Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 438
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, днес от Личен състав на работата ми казаха, че имам право на допълнителен отпуск по КТ за инвитро. Някоя от вас възползвала ли се е от това и какво да кажа на регистратурата да ми издадат? След това на всяко посещение ли трябва да ми дават бележка, която да представям пред работодателя? newsm78

Браво на твоя работодател. 1 на милион биха ти предложили това

# 451
Пънче, дали е само това тогава? Вчера мина и моята първа разширена биопсия. Резултатите, разбирам се бавят от порядъка на месец и после докато запиша час и мине стимулацията, пункцията... и отиваме във времето на след 2,5 месеца поне. Това надраскване дали ще е още там?  newsm78
     И при мен се получи нещо такова.Мисля си че за 1 месец след биопсия лигавицата ще се е възстановила

# 452
Момичета, днес от Личен състав на работата ми казаха, че имам право на допълнителен отпуск по КТ за инвитро. Някоя от вас възползвала ли се е от това и какво да кажа на регистратурата да ми издадат? След това на всяко посещение ли трябва да ми дават бележка, която да представям пред работодателя? newsm78

Браво на твоя работодател. 1 на милион биха ти предложили това

Да, за това съм много щастлива. Никога не съм имала проблем. Предложиха ми го за това, за да не се налага да си използвам от редовния отпуск.

# 453
  • В сърцето на любимия човек
АНИ-82 - не знам, най-добре говори с лекаря си

kriss_and - това е чудесно, браво на работодателя ти  Hug

# 454
Keylla, Пънче, благодаря ви за отговорите. Когато стане готова биопсията ще говоря с док.
Ако все пак някой друго момиче има различен опит с надраскването ще ни бъде много полезна ако сподели.

# 455
Има ли закъснение днес с часовете на д-р Персенска ?  newsm78

# 456
# 457
Момичета, нещо съм се притеснила. Ако обявят грипна епидемия ще се правят ли процедури?? Не ми се иска да отлагам за пореден месец, чакам всеки момент да ми дойде и започваме /надявам се/.

# 458
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че миналата година отложиха всички процедури и операции, които не са започнали или не са спешни. Ето цитат към една от темите от миналата година по това време:
Добро утро, макар , че за мен не е добро! Преди 5 мин. говорих с Клиниката, какво става, че никой не ми се обажда за хистороскопията ми за 27-ми  или 28.01. - и направо съм  #Cussing out . За втори път ми я отлагат -сега причината е грипната епидемия. Абе само на мен ли ми я отлагат , тъйкато гледам някоя от вас беше написала онзи ден , че ще бъде на 25.01/събота, тоез утре/ на Хистеро? И второ питаме ми се върти в главата- до колко пъти могат да ме връщат? Наистина това много ме изнервя, как времето си минава, а аз пропускам месец след месец, в нищо да се прави. Декември , заради празниците, после беше пълен списъка за хистерото, сега грипна епидемия / а аз цяла седмица ограничих контактите си , за да не се разболея/ ....
Ако клик-нете върху името на потребителката ще ви препрати към цялата страница, където се обсъжда въпроса.

# 459
Мерси,   bouquet и аз си спомних с ужас тези истории, когато изведнъж излязох от медийното затъмнение и ме светнаха, че вече има области с грипна и да се пазя. Еми, така е по закон, явно и са прави, колкото и да е кофти, така че да стискаме палци тази година да няма епидемии в София.

# 460
Грипната епидемия миналата година не отмени пункции - това са моите спомени. Аз мисля, че дори бях планирана за пункция по време на епидемията, но се привали заради спукан фоликул. Бяха забранени свижданията, но не и процедурите. Планиранста хистероскопия е друго нещо и може да се отмени, но стимулирани девойки как ще ги блокираш newsm78

# 461
Здравейте, да се отчета и аз с втори неуспешен опит на ЕЦ.
Вчера на пункцията извадиха яйцеклетка, но за съжаление днес се обадиха ембриолозите че не се е оплодила дори са й били приложили ICSI метод.
Ох, не издържам вече на напрежението, място не мога да си намеря от мъка newsm45
Защо се получава така кой ли знае
Как да разбера сега кога да си запиша час за следващ преглед при д-р Персенска

# 462
Здравейте, да се отчета и аз с втори неуспешен опит на ЕЦ.
Вчера на пункцията извадиха яйцеклетка, но за съжаление днес се обадиха ембриолозите че не се е оплодила дори са й били приложили ICSI метод.
Ох, не издържам вече на напрежението, място не мога да си намеря от мъка newsm45
Защо се получава така кой ли знае
Как да разбера сега кога да си запиша час за следващ преглед при д-р Персенска

Като ти дойде сега, си записваш час за 2-3 ден и отиваш да обсъждате. Може и днес да й се обадиш, да те успокои, че нито си първата, нито си последната и ще го преодолеете дъс стимулация. Започни да пиеш Инофолик и Коензим Q10, ако вече не са ти го изписали.

# 463
  • София
+1
 и Омега 3, аз си самоназначих и Л-аргинин и от непукащи се фоликули се оказа, че този месец съм имала дори овулация!   Peace

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 16:58 от Dandiela

# 464
Благодаря момичета, само да кажа че пия от 1 месец едни витамини които съдържат всички тези съставки които изброявате тук
Казват се Pregnacare Conception и са ми изписани от д-р Персенска
Мисля че са добри пък ще видим

Общи условия

Активация на акаунт