Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 152
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
За Аримидекса, че понижава нивото на естрогените го има изрично в листовката му.

За Витамин Е - аз пия на GNC, защото пише, че е натурален на опаковката. Вземи до пункция по-големички дози и успех, няма да се плашиш  Wink

# 661
Този месец е свирено вече, а опаковка на Аримидекс така и не съм виждала - само блистер ми пропдадоха. Уж пия Инофолик и Коензим Кю10. Ще го видя и тоя витамин Е.

# 662
  • София
http://steroididepo.com/anti-estrogeni/arimidex-135.html

То това му е цялата идея на Аримидекса. Все пак е препарат, който се използва за лечение на рак на гърдата, пък повечето ракови клетки на гърдата се стимулират от естроген.

# 663
Витамин Е е мастно разтворим, аз го приемах заедно с една омега. При мен имаше хубав ефект, защото след два месеца прием, имаше чувствителна положителна промяна в маточната лигавица, не можех да повярвам, но не съм сигурна ,дали се е дължало на този прием, въпреки че лигавицата я наблюдавах около година и беше без промяна преди това.

# 664

То това му е цялата идея на Аримидекса. Все пак е препарат, който се използва за лечение на рак на гърдата, пък повечето ракови клетки на гърдата се стимулират от естроген.

Да, де, ама док каза, че би следвало Е2 да е над 800 при тези 4 хубави фоликула (отделно има още два). Да се моля на поне една, ама качествена Я и да се превърне в здрав ембрион  Praynig

# 665
  • София

Да, де, ама док каза, че би следвало Е2 да е над 800 при тези 4 хубави фоликула (отделно има още два). Да се моля на поне една, ама качествена Я и да се превърне в здрав ембрион  Praynig

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 666
Марсче, всички ти стискаме палци, така че ти малко си почини и я отпусни тая душа., стига я стяга. Wink
Очертай в мечтите си най-красивите и хубави яйцеклетки, визуализирай ги ако искаш, зареди се с малко повече положителна енергия и мислене.
 Рисувай с въображението си нещата такива каквито би искала да бъдат....
  bouquet Wink

# 667
Марсче, всички ти стискаме палци, така че ти малко си почини и я отпусни тая душа., стига я стяга. Wink
Очертай в мечтите си най-красивите и хубави яйцеклетки, визуализирай ги ако искаш, зареди се с малко повече положителна енергия и мислене.
 Рисувай с въображението си нещата такива каквито би искала да бъдат....
  bouquet Wink

Ехааа, Герда, колко поетично! Благодаря ви, момичета   bouquet

# 668
Нандин, днес мина ли? Какво сте произвели?

Вчера бях, има по 2 фоликула в двата яйчника, ама в десния са малко малки, в левия по 10-11мм. Доки ми назначи още 2 дни инжекции - вчера едната, утре другата и в събота пак на преглед, което значи, че сигурно в понеделник на пункция. само се притеснявам да не ги изпуснем, защото в понеделник се пада да ми е естествената овулация, но от както правим опитите този месец е различен от другите и кървенето ми беше по-различно и фоликулите растат по-бавно... може пък да се получи този път, знам ли
Нандин и на мен като теб ми назначиха още 2 инжекции вчера една след прегледа и днес една в петък пак на преглед и хормони.Аз имам 8 фоликула по 4 в двата, но 6 са като при теб 9-10 мм. Също бях и на Аримидекс+Менопур. На теб кой ден ти е,аз съм 8 ден днес

# 669
Момичета, на спешния телефон вече само сестрите ли вдигат? Искам да се чуя с някой от лекарите, много ми е важно.

# 670
Здравейте момичета,
тъй като от онзи ден вече и аз съм пациент на клиниката и на д-р Стаменов, бих искала да ви попитам как стоят нещата с този списък, от който той си избира кого да извика. Имам заповед, която изтича декември месец, сега си записах следващия час за преглед след месец и половина и си мисля, че ако така продължава може да ми изтече заповедта, а ние едва сега започваме, тоест предстоят ни още много срещи през месец и половина-2.
Дали от списъка вика само жените, които имат в момента започнати процедури и съобразяват ли се, когато има опасност заповедта да изтече.

# 671
  • Перник
Момичета, на спешния телефон вече само сестрите ли вдигат? Искам да се чуя с някой от лекарите, много ми е важно.
Като Райков беше ми е вдигал 1 път иначе другите 2 пъти са ми вдигали акушерки.

# 672
Момичета, два броя за героя, но едната не много добра. Благодаря ви за стиснатите палци  bouquet

# 673
Момичета, два броя за героя, но едната не много добра. Благодаря ви за стиснатите палци  bouquet

Браво. Успех нататък!  bouquet

# 674
Марсче, успех!

Общи условия

Активация на акаунт