Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 021
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Оф,Боже,сега видях заглавието  Rolling Eyes Даре,уби ма  bowuu
Айде много бебета и акита да има  Laughing

# 16
  • На остров
Аз обичам много кюфтета с доматен сос ммм вкусно .

Ели набързо http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
http://www.illuminatirex.com/illuminati-signs/

идеята за световна конспирация с други думи .

Даре ми не се разсйвай ами действай  Hug

Мимче име избрахте ли ?

# 17
 Shocked в онази тема вече питат дали могат да излизат болнични и ще си правят фейсбукгрупа ! Ние защо си нямаме група ? Във фацебука де

# 18
Темата ни е супер...както винаги де. Даре мерси.
Някой да даде изпитана рецепта за кюфтетата......правих веднъж и неми се получиха.
Магнетче бързо да се оправяте....гуш...

Чакам с нетърпение новите бебешки попълнения.

# 19
  • В градината...
Жане, те в моята тема вече изкараха по няколко месеца болнични. И си контактуват само във фацебука, а в бг.мамата се записват  формално. И всеки само си говори, няма диалог, няма нищо.

# 20
Днес направо сте счупили всички рекорди  Joy Joy Joy влизам иииииииииии +99
иииии нова тема ......
Даре страхотна си, както винаги   bouquet

Жане, аз сутринта въобще не се майтапех за тестовете. Ако стигна до тоз момент, 100% ще валидирам минимум по 3 на ден  hahaha

Цвети, благодаря ти за информацията. И мен ме усъмни, че ще намеря. Ще трябва да търся явно някакъв заместител, или в Турция, или в Гърция, че положението не е добре.

Аз се сдухах днес тотално. Сега сядам и ми се върти главата. Разпънаха ме днес на една комисия, а в мислите ми само моите си проблеми. Ще експлоадирам до петък, докато се видя с док.

# 21
Даре, страхотна тема, мерсииии  bouquet

Добре дошла на новата мама и честит рожден ден на рожденниците  bouquet
Аз цял ден тайничко си ви чета от телефона и в момента всичко друго изпозабравих  Embarassed мен още ме мотаят и не ми дават яснота на работа, даже и платен отпуск ми отказаха с половин уста, а уж беше ок и утре смятам да поставя въпроса директно и да си пусна неплатен за 2-3 дена около процедурата...

Оплаках се Confused

Танзу, стискам ти палци за петък и ти пращам позитивна енергия Hug аз така съм се нахъсала, че скрих шапката на психоаналитика таз вечер Laughing даже в началото не ми повярва, колко променено гледам и приемам нещата Blush ама след близо 10 години и аз нещо съм научила Joy

# 22
Супер тема - султана в харема и кифтетата - всичко е тук   hahaha
Даре много  Hug
Такива кюфтета децата много обичат.
Кали не е ли пратила поне един SMS?
Рейнбоу имаш стиснати палци от мен.Танзу и за теб, и недей да се сдухваш така.
Трябва някой да води записките на бременната   Mr. Green - давайте сега сънища и чудо  Joy

# 23
Рейнбоу, как така ти отказват платен отпуск? Ама всъщност какво се чудя  newsm78 то тук работодателите си правят каквото си искат, и няма последствия. Дано успееш да си освободиш няколко дни за да ти е спокойно. Пък и да се насладиш на момента  Hug

# 24
  • София
Запис и от мен, сефте на 3-та страница Simple Smile) Пардон, на втора

# 25
  • В полите на Пирин планина
Запис и от мен, Даре както винаги -чудесна тема   bouquet
Танзу,казвай ако мога да помагам утре си тръгвам за Г-Я и ако намеря това което търсиш в понеделник мога да го изпратя.
Хайде да  си събера  малко прашец   newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79  като гледам няма много желаещи  Heart Eyes

# 26
Момичета благодаря ви за топлия прием!!!
Направо не мога да смогна да ви изчета, имайте милост към новите  Crazy

Даре добави Jamila в очакващи 2 черти  Hug

Hug

tan4eto_71, децата ми са на 5,1 г. и 3,2 г.

# 27
Танче, мерси, че напомни и и аз да се мушна под пращеца пак, че другата седмица ще се моля да е стянало Praynig

newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75 newsm75

Танзу, ами и на мен ми е за първи път, ама ето на може.... Тъпото е, че крия и не казвам, какво планирам и все глупости за оправдания трябва да мисля, та като ме питаха, какво ще правя в отпуската си смотолетвих кекс и спа Embarassed в петък ми я разрешиха, в понеделник отказаха и уж нещо чакаме, ама не казват какво, то и нищо не чакаме, де, за да стартира нещо в отдела, трябва да го планирам и обезпеча с ресурси, сега просто е идеялният момент за чистене на отпуск, ама.... #Cussing out

# 28
Запис и от мен, няма какво да пиша, само работа и главата ми се е изпразнила откъм съдържание  #Cussing out

# 29
  • София/Стара Загора
Даре, браво за идеята и темата, страхотна си както винаги  Hug Hug Hug

Не мога да ви насмогна да изчета всичко написано през деня

Магнитче, моя племенник като тръгна на ясла и започна непрекъснато да боледува и така почти 2 години и сега в градината вече е горе-долу добре, но пак си се разболява, но явно си им трябва време да изградят имунитет. Дано скоро се оправят дечицата, че сигурно душичката ти е свита от притеснение  Hug Hug Hug Hug

Кей, удържай фронта, не се поддавай на болестите и дано другите проблеми скоро да са минало  Hug Hug Hug

Аз пък правя тук едни тестове за ову, ама пусто още няма никой, явно ще съм с по-късна или никаква  newsm78

Jamila, добре дошла   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт