Януари вече е към края,но мамите от ИБ с децата весело навънка ще играят!

• 21 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • В къщурката на хълма на феите
сФинети .. какво значи бъжлива? таз дума не е от нашия край Mr. Green

# 721
сФинети .. какво значи бъжлива? таз дума не е от нашия край Mr. Green
Да бее, верно ли не я знаеш  Shocked Страхлива значи  Mr. Green  Ох, смях Joy

# 722
  • При моето слънце
У нашия край му викат "бъЗлива", т.е. плашлива  Mr. Green
Рокси, браво за направлението, а за реакциите изобщо не си го слагай на сърце, важното е, че вие го желаете  Hug
Болничките бързо да оздравяват  Hug

# 723
  • Сливен
Деси, фейт, благодаря ви  Hug
Ани, има го този проблем с бодитата, че се топват после в гърнето, Ивка обаче си го има като навик още като се съблича да сяда,с и хваща бодито, повдига го и така докато се изправя. Оттук нататък обаче няма да купувам повече, ще минавам на потници, то е ясно че няма за кога.
Не знам дали ви се похвалих ли, да се оплаквам ли - почнахме ремонт на банята, ремонт - ама основен, в момента зее отвсякъде, голяма е лудница, Ивайла въобще не проявява разбиране и лудницата става още по-голяма. Ходим в нашите да се къпем, а бе не знам как ще изтраем в тази мръсотия и прах още 5-6 дни. В същото време гаденето ми е ужасно и постоянно - та така не мие много весело тези дни  Crazy
Бързо оздравяване на болничките  Hug

# 724
Аз му викам бъЖлива  Joy

# 725
  • Северозапада
Ау, София падаше като талпа (дъска), по гръб.  Колко пъти си удари главата това дете, още ми се изправя косата като се сетя.

# 726
  • В къщурката на хълма на феите
Деско питам, щото снаха ми вика на Мая бъжляк, ама понеже не получих много точен превод на думата, реших да се пробвам пак да разбера, евентуално Mr. Green Mr. Green
Мраве аз сериозно мисля да купувам на Ема каска .. особено сега като идва пролетта, просто ми се струват задължителни да купя наколенки, налакетници и каска Flutter

# 727
Мами, да се представя- тръгнах от К тема, през ИБ и ето ме тук. Щастлива мама на две близначета Марти и Пепи Simple Smile С много от вас се познаваме от другите теми, с другите ще се запознаем тук  Hug

# 728
  • Северозапада
Добре дошли на вас тримата

# 729
  • При моето слънце
Светле, добре дошли, големи сладури си имаш.
Днес ме изненадаха в градината с варицела. Сега да видим дали ще има включване при Мишо...

# 730
Много ни е драго mother bear!
Петиофче Мишо е в идеална възраст за каране на варицела-хем е дете и ще мине леко , хем достатъчно голям за да не се разчеше навсякъде Simple Smile

# 731
Баси, не мога да ви изчета  ooooh!
Малкият много нахитря - а не си му обърнал внимание, започват се едни кашляния, едни пищения, сакън да не остане незабелязан. Вечер след баня все едно живак му наливаме, като се започне една игра в кошарата, мостове, кълбета, 1/2 час отива, докато се успокои, и не иска да заспива - спи му се, но му се струва яко скука това спане и се съпротивлява по всички възможни начина, много се възмущава как така го люшкам, за да заспи. Ко ша го правя - нинам!
Нали ми мина сесията, реших да започна тренировките си, домашни, та подскачам пак, когато ММ се върне от работа. И така време за писане - йок Simple Smile

# 732
  • до едно тепе
НОВАТА ТЕМА
Пускам я сега, че не се знае кога ще мога утре.
Добавих Светлето с двете мечета, но моля кажете ми ако съм пропуснала някой Crazy
Бяхме при педи. Дребния е на АБ,вентолин и АЦЦ, защото е почнал да хрипти. Вечните хрипове в ляво  ooooh! Аз почвам със Стодала да видим докъде ще го докараме.
За яслата имаме 5-6 анцунга-тънички,че е жега вътре,5-6 потника, пантофки, 3 пижамки, боксерките са си му ежедневните,но там оставям да има 2 чифта поне резервни. Резерва оставям едно долнище, една блузка и едно потниче и 2 чифта чорапи. Памперси сега нося 5бр в понеделник, но като не ги бяхме свалили всеки ден проверявах какво е останало и предвиждах поне 3-4 дневно. Като беше с памперс отгоре гащи не сме слагали, а направо долнището на анцунга. Нашите лели не връщат с бодита,просто не ги закопчават отдолу. Laughing Иначе си зависи от детето. В началото имаше мокри дрехи всеки ден, сега е рядкост Flutter

Общи условия

Активация на акаунт