Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 046
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Много съм притеснена, поръчах си диск от хистероскопията ми, но ми се обадиха и ми казаха след 3 месеца, че запис няма. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? Не правят ли записи на всички операции? Възможно ли е д-ката да е допуснала някаква много голяма грешка и да са ми изтрили записите нарочно ??? На някого случвало ли се е това?

# 61
SAB-f, на моя диск нямаше почти нищо, така че не си загубила много. Не казвам, че е редно, но каквото и да се е случило, нищо не можеш да промениш.

# 62
  • София
SAB-f,на моя диск от хистероскопията има точно 3 снимки, аз очаквах, че ще бъде клип на цялата процедура и дори писах тук, защото ми се стори странно , но явно дават диск, колкото да кажеш , че имаш ooooh!    
п.п След като се събудих от процедурата, разбрах че ми я е правил друг лекар, а не този при когото съм и когото очаквах.Сега се оказва, че на тази хистероскопия е стъргано доста и е засегната маточната кухина, от тогава близо 2 години лигавицата не може да ми се възстанови напълно.Но разбира се от въпросните 3 снимки нищо не може да се разбере.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 17:00 от karina_1

# 63
Аз имам запис, но е от друга клиника. Реално не съм го пускала никога да видя какво има на него, защото си гледах през цялото време какво ми правят, но довечера и аз ще проверя какво има.  PeaceВиждах как с уреда, разкъсват лигавицата - махаха септум, но не усещах нищо . Много беше интересно, видях, че отворите на тръбите са като тунели и като разкъсваха лигавицата, излизаха мехурчета.  Embarassed Ето още едно предимство на спиналната упойка.  Peace

# 64
Аз имам диск от лапароскопия+хистероскопия, но на него има само снимки от лапароскопията, Иначе снимките са доста - около 10-15.

На мен пък в епикризата нищо не ми пише да е правено на хистероскопията - а знам че имам премахнати полип и септум. Имам само написано за лапароскопската находка. newsm78

# 65
Съжалявам да го кажа, но някой се е учил на теб. В информираното съгласие не ти дават право на избор. Пише, че може и друг човек да я прави. В Щерев пък ти дават отделна декларация в която изрично упоменаваш дали може и друг или само лекаря ти. Дано да се възстановиш. Много истини се казаха напоследък. Вече нямам никакво съмнение в правилността на решението си да се откажа от услугите им. Ако не успея в Щерев и аз ще се насоча към чужбина-Турция или Германия.

# 66
alexa_5757, върху мен ли имаш предвид, че се е учил някой? karina_1, а кой лекар се оказа, че ти я е правил процедурата? моля те, пиши ми на лични.

# 67
Към Карина ми е насочен поста. Често в болниците се наемат нови лекари или стажанти, които на практика се учат върху нас под ръководството на лекар. В това няма нищо нередно, но смятам, че е правилно изрично да дадеш съгласие, а не да ти го налагат.

# 68
  • София
Към Карина ми е насочен поста. Често в болниците се наемат нови лекари или стажанти, които на практика се учат върху нас под ръководството на лекар. В това няма нищо нередно, но смятам, че е правилно изрично да дадеш съгласие, а не да ти го налагат.

Не не беше нов лекар или стажант

# 69
Момичета, аз тази вечер леко прокървях след вчерашната пункция. Да пия Кавид, нали?

# 70
  • София
според мен, най-добре се обади в клиниката

# 71
Успех на всички   bouquet

# 72
нито съм велика, нито съм за възхваляване, чист егоизъм си е моето.
поне успях веднъж, силно се надявам да се повтори.

БАМБА,как процедирате след пункции-замразявате яйц.или ембриони ? Каква е причина да процедираш на естествен цикъл ?
При мене доки настояваше да събираме ембр.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 18:21 от -INA-73

# 73
Момичета, днес бях на преглед - 11 ден от МЦ след прием на Аримидекс. Бях на преглед и преди два дни. От тогава до днес фукитата не са мръднали. Шефкетова ме вика пак в понеделник. Толкова се притесних от нейната физиономия, когато погледна монитора, че съвсем забравих да попитам какво следва.

# 74
  • В сърцето на любимия човек
Колко са фоликулите и колко са големи?
На мен ми се е случвало веднъж, но без стимулация - фоликула стигна 15мм, но ЛХ започна да се покачва и въпреки Цетротид-а фоликула лутеинизира и ми отложиха пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт