Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 019
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Истински се вижда само със сърцето.
ММ заспа сладко преди половин час  Laughing  теста се отлага  Mr. Green

# 61
И аз харесах Ида, ама да стигнем дотам, мъжа ми едва ли би се навил  Laughing

Кей, по-добре ли си вече  Hug

Ели, сигурно не е спал няколко месеца човека  Mr. Green

# 62
Ели, несериозен излезе ТМ
И аз отдавна не съм се смяла като днес. Откакто писахте сценарий за сапунка от къде се познавамерс Рансън

# 63
Пфуууу, отварям и... само 5 отговора - твърде подозрително за тази тема Thinking А то нова имало и то вече почти изписана Shocked Дари, браво за тематичната тема - дано всички се включим в мемоарите преди края й Peace
Ели, събуждай го ТМ и тествайте, че ако не издържи да връщате докато е в гаранция - има кексова гаранция, нали newsm78
За отчетните - аз така и не понечих да се запиша, но хвърлях по едно око на мартенската... е, първо се мазаха, после реваха колко им се гади, а като почнаха да обсъждат количките си взех окото обратно и не припарих повече #Crazy Да не говорим, че всяка нова още със записа си задава въпросите, чиито отговори може да намери две мнения нагоре Rolling Eyes

# 64
Ох, Ели, нов матрак си е голям кеф и само да спите дори Mr. Green Аз само чакам някой ден да си намерим новото жилище и да си купим нови легла...

Даре, 6 месеца е срока тука за имедаване, после (поне ММ така казва ама не знам дали ме бъзика или е вярно) давали служебно на момичетата Маргрете , а на момчетата май беше Фредерик, кралски имена... newsm78 няма да ме учуди

Танзу, и на мен всичките тези с три букви много ми харесват

Звездичке, какво стана днес? Добре че философски го приемаш...

Що не сме разбрали ние за тези бани в Добринище, че и без дете бяхме, само на открития басейн лежахме, ама и там ми хареса много, ще отида сто на сто пак

# 65
  • София
Е браво бе, не ви ли е срам.  Thinking Пак сте изписали темата, че и новата вече на 5 страница.  Laughing Laughing Laughing
Ама бая се забавлявах, до като изчета всичко, особено с на Перу съня  Laughing
Уанче тази градина е към Италианския лицей в Горна баня, нали Simple Smile
Магнетче да нагушкаш и нацелуваш децата и бързо болестите да си ходят от вас  Hug

# 66
 wavey
Привет, връщам се назад да ви изчета.

# 67
Добрутро! Божкеее, пет часа! Ще си натисна парцалите да поспя още малко, иначе ще ударя главата в бюрото към два!  Мира теб бебето ли те събуди Simple Smile

# 68
  • Инсбрук
Добро утро, мацки   bouquet

Добре пишете вие вечер, че сутрин да има какво да чета като се ококоря в 4,30  Mr. Green Даже малко ми идва четивото.

Ние за име на момиче си бяхме избрали Тиа, така се е казвала една прабаба на ММ. И аз харесвам кратки имена.

Аз днес съм по задачи, да се срещам с разни агенции и да гледаме апартаменти, тъй че стискайте палци да се харесаме с някоя / не много скъпа  Mr. Green / че тука дерат кожи с хонорари и депозити, пък на всичкото отгоре трябва и да те харесат и одобрят  Crazy

Хубав ден от мен!

# 69
 #Crazy ей тъй се опулих кат видях колко имам да чета и......вече всичко забравих
Даре, страхотна тема  Hug
Хубав ден newsm51

# 70
Добро утро
Предлагам кафе в разновидности
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 08:23 от tanzu

# 71
добрутро
петък ли е? Wink
Бай Иван отишъл в близкия град за покупки. Отначало той купил едно менгеме, а след това на пазара спазарил една кошница и една патка. Много му харесали две кокошки, но нямало как да ги носи. Предвидливия търговец му рекъл:
-Какво толкова има. Сложете менгемето в кошницата, в другата ръка вземете патката, а двете кокошки под двете мишници и сте готов.
Бай Иван направил както му казал търговецът на кокошките и тръгнал към къщи. По пътя стигнал една монахиня, която го попитала знае ли къде живее попа в тяхното село.
-Отец Онуфрий живее точно до нас. Аз знам една близка пътека и ако тръгнете с мен ще ви заведа баш до неговата къща.
- Как да вървя с вас? Аз съм безпомощна жена, как да ви повярвам, че вие ползвайки се от моята слабост, няма да ме заведете в някое пусто място,да ме хванете през кръста, да ми дигнете полата и да ме изнасилите
Бай Иван я погледнал с насмешка:
-Дявол да го вземе, сестро! Вижте ме само! В кошницата ми тежко менгеме, в другата ръка – патка, а под мишниците ми две кокошки! Как да направя всичко това, за което се страхувате?
Монахинята се замислила за момент и хитро погледнала бай Иван:
- Какво толкова има? Ще сложите патката на земята, ще я покриете с кошницата, а отгоре ще сложите менгемето да не избяга!
-Ами кокошките? Какво ще правя с кокошките, а? – отвърнал не на шега сърдития вече бай Иван.
- Какво толкова кокошките, та кокошките? Голяма работа! Ми не мога ли да ги държа аз!?!

# 72
Гледах Гала за бебенцето на двойката Галя-Миро. Дано да имат щастието да и се радват на малката Александра Praynig и всичко да е зад гърба им!
Галя-Краси.
Дай Боже да се радват на бебчето си в края на февруари, както каза д-р Слънчева. Praynig

Добро утро. Танзу, мерси за кафето!

Даре, темата е "убийствена"! Особено тази мацка с невероятните очи.

И за добро начало на деня вижте тази статия.
Ако бебетата можеха да говорят

Днес ще съм в добро настроение(въпреки гадната мъгла), което пожелавам и на вас!

# 73
Хубава статия Simple Smile 

# 74
оф, аз чакам дали ще се вдигне мъглата, че имам едни снимки да правя външни

Общи условия

Активация на акаунт