Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 086
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Ама сте писали, не мога да ви изчета ooooh!
Днес мързелувам като за последно, че отпуска ми свършва Cry Поне скалъпих един страхотен тиквен чийзкейк (оня, дето бях замислила за атанасовден, ама не ми остана време)... Получи се точно както трябва благодарение на новата фурна - доволна съм Party Само дето се опитвам да се разболявам - носа ми е тотално запушен, ама що да не отида болна на работа #Cussing out
Ината, не знаеш какви мухи разбунваш с тези покани и снимки Mr. Green Детска мечта ми е да посетя Австралия, та само да спечеля от тотото и ще ти се изсипем с цялата тумба космати и пернати - самотния ти плаж ще се превърне в лудница Crazy Joy

# 406
http://www.shop.bg-maistor.com/vidima-ekstzentrik-holendar-za-sm … -b964710nu-detail

ей такова нещо търся, но по-извито и с по-дълга средна част, т.е. рамо Sad
Извинявайте, че така го обясних, но и аз толкова разбирам  Laughing

http://forum.napravisam.bg/forum/download/file.php?id=45590 ето още една снимка, която намерих в строителен форум  ooooh!

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 23:34 от amini

# 407
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро! Една сутрин аз да сервирам кафето - в тон с темата:

Скрит текст:

Чудя се кое е по-добре - да си легнеш в 5 и да станеш в 12 или да си легнеш в 12 и да станеш в 5...  newsm78

Хубава неделя от мен!

# 408
Добрутро! Иги, май и козметичката не можа да иЗвади бебето Simple Smile

# 409
Добро утро
Иги, много стилно си поднесла кафето тази сутрин
Аз бих предпочела да си легна в 12 и да стана в 5. То като съм на работа горе долу така се получава при мен 6 дни в седмицата.
Ето закуската
Скрит текст:

# 410
Добрутру и от мен Hug Взимам си кафе, нищо че ще ми е трето и черпя с останките от тиквения чийзкейк:

Сега ще почета назад какво съм изпуснала Embarassed

# 411
Ау Рансън, това твоя кейк ли е?! Супер изглежда

# 412
Да, ама аз като стана рано и не знам какво да захвана и хоп, похарчих сума ти пари по и-нет.

Шегата настрани, но да се похваля, че от 2 години точа лиги на няколко съда за готвене на Le Creust и сега взех хубава премия и избухнах - поръчах си от един сайт тиган, тенджера и касерола плюс комплект ножове на друга марка и олекнах със ХХХ-стотин евро. #Crazy Все пак съм много доволна, че се реших най-накрая и вече съм нетърпелива да ги получа и да изхвърля гадните тефлони.

# 413
Иги, тази марка съдове си е номер 1, но ти си с връзки в Турция бе жена, какви тенджери и тигани имат уникални,Също не са евтини, но на много разумна цена.Има едни Караджа, това се сещам в момента. Тежки съдове, за ползване цял живот.Ама какво да ти се чудя, аз лежах и пазарях онлайн 3 месеца с голямото шкембе, не знам хормони ли бяха, какво...

# 414
Хм, турските не са лоши, има хубави неща, стига да се разтърсиш добре, НО... аз като съм си навила да карам Мерцедес, как да се кача на Опел  Joy

След много четене и избиране ми легнаха на сърцето тия чугунените и туй-то. ММ ме обяви за луда, като и той цитираше Къръджъ, обаче нали аз съм си изкарала паричките, не можа да ме разубеди...  Laughing

# 415
Аз дори не разглеждам такива сайтове, защото се отразяват катастрофално на кредитната ми карта Crossing Arms Иначе за съдовете - още в далечната 1996-7г изсипах една сума за съдове Привилег и съм страшно доволна от тях, ако трябваше да купувам пак такива щях да си взема Peace Толкова години не са мръднали с изключение на термометъра на средния капак - бях го развила за почистване (кой ме би по главата) и явно не съм го завила добре, та се овлажни и въпреки че отчита не се вижда добре. Сега ми липсват един хубав к-т ножове, ама с моите претенции много пари ще струват Embarassed Търся хем много остри, хем лесни за точене, хем балансирани, хем здрави, хем да има сатър, ама от ония универсалните, хем... абе с ножовете съм капризна Embarassed

# 416
 #2gunfireножове!!!! ММ добре, че поспря малко с точенето. То разбирам да са остри, ама неговото на нищо не приличаше!
Може ли линк към двете марки тенджери? Аз преди време си бях взела на SKK - тиган и две тенджери. Лошото, че голямата малко дава дефект. Нещо почна да ми захваща на две места при готвени. Бе не знам. На тази и се случи след 8 години ползване. Пък имам една от майка ми, която чак на 30 или повече година даде дефект. Пък е съвсем обикновена, метална, че даже не е с дебело дъно.

# 417
Аз поръчах от тук:
http://www.culinaris.eu/epages/61562434.sf/en_GB/?ObjectPath=/Sh … 22Le%20Creuset%22

# 418
Дари, прати ТМ да наточи моите ножове, че ММ само се ослушва и трябва да го ръчкам... то не че имам ножове де - ползвам само 1-2, дето що-годе стават Close Всъщност направо ми го прати с к-т ножове, пък аз може да ги тествам върху него Twisted Evil
Edit: намерих снимка на моите привилег:

# 419
Добро утро! Вали сняг и съм се отдала на мързел, но ще подхващам къщната работа, че с този един почивен ден няма време за нищо.
Ще разгледам и аз тези тенджери, от както имам два индукционни котлона  обикновените не ги пускам.Обаче трябва още да подменям съдове.
Отивам да правя сладки, че децата пак привършиха предната доза бисквити.

Общи условия

Активация на акаунт