Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 015
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Ние бяхме Инчета като малки със сестра ми - Дариче, Калинче, и понеже все ни бъркаше татко ми коя, коя е Simple Smile и така ни прекръсти. От дарИНА и калИНА Simple Smile))

# 46
Групов чат,  Grinning проверих, изглежда по същия начин и е на същото място , ама някакви разкопки са правили  Joy

# 47
Aми не знам защо не се отваря, затова ще го дам така:   в търсачката пишете австрийски щрудел  и излиза една тава с щрудел! Ммммммммм....

Уанче, разсмя ме с твоя хубостник! Ама ти какво си мислиш, че моя е света вода ненапита ли? Ама хайде днес няма да го "хваля", че нали има празник момчето. Всеки момент трябва да се върне от училище.
И на мен много ми харесва името Ида.

Гледах Гала за бебенцето на двойката Галя-Миро. Дано да имат щастието да и се радват на малката Александра Praynig и всичко да е зад гърба им!

# 48
Ааа, Уанче, може да съм трибуквена, ама и галено си имам  Mr. Green даже няколко

# 49
  • На остров
Даре вие със сестра ти имате и двете хубави имена !

Тите  Hug

Танзу сега седя и си мисля как се казваш  Sunglasses .

# 50
Изписахте 4 страници и отидохте да спите, а?

Ми не знам що не ми е писала Кали .... сигурно е забравила да вземе номерът ми в сака с багажа ..... Надявам се всичко да е ОК при тях.

Уанче Simple Smile благодаря. На сестра ми аз го избрах. Нашите бяха стигнали до три - Ирина, Калина и Марина. Тя сега на Цветница празнува, обаче за мен си е калинка-малинка (бубулечката).

# 51
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре Тц не спим, наслаждавам се на новият матрак, няма пружини дето да ми влизат в д-то  Mr. Green

# 52
Ели, веднага да го тествате!

# 53
 Joy Joy Joy
Уанче, Яна се казвам /на галено в къщи и сред приятелите - много варианти: Ани, Яни, Яничке и много рядко Янче/. Едно време като бяхме малки, само като кажеше мама "Янче", и знаех, че ми е ядосана за нещо и ме дразни съзнателно за да ме предизвика hahaha

# 54
Даре, голяма си подстрекателка  hahaha

# 55
  • На остров
Яна също много ми харесва и Мая ми харесва  Simple Smile
Ели тествайте  Heart Eyes
Даре чудесно си се справила с избора  Simple Smile

# 56
Е кво сега? Матрак така се тества. Като бях мома, даже с нов момък правех теста за издържливост Wink

# 57
Така ме развеселихте тази вечер момичета  Hug не знам какво щях да правя без вас

# 58
  • На остров
Танзу  Hug

Пожелавам ви аз лека вечер и се отнасям към страната на любовта  Heart Eyes

# 59
Shocked в онази тема вече питат дали могат да излизат болнични и ще си правят фейсбукгрупа ! Ние защо си нямаме група ? Във фацебука де
нищо не знаеш, от другата седмица се започва с покупката на колички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт