Смешки от форума - 17

• 102 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Полага се по една дамаджанка. Ако е някоя по-здрава мамаша може и бидонче.Но после задължително се шофира  Naughty иначе няма смисъл!

# 106
  • при късмета
Цитат
Здравейте, ако на обяд -12 часа изпия половин бутилка вино - 750 мл, а се наложи да шофирам в 16-17 часа дали ще ме е пуснало виното? И изобщо колко вино имам право да консумирам
Коя е темата. Веднага отивам да посъветвам след изпитото вино и качването на колата,  да намери полицай с дрегер, най-достоверен ще е отговорът  ooooh!

# 107
Изтриха я. Вчерашната - също. Ама днес бях по-бърза.  Mr. Green

# 108
Вчерашната каква е била?
Аз помислих че авторката сама си я е изтрила.

# 109
За мен виното си има стойност и не трябва да се хаби на вътъра.

# 110
Вчерашната каква е била?
Аз помислих че авторката сама си я е изтрила.

Същата, ама от друг профил.  newsm78
Засилих се да пиша и докато публикувам, някой я отнесе (темата).  Laughing

# 111
  • Ямбол
Аз видях само една тема за виното и даже успях да пусна коментар. Никът на питащата беше prostojena и аз ѝ писах, че е объркала второто "О", трябвало да е "А".

# 112
... иии Лиляна отбеляза поредния страйк  Laughing

# 113
... иии Лиляна отбеляза поредния страйк  Laughing

Да, ако под "страйк" имаш предвид "кроше".

# 114
  • Варна
Цитат
Здравейте, ако на обяд -12 часа изпия половин бутилка вино - 750 мл, а се наложи да шофирам в 16-17 часа дали ще ме е пуснало виното? И изобщо колко вино имам право да консумирам

Абе то виното може и да я е пуснало, ама от районното кога ще я пуснат не се знае....

# 115
  • Бургас
Цитат

Абе то виното може и да я е пуснало, ама от районното кога ще я пуснат не се знае....

За съжаление за такива тъпаци районно няма. Има само потрошени и убити хора

# 116
  • София
Цитат
От много одавна чета форума и много пъти ми се е искало да имам отговор на тяхните въпроси ,но като нямам отговор освен сила и кураж ... Знам също така ,че писва всеки ден да се пита едно и също нещо ..много добре се знае ,че освен съвет друго не може да се направи ,а от нас си зависи дали искаме да разберем със сигурност какво става, като на правим тест ,преглет и така ... Но самото писане и питане успокоявам,дава надежда ,знам ,че повечето момиче знаят какво трябва да направят,но питат и точно определение затова пинате няма ,защото задаваме въпроси на който знаем отговора или по точно само ние можем да направим така че да си отговорим  Simple Smile

# 117
  • Бургас
Цитат
От много одавна чета форума и много пъти ми се е искало да имам отговор на тяхните въпроси ,но като нямам отговор освен сила и кураж ... Знам също така ,че писва всеки ден да се пита едно и също нещо ..много добре се знае ,че освен съвет друго не може да се направи ,а от нас си зависи дали искаме да разберем със сигурност какво става, като на правим тест ,преглет и така ... Но самото писане и питане успокоявам,дава надежда ,знам ,че повечето момиче знаят какво трябва да направят,но питат и точно определение затова пинате няма ,защото задаваме въпроси на който знаем отговора или по точно само ние можем да направим така че да си отговорим  Simple Smile

Ко каза? Ко?

# 118
Цитат
Цитат
Айде,уж не си проста,имаш се за ерудирана личност..Обясни си сама,от къде се взема електричеството у човешкия организъм при положение,че когато ти мерят ЕЕГ не си бръкнала в контакт?

Това електричество се нарича ДУХ,не някво имагинерно крилати понятие ooooh!
Ти сериозно ли го питаш това откъде се взело електричеството в мозъка? НЕК го пуска!

# 119
Цитат
Тролът троли (не тролира), молителят моли (не молира), писателят пише (не писателира), а ласкателят ласкае, не ласкателира.
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт