Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Даре, на мен ми я направи едно момиче от Аватарките. Аз мога само да оразмерявам картинките, но не и да ги сглобявам в комбинации. Embarassed

Жане, така е. Имам си Вас и съм много щастлива. Hug

# 91
  • В градината...
Жане, то при нас, с инвитрото е друга работа, мълчим и си траем като партизани, че не се знае.

Мамче, страшна си.
Ама наистина сме катоз а 2 ФБ  #Crazy

Коте, моето бебе ще е определено умно  Naughty

Даре, вицът е трепач  Peace

# 92
Перу , знам че вас по ви е страх  Hug аз съм скучна- не сменам аватари , и не забелязвам някой като го е направил. Лошото е че и на познатите ми новите прически и дрехи не забелязвам!

# 93
Едно позакъсняло добро утро или направо добър ден и от мен!

tartorina, дано си намерите точно такова жилище, каквото търсите!

DarinaK, много готин виц hahaha

За имената, и аз харесвам много късички имена  Heart Eyes

С първата си бременност не казах на никого, освен на прекия ми ръководител, до 22 г.с. Но бях много слаба (за мен) 58 кг. на 172 см, коремчето беше малко и можеше да се скрие с дрехи. С втората ми пролича доста по-бързо, казах към 15-16 г.с.

Според мен тук си е по-добре от ФБ. Поне по-лесно се чете Simple Smile

# 94
Здравейте.Искам и аз споделя за моя проблем(ако мога така да нарека).На 8 чнуари ми дойде менструацията по принцип винаги точна 28 дни.периода ми беше 4-5 дни слабо прокървяване червено към тъмно червено.На  19 сутринта имах отново зацапване  кафяво което е и до днес .)Не е менструация,а само някакво леко зацапване. Голяма болка изпитвам в гърдите почти не понасям сутиен,а сутрин при ставане болката в гърдите е още по силна (напрегнати Да вмъкна,че от половин година правим със съпруга ми опити за дете.ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И СПЕРМОГРАМА СМЕ НАПРАВИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И СА ОК.

# 95
  • В градината...
Есита, май обърка темата  newsm78

Тита, заинтригува ме с този австрийски щрудел, но откривам най-различни рецепти. Ти точно какъв прави  Thinking

# 96
Мамче, много ти е красива премяната
А при нас мъглата е още по-гъста и мокра

# 97
Есита, кво питаш в същност?

# 98
Даре, пита дали е бременна:)
Есита,изчакай до датата на цикъла и си направи тест !
Скрит текст:
в онази тема започнаха да се отписват Sad  Shocked

# 99
Жане, у коя тема се отписват?

# 100
И аз си помислих същото, Перу, даже се ококорих, да не изпляскам пост на друго място Mr. Green
За моите умозаключения, никой пряко в очи не ми е казал нищо, по-скоро за отказ да си свърши някой нещо, което е логично, нормално и т.н.да се направи, както и направо абдикиране, слава Богу не е ММ, и майка ми, другото всякак се преживява май Wink Живота ме накара след шамар, бързичко да намествам короната, особено като не опира до здравословни неща, набързо придобивам философски облик...и това от горчив опит...ама опит...оказва се и полезен, освен че нагарча. Ще си преструктурирам деня и ще се организирам да си оправям нещата сама, не е за първи път. Така пък ставам по-организирана.
Има и нещо ведро от днес, излязъл ми е резултата от цитонамазката, 1ва група съм отново, това по телефон, подробности като си го взема, неясно кога.
Тук така хубаво печеше след като се надигна мъглата, а сега се смрачи.
Пуси, чакаме добри вести Hug

# 101
Есита, направи си тест за бременност веднага. Причините за зацапване и уголемени, болезнени гърди могат да бъдат много. Една от тях е извънматочна бременност. Прави теста и ако е положителен - на лекар. Ако не е - тест след следващия цикъл. И пак на лекар да търсите причина. Може да кистичка от задържан фоликул, или нещо друго. Причини както казах - много. Дано всичко е ОК.

# 102
Звездичке  Hug

# 103
  • В градината...
Звездичке, ти като една девственица  Naughty

# 104
Бррр, Танцу, чак мен ме стресна !

Общи условия

Активация на акаунт