Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 021
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро. Благодаря, весели начало на деня...
Жане, в началото е така, едно ранни будене, после пък ще ти се спи по цял ден Simple Smile
Таеторина, аз мислех, че сте намерили нещо и дами багажа ще местите, дано още днес ви хареса нещо. И на мен Тиа и Теа ми харесват, има в класа на каката една Теа Мария, немско име е.

# 76
  • В полите на Пирин планина
Даре,  Joy
Весел ден на всички!

# 77
  • Инсбрук
Мимче те багажите стегнати ама на нас претенциите ни много / на ММ по-скоро / - хем да е хубаво, хем да не е много скъпо  newsm78 та днес отивам и се хвърлям на което първо ми хареса.

# 78
Добрутру и от мен Whistling К`ва мъгла, к`ви пет лева - щом виждам морето от прозореца значи няма мъгла, нищо че ми се размазва малко пред погледа Mr. Green Аз се събудих към 5, ама натисках възглавницата с глава да не избяга (възглавницата, не главата...) и докато не се разцирикаха гаргите не станах... Аха да се разработя и водата спря... дали да не си легна отново newsm78

# 79
Добро утро!

Дари, благодаря за прекрасната и оригинална тема  newsm51

Много сте забавни всички  Simple Smile

Рансън, я си поспи пак. Тя работата няма да избяга.

Тарторина, дано си намерите гнезденце за малкото пиленце  Simple Smile

# 80
Добро утро!Взимам си кафенце и ви пожелавам хубав ден!
Даре мъглата до час-два ще се вдигне.
И аз искам снимки от градската баня, ама без баби по цици  Crossing Arms
tartorina успех днес в търсенето! Искам и аз да дойда, много обичам къщи да гледам.
Мимче май и вие търсихте, до къде я докарахте? И как така 6 месеца без име това дете Crazy
Мамче браво за доброто настроение, опитвам се и аз, но като се сетя, че и събота сме на работа и  #Cussing out
Ели да даде отчет как е матрака и дали и тя сънува султана  Joy

# 81
ааааа, да не ви остави човек една вечер... И новата тема почти изписана  Crazy
Танцу, вземи слагай и по някое чайче поне  Heart Eyes Така и не пропих кафе...
Даре, много си се постарала с оформлението   bouquet
Мимче, гледам росна и бодра и тази сутрин си тук  Heart Eyes
Мамче, а пък тази статия мен ме зарадва безкрайно  Joy  Колкото и слаба да съм, Д-то ми е кръгло като праскова  Sunglasses Генийче ще родя, ей  hahaha
Танчето, хубаво да си изкарате на юг
Елииии, Ели... ама ТМ днес да се реваншира  Flutter
И аз забравих какво друго беше...
А, Розичке, преди 2 години напълнях рязко и жестоко покрай стрес, нерви, депресии, стимулации (от 48 на 84), та сега някои колеги гледам, крадешком поглеждат и вероятно се чудят, аджеба пак ли съм се нахрюхала или съм бременна... Crazy
Жане, свиквай, поне 3 месеца ще си така... Аз в началото и толкова не можех да спя. Сега по-бива  Wink
Тази сутрин се събудих в 4 - Макс се беше настанил върху мен, с галва на рамото ми, Тоби плътно от едната ми страна, ММ плътно от другата (спях на една страна), Вики в краката на ММ. Макс се унесе и се прекатури в ръцете ми, избута Тоби и продължи блажено да спи - по гръб, с опънати лапички... ММ му вика "на мама момчето"  Joy

# 82
Коте, ти не си ли им казАла на колегите? Аз на моите ще се наложи, ако всичко е наред ще им кажа бързо- бързо , че при нас е страшна работа с тия аперота- всеки петък плюс рождените дни!

# 83
Не съм бре... Само шефУт и 2 колеги знаят - тези с които бях командировка в Щатите като прокървих, но те, мъже, траят си  Mr. Green
Аз изначално не пия, евентуално червено вино най-много 2 пъти в годината по чашка, и няма как по това да ме усетят... В къщи лятоС много обичам да си кръцвам Хуго обаче  Mr. Green Heart Eyes

Мимче, и аз ги харесвам трибуквените имена - Мая, Ния, Миа, Ема... Ние имаме двойно име от преди 2 години  Heart Eyes

Обадиха  ми се от болницата... тръгвам.

# 84
Ава, и ние май като мъжа на Тарторина, хем да е хубаво, хвм да не е скъпо... И си седим тука още, най-тъпото е, че апартамента ни не е малък, 85кв.м, но по-голямата част в един правоъгълен хол-кухня, за сметка само на две малки стаи.
А за имената, ами те дават веднага ЕГН и детето от болницата го водят "неименувано дете на еди кого си", не знам какви са им причините, но доста родители решават след раждането наистина името Simple Smile
А бе, всичко друго да мине добре,  Praynigвсе ще го измислим

Коте, добре че се обадиха, пиши после

# 85
К`ва мъгла, к`ви пет лева - щом виждам морето от прозореца значи няма мъгла, нищо че ми се размазва малко пред погледа Mr. Green
Ето я мъглата от нашият прозорец. Mr. Green
Скрит текст:

Коте, дано ти кажат хубави новини на прегледа и малко да се успокоиш. Hug

Вече и аз съм актуална по темата.

# 86
Коте успех, дано ти разсеят всички страхове и да отпуснеш малко душата.Как си качила толкова кг? После как ги смъкна?
Мимче търсене трябва, то може да има и евтино, и хубаво, но бързо ще го грабне някой.
Жанче колежката срещу мен седеше и чак в 12 седмица сама ми каза.Даже шефа ме пита дали не е бременна с този корем, аз викам "нее, няма такова нещо"  ooooh! Но после вече зорко ги следих и две колежки за 3-4 месеца веднага ги излових рано-рано. Ако не искаш да казваш до 3-4 месец може да кажеш, че си на диета.
Ау Мамче, много си хубава.Искам и аз нова премяна.Отивам да си търся нещо от харема.

# 87
"Опитвам се да открия приятели. И понеже нямам ФБ, излизам на улицата и почвам да викам какво сготвих, какво ядох, какво пих, къде бях, какво правя... До момента ме следват трима – двама полицаи и един психиатър."

Като се замисля, аз също нямам ФБ. Mr. Green Joy

Ау Мамче, много си хубава.Искам и аз нова премяна.Отивам да си търся нещо от харема.
Преобличай се, Ава, че после султана да може да си избира. Flutter

# 88
Мамче, може и да си нямаш фейсбук ама си имаш нас! Ние сме като за два  Joy
Ава, аз съм слаба ракия- всичко си казвам , няма да изкарам дълго. А и ниесме малко хора( и вчера казах на две колежки , които са ми по- близки   Embarassed нали старите ми приятели са в Бг )

# 89
Мамче, много тематична премяна! Искаш ли и на мен да ми направиш една?

Общи условия

Активация на акаунт