Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 074
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, малко спам, но да попитам. Това, което строят отстрани на болницата, знаете ли какво е?

# 91
  • София
аз знам че той се обажда, ама и мъжа е за бой, обяснила съм му хиляда пъти, че се паркира само в другия край  ooooh!
а днес беше пълно и на платения паркинг.

# 92
Да се отчета - втори дем ми е и ще пробваме спонтанен цикъл с Аримидекс, едната част от биопсията е излязла, ще има само лепило преди трансфер, още чакаме резултата за имплантационен прозорец.

# 93
  • София
Не само дядката от паркинга се обажда, ами и тези от строежа отстрани.
Бамба, откъм бензиностанцията имаше едно като вход и паркирахме пред неработеща гумаджийница. Там няма как да се вдигат колите.
И аз това с паркинга не го разбирам в този краен квартал.

# 94
Бамба, а извадихте ли яйчице?

# 95
Здравейте, момичета с мъжа ми с еопитваме да се ориентираме в клиниките и докторите специалисти по инвтиро процедури (то и като за всичко останало – мнения хиляди има) и ни се иска да ходим първо на по-общи и опознавателни срещи. Като така исках да видя дали има опция за отворени врати или не, направо записваш час, плащаш преглед и т.н. порпвих се в сайта, но нищо не открих – та за това искам да попитам за вашия опит.
Много благодаря предварително! 

# 96
  • София
Отворени врати има за раждащи в Надежда. Водят те из отделението и залите за раждане.
За ин-витро специалистите записваш час за първичен преглед, което обикновено е за след 1 година, включва преглед и консултация.

# 97
  • В сърцето на любимия човек
Ванче - в темата в ИБ 1 момиче сподели, че миналата седмица са и дали час за май за първичен. Запазила го е през формата на страницата на клиниката. Не знам дали има значение, но те са с установени проблеми, при това много сериозни. Казали са и по телефона, че документите им са прегледани от лекарска комисия и нейн лекар ще е д-р Персенска.

# 98

И в мига когато те прегърна ще забравя за сълзите и твоята усмивка ще бъде моето слънце!

Heart Eyes

# 99
  • София
Бамба, а извадихте ли яйчице?
даже две  Mr. Green

# 100
Браво! Със стимулация ли ?

# 101
  • София
без стимулация, собствено производство.
аз като видях че растат два настоявах да им боцнем някоя инжекция, че наистина да порастнат, ама доктора каза не. прав е бил.

# 102
  • В сърцето на любимия човек
Браво Бамби  Hug Стискам палци да станат две братчета на Дебелан  Praynig

# 103
  • София
Ванче - в темата в ИБ 1 момиче сподели, че миналата седмица са и дали час за май за първичен. Запазила го е през формата на страницата на клиниката. Не знам дали има значение, но те са с установени проблеми, при това много сериозни. Казали са и по телефона, че документите им са прегледани от лекарска комисия и нейн лекар ще е д-р Персенска.
да, прочетох, Пънче. Предполагам, защото става въпрос за сериозни и установени вече, проблеми.

# 104
  • София
Браво, Бамба! Супер! Hug А ти каза, че хормоните не били надеждни...
Аз мисля да започна с  тежката артилерия - стимулация. При мен това с ЕЦ не работи... или работи само за нормално забременяване.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт