Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 530
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Райските ябълки са нискокалорични-100гр./65ккал

# 691
  • София/Испания
Привет!започнах режима на плодове и чай на 25.11.,на 26 бях с 800гр по-малко,днес имам -1кг.
Вчера си купих един чай за контрол на теглото и съм много доволна,нямам проблеми с тоалетната.
Искам да изкарам 10-14 дни и после захранване.Успех на всички! Hug

# 692
Здравейте!  След поредният провал, наистина се отчаях. Cry Качила съм 6 кг. за два месеца и се чувствам много подпухнала, дебела и всичко. Някак си не намирам воля и стимул да отслабна. Всяка сутрин почвам с мисълта, че ще се справя и всяка вечер се предавам и казвам "От утре!". Днес казвам от днес, и довечера ще пиша как е минало, надявам се това да ме мотивира да устискам до празниците.   Praynig bouquet bouquet bouquet Благодаря ви : )

# 693
Здравейте от мен!След вчерашния втори за мен ден кантара отчете -1.400 кг. Laughingкоето си е вода, но пък е много стимулиращо.Днес още не съм приемала нито чай, нито плод, че ми се счупи едно зъбче и след малко съм на зъболекар Sad
Zum Mezum браво, много добър резултат
janetaes и твоя резултат е отличен
starchaser първите три дни са най критични поне за мен, след това мога да стигана до 20 дни без проблем
Хубав ден и много минуси!!!

# 694

Здравейте,

Успех на всички дръзнали да си каляват волята.

Днес ден пети (-) 2,3 кг.  Вече глад почти не се появява.Чувствам се съвсем бодра.

Трудните дни минаха
Снощи след работа ми беше доста унило и депресивно, но поиграх малко гимнастика на отворен прозорец, пуснах си любима музика , попях и  поговорих  по скайпа със сина и се разсеях.

janetaes – Честито паднало килце
starchaser – Дръж се, все от някой ден ще е успешен. Не изпускай периода на разпад на луната – много е подходящ –до 12.12 
с.м.н – добри резултати . Спомням си ,че заради проблеми с един зъб преди две години преоткрих този режим,  за да спася зъба от изваждане и сега си е още на мястото. Simple Smile

# 695
Здравейте, днес ми е 4ти ден. Започнах от 70.100 кг в момента съм 68.700. Нещо бавно се случва отслабването при мен.  Sad Не мисля да се отказвам, но ми се искаше да свалям повече. Понякога хапвам повече от 800гр.плодове  и май там е проблема. Мисля да направя 21-25 дни плодуване и 10-12 захранване. Надявам се този път да успея.

# 696
Благодаря за подкрепата ! ^^ Държа се, още не съм съгрешила  Laughing но пия кафе... не знам дали е проблем  Thinking Страхотни резултати !  Embarassed  bouquet
с.м.н. Надявам се и за мен да проработи!

# 697
Привет момичета. Нощна смяна съм и успях да прочета постовете ви.  atwork Поздравления за волята.
От днес и аз съм с вас. Надявам се да издържа 14-15 дни + 10 захранване.
Днес ще бъда на грозде и ябълки.
starchaser и аз пия по едно слабо кафе сутрин, особено първите дни. Мисля, че не е проблем.

# 698
Здравейте момичета!След вчерашния голям минус днес отново +0.200 гр. не знам, защо при условие, че почти нищо не съм яла заради зъба.Днес продължавам отново с чай и може би мандарини.
Хубав ден!

# 699

Радвам се за появилите се смели героини !
Пожелавам да ни се реализират стремежите.

Ден шести – днес съм (-) 2,6 кг. От вчерашния ден (-) 0,300 
Вчера, никакъв глад, в добро настроение не усетих кога мина деня. Бях на 400 гр. грозде , 2  круши и едно зелено смути от магданоз и ябълка (различния вкус много ме зарадва  ) и няколко чаши топла водица в интервалите между тях.
Мъка ми е че точно сега имам толкова работа в офиса пред компютъра и не мога да се движа достатъчно. Но поне малко пеша ходя и лека гимнастика сутрин.

На закуска днес  изпих едно смути магданоз и ябълка , но после бях пак леко гладна.
След час добавих около 200 гр. грозде и се заситих. Има дълги периоди от деня в които забравям, че се храня по по - различен начин.

Starchaser – Браво на теб!
Fleurdani – Успех!
с.м.н. –  това да не те тревожи и разколебава Поздрави се    за усилията до сега. 

# 700
  • София/Испания
Здравейте,днес ми е трети ден-минус 600гр.
Бях на портокали,а също така ядох авокадо,но отделно от портокалите.
Днес съм на грозде,ябълки и чай.
успех на всички! Hug

# 701
  • София
Момичета, вероятно всички знаете и ще съм досадна, но този режим не се препоръчва за отслабване! Ако целта ви е отслабване-има много по-лесни методи! Това е омекотено гладуване и представлява лечение и пречистване на организма. Кг, които сваляте са мускулна маса...

# 702
  • Sofia
И кои са тези лесни методи за отслабване?

# 703
  • по пътя
 Baltazara има право, ако целта е само отслабване не е това методът, лесен метод е здравословно хранене, нито една диета или режим не водят до трайно отслабване, особено режим като този. Трябва цял живот да се храниш както е описано в книгата на Лидия Ковачева, това е начин за отслабване. Peace

# 704
И аз съм на мнението на Лунно момиче и Балтазара. С този режим бързо се сваля и бързо се качват след това. Нужна е след това желязна воля, за да сезадържат кг. Аз ходя на фитнес, плуване, танци. Чудя се дали след тренировка да приемам протеинов шейк, за да не губя мускулна маса. Каквомислите?

Общи условия

Активация на акаунт