Януари вече е към края,но мамите от ИБ с децата весело навънка ще играят!

• 21 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • NE
Арвенче Много се радвам, че си на път да намериш истинското си призвание. Успех, знам че ще си блестяща на изпитите. Дано и Насето слушка и те остави спокойна да учиш.

# 586
  • shumen
Арвенче,браво.Дано и Насето е кротък и да те оставя да четеш за изпитите.
Сандре,чакай,чакай.Твоя е още малък,ама скоро и ти ще имаш такъв калпазанин.
Моето от яслата е научила доста щуротии и в нас ни ги показва от време на време.Тази вечер беше си свалил гащите и пак искаше да се разхожда така и като го пита баба му защо и каза,че да му гледала атрибута.После пък викаше,че се бил напикал и затова.Като го питахме кой прави и вика така казва с благ тон-Сашко.Ако продължава май ще трябва да си поговорим на 4 очи скоро.Той Сашко е и по голям и сега направи 3 и май от март заминава в детската градина и тогава ще видим пак кой ще е.

# 587
  • Велико Търново
Феичка, да е честит първият рожден ден на съкровището ви. Нека Вили расте здрав, с много късмет и да ви направи горди родители един ден  Hug Hug

# 588
Феичка,малко закъснях....ама да е ЧЕСТИТ ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН на прекрасния ти син! Да сте живи и здрави, Вили винаги да прави този ден неповторим!
Скрит текст:
П.С. Някога мечтаех за момиченце и ти Феи ми каза,че като дойде време и погледна моето си момченце вече няма да имам такива мераци...Била си права! Сега съм толкова щастлива,че го имам,че не бих го заменила за всичките момичета на света. Hug Heart Eyes

# 589
Принцесо, и аз изживях същото с момиченце-момченцето, сега се насълзих като те прочетох  Hug Кога ще ги запознаем калпазаните?
Арвенче, добре е, че слушаш сърцето си и те подкрепят близките, стискам палци да сбъднеш мечтата си, ама много зор с тази медицина бее, не можа ли нещо по-лесно да си измечтаеш  Laughing
Дани, твоят хубостник ще ме съсипе  Joy
Отивам на изпит, стискайте палци да завърши добре сесията.

# 590
  • до едно тепе
Нали си знаете, че може много да мечтаем, но реално няма значение дали е момиче или момче. Те са си нашите прекрасни чудеса Heart Eyes
Дани опитайте се да не му обръщате внимание и като няма публика ще спре.
Мойто пя 2-3 дена "Дърта пияница" и като не му обърнах внимание я забрави Joy После викаше "давай бе пииич" пак 2-3 дена и пак забрави. В градината очаквам, че ще почне и да псува ама и това ще мине Whistling

# 591
  • Варна
Моме, на мен ми се отдава, т.к. в кръвта ми е, родителите ми са лекари. Просто исках да се противопоставя на баща ми и за това завърших Информатика. Е, сега той е най - щастлив от всички.
Успех на изпита !

# 592
  • NE
Моме Да ги разбиеш на изпита. Hug
Арвенче И аз бягах, ама станах трето поколение даскалица. Mr. Green

Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 08:15 от Flower Fairy

# 593
Flower Fairy, много сладък малкия, да Ви е жив и здрав  Simple Smile

Arven_89, а какъв лекар искаш да станеш?

# 594
  • Сливен
Моме, успех на изпита  Hug
Арвенче, и на теб успех ти пожелава в новото начинание  Hug Тя и Стели май имаше такива мераци, но се разубеди после.
Flower Fairy, много сте хубави  Hug
Аз от вчера по това време съм без деца - пратихме ги при баба и дядо, е няма такава почивка, въпреки това ми липсват, друго си е постоянно да викаш "не така Ивайла", "не там Ивайла" и пр. След малко като си изпия кафето ще отида да си ги взема.
Хубава неделя  Hug

# 595
  • Sydney
и аз преди да "откача" щях да кандидатсвам медицина (учех Биология и Химия в ПМГ), после започнах в коренно различна тематика (История и Литература), накрая пак подобно завърших, но заради "прекрасните" ми колеги, не успяхме да сформираме група за профил Психиятрия, та така... живот и здраве в Австралия ще запиша нещото, което искам Simple Smile

# 596
  • Варна
Момичета, жълтъка през ден ли се даваше, когато се въвежда ?
Ния, искам после да специализирам физиотерапия, но всичко с времето си, надявам се да успея.
Цвете, прекрасни сте с Вили Heart Eyes Като се стопли ще Ви чакам за разходка !
Насето побърква баща си, а аз боледувам и злорадствам малко  Twisted Evil  Mr. Green

# 597
  • NE
Арвенче Аз още давам по 1/2 максимум два пъти в седмицата. Peace
Оправяй се бързо. Ще се видим като се стопли времето.

# 598
Прекрасен Вили  Heart Eyes

Моята несподелена мечта- медицината. За мен е много късно, но дъщеря ми се надявам някой ден да стане лекар.

# 599
Арвенче, да, през ден Simple Smile Започва се с 1/8, постепенно се увеличава количеството.
Фейче, страхотни чаровници сте  Hug
Сесията свършииииии

Общи условия

Активация на акаунт