Всички ми завиждат

• 27 584
  • 427
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ууу, Дари, аз такова краче няма да направя , ако ще и цял живот моркови да ръфам Shocked. Бих ти завидяла, ама в момента се наслаждавам на следобедното кафе и съм блага Laughing

# 196
  • Другата България
Дари, и според мен си слаба, дори прекалено. Peace
Не знам дали е умишлено или си била такава ...винаги, но лично аз не харесвам много слаби жени.
Може би защото моят проблем е, че не мога да напълнея, а ям като разпрана. Mr. Green
И все ми се струва, че съм слаба, и все не се харесвам.
По темата - завиждам, да.
Завиждам на хората, които успяват да разпределят доходите си така, че да покрият разходите си и накрая дори и да спестят нещо.
Завиждам на тези, които имат възможност /финансова/ да пътуват по света.
Завиждам на тези, които са достатъчно предприемчиви, за да променят статуквото и да търсят начини да подобрят нещо/неща, които не им носят удовлетвореност.
Не мисля, че на мен някой ми завижда. Няма за какво, въпреки, че много приказки съм слушала от сорта на "блазе ти, че има кой да ти гледа детето, да ти помага, да не те ревнува, да ти носи подаръци..", и такива неща, които са си в реда на нещата, но на мен трябва да ми е блазе... Mr. Green
Но не съм ги приемала като завист.

# 197
Хайде и аз да пусна една тема. Grinning

Браво, пускай още.  Grinning

Искам да ви попитам - завиждат ли ви? Как разбирате, че някой ви завижда?

Нормално е за нещо да ти завижда някой си, с или без основание, човещинка.

Хмм, разбира се, някои неща при други хора са по-добре от при мен и не бих отказал да ги притежавам, но пък и не го мисля по тоя начин, да седна да се вайкам абеее що нямам тва или онова. Просто не си губя времето с подобни мисли и затова ми е малко трудно да го нарека завист, ама сигурно е такова в крайна сметка.  Laughing

На какво се дължи синдромът всяко нехаресване или критика да бъдат определяни като породени от завист?

На простотията се дължи.

Надявам се да се получи дискусия.

Защо се надяваш, да не завиждаш на друг потребител пуснал тема, която е на 50-та страница сега, а?  tooth

# 198
  • София
Уф, пак ли се стигна до външния вид, космите и пощенето на козинката! И до хвалбите. ooooh!

# 199

Може би защото моят проблем е, че не мога да напълнея, а ям като разпрана. Mr. Green

Ей на това завиждам пък аз,че не мога да ям като разпрана,защото всичко ми се лепи,а така обичам да ям  Blush

# 200
Да не изпреварвам събитията, ама да си кажа - на краката нямам никакви косми, на коламаска не съм ходила нито веднъж в живота си.
Разрешавам ви да завиждате, колкото си искате!  Hug
    Не завиждам, защото съм другарче по съдба, но ме изненада с това признание.   Hug

Скрит текст:
Представях си те знойна брюнетка, пък ти се оказа блондинка под прикритие. Flutter

аз съм брюнетка, но нямам нито един косъм, нито на ръцете, нито на краката. дълги години мислех, че всички са като мен. и да, на козметичка никога през живота си не съм стъпвала. вчера обсъждах с една приятелка точно това, винаги ми е било интересно когато  ми казват  - отивам на козметичка, какво точно им правят.
дойде ли ред на калиевия перманганат?

Ей на това завиждам пък аз,че не мога да ям като разпрана,защото всичко ми се лепи,а така обичам да ям  Blush

защо бе, хора Shocked, каква е ползата да се тъпчете??? наистина не схващам Shocked това са калории, излишни калории. ако се тъпчете като разпрани, има някъде проблем, който купирате с това ядене. храната трябва да доставя наслада, да е удоволствие, а не да се наплюскаш като за световно.

# 201
  • някъде в орбита...
Golden apple*, сама питаш, и сама си отговаряш Laughing
защо бе, хора Shocked, каква е ползата да се тъпчете???
храната трябва да доставя наслада, да е удоволствие
Храната ми е такова огромно удоволствие, че единственото ми ограничение е размера на стомаха ми Blush

# 202
Завиждам на фините и елегантни жени. Аз съм грубовата,с неразвита фина моторика.

# 203
  • София
Няма да си кривя душата... завиждам
- на слабите, които ядат от сутрин до вечер и от вечер до сутрин, и никога не напълняват
- на хората, които без никакво усилие получават всички благинки на света и най-вече могат да си позволят да го обиколят /няколко пъти/
- на тези с 2,3 и повече деца
- на големите фамилии, които като се съберат по празници, пълнят една къща
- на хората с достатъчно свободно време, за да се занимават със своите хобита и любими неща

Дали на мен са завиждали? Не знам  Rolling Eyes
Може би, когато отслабнах с 30 кг за 4 месеца Simple Smile

# 204
  • София
Хм.
Имам позната, покрай която животът си тече, без тя да схване нищо от него и за която това не е никакъв проблем. Нещо като полу-дебил.
Абсолютно винаги е усмихната.
Завиждам ѝ ужасно много.

# 205
Като е станало дума за външен вид завиждала съм само за хубави мигли. Покрай мен и мъже, и жени все са били с хубави, гъсти, черни и извити мигли. Моите са руси, прави и тънки.

Откакто си сложих мигли за вграждане се родих.  Crazy

# 206
  • Другата България

защо бе, хора Shocked, каква е ползата да се тъпчете??? наистина не схващам Shocked това са калории, излишни калории. ако се тъпчете като разпрани, има някъде проблем, който купирате с това ядене. храната трябва да доставя наслада, да е удоволствие, а не да се наплюскаш като за световно.
Laughing Аз поне го използвах метафорично, разбира се, че храната трябва да доставя наслада, и на мен ми доставя, затовя и я поемам.
Просто постоянно ми се яде, и все нещо си хапвам, а не ми се отразява на фигурата изобщо.
Преди ходех по изследвания, защото мислех, че като не пълнея съм болна от нещо Mr. Green, но се оказа, че не съм - поне засега разбира се.
То и това не е лесно, не мислете, че е приятно да си мислиш постоянно, че ти има нещо след като не можеш да качиш кг. Peace

# 207
Преди ходех по изследвания, защото мислех, че като не пълнея съм болна от нещо Mr. Green, но се оказа, че не съм - поне засега разбира се.

Ти пак си добре.
Скрит текст:
Аз преди години щях да уморя от смях едно гинеколожко светило като му се оплаках, че гърдите ми много са пораснали.  Laughing Еми не ми се струваше нормално. Явно нещо ми се бяха бъгнали хормоните точно преди да забременея с дъщеря ми.

# 208
  • София - Рим и обратно
Merri_An, явно не поглъщаш големи количества, а хапваш постоянно и по малко. На мен този начин най-добре ми се отразява и отслабвам Simple Smile. Като съм си вкъщи - постоянно нещо си дъвча, не огладнявам и не се тъпча следователно.

# 209
  • Другата България
Абе покрай мен всички ми казват, че не съм добре, така че ти благодаря. Hug
Но наистина имаше моменти, в които се бях вманиачила, зазирах се постоянно, четях в нета за симптоми на болести и само си търсех такива, де що имаше изследвания си направих  Sunglasses, някои абсолютно излишни естествено.... Mr. Green
Но съвсем откровено се радвам на по-пълните жени, защото и бръчките не им личат толкова.
Че сега това ми  е новата "мания" Laughing, но това е друга тема. Wink
И да, завиждам на жените, които нямат бръчки. Crossing Arms

Кафе, нещо такова, но никога не съм се ограничавала или лишавала от неща, които обичам и харесвам като количество.

Общи условия

Активация на акаунт