Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 015
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Танче, търся Геласпон, ама като няма в БГ явно ще трябва да проуча с какво да го заместим. Утре ще ровя и ще търся информация. Но не искам да те ангажирам.
Рейнбоу, сега се сетих, че от клиниките дават 15 дни болничен след пункция, ама ти сигурно дните отпуск ги искаш и преди пункцията. Дано ти дадат малко почивка твоите шефчета.

# 31
Уанче, аз помислих че полушеговито това за курса и затова така те питах, извинявай, то на теб хич не ти е било смешно. Ама това за 2-3 годишни говорим нали? Добре че после си решила да не го вземаш толкова присърце  Hug
Име, не съм сигурна че имаме, добре че ни е дълъг срока тука... Ида много му хареса, ама ММ няма се съгласи май...

Танзу, Рейнбоу  Hug

И аз кифтета в сос обичам

# 32
Даре, суперска темичка  bouquet
Много странен ден...отвори ми очите за някои неща, шокирах се от това, колко студени и безразлични могат да бъдат хората. Аз за добро или зло съм замесена от друга мая Stop Приемам го като поредното предизвикателство, поне разбрах на кого не мога да разчитам. Лошо няма май в цялата ситуация newsm78
Забравих да кажа на Ава и Тита, че аз също не намирам ситуацията с гаджета и секс за нормална, и вашите деца слава Богу са си наред Hug
Джамила, мънички са ти децата, браво на вас, че сте взели такова решение. Hug Някак името ти ми се връзва с духа на темичката Grinning, харемски ми звучи Crazy
Уанче, изуми ме с тез курсове, честно, добре си постъпила Hug
И аз обичам кюфтенца със сос и т.нар. писюр кюфтета също.

# 33
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ето нещо в духа на темата Simple Smile  http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/baniata-na-siulejman-pos … z-liatoto-6030465

# 34
  • В полите на Пирин планина
Танзу, не ме ангажираш дай ми телефон на ЛС  ако нещо ми потрябва да ти звънна  Hug

# 35
Ех, че хубава нова темичка!  bouquet

И за да не е гол запис  ви казвам, че ей тази рецепта я направих вчера и си облизахме пръстите! Само вместо олио сложих краве масло и галета изобщо не сложих. Страхотно се получи!

http://recepti.gotvach.bg/r-5257-%D0%90%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80% … D0%B4%D0%B5%D0%BB

# 36
Джамила, то това е теста на нашата темичка Simple Smile темпото й на изписване - за плетки, манджи, пътувания и кво ли още не Simple Smile ако устикаш на темпото, значи си наш човек Simple Smile

Мимче, че Ида е от приказката на Андерсен за Цветята на малката Ида. Що да не му хареса на ТМ? Хем е датско, хем международно, хем приказко ..... Колко време е срокът при вас за името на детето?

Добавила съм я Джамила. Верно, че съвсем в духа на темата е нейното появяване. А дано й е на слука.

Ели, значи ще се баняме това лято Simple Smile

А, да ви кажа. Много е тарикатско в градската баня на Добринище Simple Smile Има семейни вани. Самостоятелна стая с голяяяяяяяяма вана. Топличко, никой не те притеснява ... бе една романтика ви казвам .... Това го няма на снимки и добре че .....

о, спрете да пишете ............ не мога да си пусна отговора  Hug

# 37
  • В полите на Пирин планина
Тита, линка не се отваря.
Даре, как може да нямате снимки ........ Hug

# 38
Еееее, Даре, как може сега, точно тва да го няма на снимките  Crossing Arms  значи си ни лишила 50% от кефа  Joy Joy Joy

# 39
  • На остров
Ели много е по темата  Simple Smile

на всички мами с опити стискам палци  Praynig

Звездичке, кой те нагруби днес ?

Мимче за 3 годишни говорим или по точно изпитите бяха в годината, в която навършват 4, курсовете бяха февруари, а изпита април да кажем. Аз тогава бях млада и хич не се впечатлявах много, много, но просто исках да им кажа, че дете родено ноември и декември току що е навършило 3, а деца родени в началото на годината са вече на 4, тоест има разлика .

Както сега да използвам случая отново да честитя празника на момчето на Титето   bouquet , те са набори с моя син, но ето момчето вече е на 17 и съм сигурна, че е по разумен и отговорен от моя хубостник, който скоро навърши 16.

По темата за гаджетата и ние нямаме, но се е целувал, това знам  Mr. Green . Има негови съученици с гаджета и си приспиват едни в други.

Даре, Ида е и шведско от Емил от Льонеберия .

# 40
воайорки!

Уанче, сега датско бебе чакаме. Като дойде време за швеЦкото, тогаз ще го сменим на такова Simple Smile

# 41
 Joy  Елиии , това 90 % банята дето майка ми ме водеше като бях малка  Joy
Още имам шок от там с разни баби дето им висят месищата и с цици до пъпа  #Crazy може и тя да е , трябва да а проуча леле , върна ме 30' години назад

# 42
  • В градината...
малеййй, за секунди се пишат по 20 отговора  Shocked

Жане, като евиния плаж във Варна  ooooh! #Crazy

Даре, аз нещо си харесах пък Ида, нищо че е чужбинско. Ама ще видим. Все си спомням за Цветята на малката Ида. Баща ми, като бях на 4, си беше облякъл гимнастичките като цветя от приказката на един пролетен бал, Беше като приказка, имаха на главите огромни корони като цветя, изглеждаха ми като истински. Триката им бяха в тон, абе, магия.

# 43
Перу, и аз ги харесвам трибуквените имена - Ида, Ина, Миа, Ана, Лиа иии много други
Сигурно щото моето е с три букви ... и лесно се помнят  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 22:37 от tanzu

# 44
  • На остров
Много е хубаво Ида, Даре аз го казах само в смисъл, че на Мимчето мм може да не го одобро точно защото може да се приеме и за шведско, може да не е фен човека .

И моето е 3 буквено и страдах, че няма ка да се съкрати и да ми викат на галено  Simple Smile като малка .

Общи условия

Активация на акаунт