях до малките часова да работя и  усетих непреодолим глад. 
Сварих 2 картофа , изпих водата и изядох 1 картоф. Малко ми се разсърди стомаха , но пък се почувствах доста по-добре.
Нещо се появи запичане на стомаха , необичайно за мен.
Има някакви периоди от деня в който се усеща глад, но ако се преодолеят после може да не се появят доста дълго време.
Взех да си варя листа от роза, да видим как ще подайстват.
Мислех , дали да не започна да се захранвам , но днес продължавам с плодове и водата от варен картоф.
Засега няма промяна в килограмите, чувствам се добре и имам достатъчно енергия.
Успех на всички !

# 728
Здравейте,продължавам и днес,но довечера съм на рожден ден и мисля да си поръчам салата от домати.Според мен няма да е проблем .При вас ка върви, споделяйте.

# 729
Здравейте момичета, да не се отказахте newsm78 Аз да си призная леко наруших режима този уикенд,  че бях на малка почивка, но не съм качила и грам само задържам.От днес отново минавам стриктно на режима, а и продължавам със ходенето на зъболекар, което е в плюс за мен, че така не мога да се храня.
Хайде хубав ден и спорна седмица на всички! Simple Smile

# 730
  • София
Здр. от днес и аз съм с вас. Правила съм го и друг път режима и съм доволна. Целта ми е едни 7 кг.

# 731
Наруших го и аз. Blush Два дена шоколадови бонбонки покрай имения ден и сварени яйца с малко сирене.

# 732
Здравейте момичета, давайте ми съвет не свалям и толкова.Вчера съм на един доматен сок домашен и два банана, понеже с тия зъби не мога да ям по твърди плодове.Струва ми се ,че трябва да спра бананите  newsm78 май от тях задържам.
dyndla добре дошла и успех! Simple Smile
Хайде хубав ден!!!

# 733
Здравейте 
Започнах захранване с малко варени картофи и водичката от тях.
До тук за 12 дни имам (-) 3,5 кг и най-радостното е че съм в  добро психо физическо състояние, което си беше и главната ми цел.
Неделята  имах (-) 0,5 кг по-малко след един хубав преход в планината ( доста вода изтече от мен) с малко плодове и повече чай.
Харесва ми, че не мисля  за храна, хапвам  малко и не чувствам глад, което си е най-радостно от цялото това упражнение.
Неприятно е когато хората около мен се хранят по различен от моя начин . Миризмите са ми дразнещият фактор, не че ми се прияжда, но ми се иска да дишам по-свеж въздух.
Мисля да използвам постигнатото състояние и да се захранвам по-дълъг период с малко по количество храна и по някой и друг ден само на плод и вода.
Ще ви споделям как върви.

Dyndla – успех и от мен!
с.м.н. – Какъвто и да е резултата до тук, поздави се за него. По-важно е изчистването на токсините от тялото, които блокират  метаболизма. В една книга четох, че тялото има инерционен момент и трябва да мине време (около месец) с намален прием на храна (по възможност от растителен поизход), за да се отрази значително на теглото. Сега мисля да изпробвам върху себе си дали това е вярно.

# 734
Zum Mezum поздравявам те за резултата Laughing
Аз само ще вметна, че за 13 дни съм почти - 3 кг. като преди време за такъв период свалях 6кг. Но пък в мерките свалям см. ,което е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт