Смешки от форума - 17

• 102 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Идвай,Цвети! Аз успях да го забавя с около месец! Задобрявам  Flutter
Да знаеш, получава ти се. Crazy  Тъкмо четях поста ти и по телевизията дадоха новата реклама на Пежо.  "И изведнъж времето спря. ". Мноооооого си добра.  Laughing

Ахахахахахахаааа.  hahaha   Joy

# 91
  • Пловдив
Ей, ама вие не знаете ли, че времето е относително. 15 минути чакане на зъболекаря се равняват на три часа сладки приказки с приятелки Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 92
  • Ямбол
А оставащите дни до отпуската са цяла вечност. Някой ако иска да замени отпуска със заплата.

# 93
  • София
Цитат
Прочетох,че няма никаква опасност за плода правенето на секс, не може дори мъжкият полов орган да стигне до него,

# 94
  • София
Цитат
Прочетох,че няма никаква опасност за плода правенето на секс, не може дори мъжкият полов орган да стигне до него,
О, свещена простота!  ooooh!

# 95
  • Пловдив
Много добро, разсмя ме:

Цитат
А крайно време е гърците да се научат, че Германия не е дърво, от което се берат евраки и после се почва сиртаки.

# 96
Цитат
Не че нещо се заяждам  граматика, но "гинекологът" в заглавието има член, а не би трябвало да има

А сега де - да има ли или да няма?

# 97
Цитат
Не че нещо се заяждам  граматика, но "гинекологът" в заглавието има член, а не би трябвало да има

А сега де - да има ли или да няма?

хем следя темАта,хем съм го проспала  Joy

# 98
E, то е според личните предпочитания...  Rolling Eyes
Някои предпочитат да посещават гинеколог с член, други - такъв без....  Rolling Eyes

# 99
Спокойно, вече е отсечен.

# 100
  • Сф
Цитат
      Преди малко дребното навря една количка под пералнята. Тръгнах да я вадя с една пръчка и намерих отдолу 5-6 парченца месо Shocked Сушено, без мирис, без нищо. НЕ можах да разбера сурово и изсъхнало ли беше (но предполагам тогава щеше да вони) или сушено тип пастърма. Сравнително скоро пак бърках под пералнята и го нямаше. Сигурно има обяснение, но честно казано се втрещих и дори се разтревожих малко. Кой би пъхнал месо под пералнята? А да се озове случайно ми се струва абсурд. Едно парченце как да е, ама пет? Аз, ММ и детето не сме. Баща ми? Той гледа малкия през деня, но също ми звучи безумно да го направи. Та така, чудя се каква е тая работа.                                                                                     
и подобаващ отговор:
Цитат
Скоро, ако сте посрещали гости и някой е настоявал на дребното да яде от мезе или нещо подобно, а то не е искало, нищо чудно да ги е пъхало там, както сега колата. На една приятелка детето, така "ядеше" филиите с пастет, пъхала ги във видеото.                                         

Мале тия хора изтрещяха.........

Цитат
    На мен странното, което ми се случва често, е когато трябва да ставам рано и съм започнала да се успивам, в точното време, когато е трябвало да се събудя, в просъница чувам, че някой звъни на вратата и се стряскам от съня, при което сърцето ми уплашено бие.Естесвено проверявам, но няма никой на вратата. Странното е,че след като ни се развали звънецът(и още не е оправен), сега се стряскам от чукане на вратата, и пак няма никой.                                 

# 101
От архивите:

Цитат
Здравейте на всички!!!

Моля за съвет - бременна съм и бебето се очаква в края на Април. Първоначално ще има доста грижи и съм се шашнала малко, а на всичкото отгоре през месец Юни има световно по футбол.
Как да накарам таткото да помага повече и по-малко да гледа мачове?

Цитат
Аз пък си умирам да гледам подобни неща   Mr. Green

И освен това, може да имате колики и всички така или иначе да седите будни - така поне ще викнете комшиите /примерно/ на по чашка и ще си менкате бебето от ръка на ръка, да не ви окапят ръцете  Joy

Да ти имам проблемите  ooooh!

Цитат
И нашият тати е футболен запалянко. Кога пред ТВто, кога на стадиона... Спираш кабелната, продаваш ТВто, пълна изолация...

# 102
УжасТ-пълна изолация Joy Joy Joy

# 103
Цитат
Здравейте, ако на обяд -12 часа изпия половин бутилка вино - 750 мл, а се наложи да шофирам в 16-17 часа дали ще ме е пуснало виното? И изобщо колко вино имам право да консумирам

# 104
  • Бургас
Цитат
Здравейте, ако на обяд -12 часа изпия половин бутилка вино - 750 мл, а се наложи да шофирам в 16-17 часа дали ще ме е пуснало виното? И изобщо колко вино имам право да консумирам

Предлагам да излее виното в канала и да си строши бутилката в главата. Току-виж отговорът сам дошъл.

Общи условия

Активация на акаунт