Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 522
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Чудя се дали след тренировка да приемам протеинов шейк, за да не губя мускулна маса. Каквомислите?

Трябва да се приема нещо протеиново 1/2 до 1ч.след тренировка,иначе изгаряли мускулите.
Аз приемам кофичка кисело мляко или някакво барче.

# 706
Да, но ако съм на този режим - плодове и чай с мед, може ли да приемам протеин, за да не губя мускулна маса, с което допълнително ще ми се забави метаболизма?

# 707
Здравейте,днес кантара показа -0,400 гр. малко , но пак е нещо.Сега ще пия чай , а после ще си хапвам помело.Хубав ден!

# 708
Здравейте, да не отказахте newsm78 След вчерашния 5 ти ден не съм мръднала и грам, но не съм посещавала WC и го отдавам на това.Днес си купих киви и дано да ми помогне.Иначе корема ми се прибра LaughingСега отивам да си направя любимото липово чайче с мед.
Хайде, споделяйте резултати!
Пожелавам спорна и усмихната седмица с много свалени кг!

# 709
  • Sofia
Да, но ако съм на този режим - плодове и чай с мед, може ли да приемам протеин, за да не губя мускулна маса, с което допълнително ще ми се забави метаболизма?
може да си правиш смути,като добавяш вътре протеин на прах,плодове и зеленолистни...д-р Емилова разрешава смутита

# 710
Аз прегреших през уикенда, така че днесзапочвам наново - 1 ден 4 ябълки и 1 чай с мед. За протеина ще видим първата седмица няма да приемам. С.М.Н. нормално е да има задържане. Колко дни мислиш да плодуваш?

# 711
Здравейте! Да се похваля, трети ден, въпреки, че вчера бях на рожден ден и съгреших със салата и половин парче торта, днес съм -2 кг от началото! Имам още 15, поставих си за цел да ги сваля до Нова година, да видим дали ще стане. Много ме е страх да не се откажа. Успешен ден на всички !  Embarassed  Simple Smile

# 712
fleurdani мисля 20 дни да плодувам, дано издържа.В миналото съм го правила, само трябва силна воля.А ти не се отчайвай, случва се, хора сме, а пък и когато има повод е трудно.

starchaser ,поздравления за хубавия резултат Laughing

# 713
Здравейте момичета.

Удържам фронта. Една седмица вече. Последните дни почти не показва промяна кантара., общо до тук свалени 2,8.
Това на което се радвам на-много, е че  имам повече  енергия и добро настроение и се справям с работата си успешно. От опит съм усетила, че този режим и житния имат чудесни резултати в посока жизненост, оптимизъм и ентусиазъм.
Планирам минимум 10 дни. Условията ще покажат дали ще продължа и  и повече.

Да ви е лека седмицата и да сте доволни най-вече от себе си.

# 714
Привет отново, момичета. Надъхах се пак да почвам режима. Най-любимия ми. Heart
Лятото бях в страхотна форма, посвалила килца, чувстваща се перфектно в тялото си.

Но имам един въпрос. При липса на плод или зеленчук, с какво мога да го заместя временно?

# 715
Здравейте момичета, след вчерашния шести ден съм - 2.00 кг.- както се казва бавно, но славно.
Днес липов чай и портокали.
proletno cvete добре дошла и успех ти желая! Laughing

Хубав ден!

# 716
  • Sofia

Но имам един въпрос. При липса на плод или зеленчук, с какво мога да го заместя временно?

фреш

# 717
Привет момичета! След вчера -1кг. Днес съм на грозде и ябълки, чайче с мед и 1 кафе. След малко отивам на фитнес. Хубав ден и приятно плодуване на всички!

# 718
Предполагам, че може и компотче. И без това си ги правя с малко захар. Мисля, че става. : )

# 719
  • Sofia
ако няма нищо,просто пиеш течности-чай или вода и после си наваксваш с плодове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт