Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 422
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Точно когато разбраха за инвитрото и всичко тръгна в посока как да ме освободят. Аз даже напротив, не исках да разбират. Знаех какво ще стане. Но минало заминало, аз се чувствам хиляда пъти по-добре, откакто не съм на работа. Всяко зло за добро.

В изпитателен срок ли беше, когато решиха да те освободят и на какво основание ти прекратиха договора?
Аз също имах такъв проблем.

# 496
  • София
Изобщо не е трябвало да разбират за ин-витрото. Моите работодатели дори след като забременях, пак не знаят, че съм ин-витро. Не виждам защо трябва да знаят лична информация.

# 497
За знаенето и незнаенето на работодателя, мисля, че при всеки е строго индивидуално - в едни случаи е добре, в други- не. Зависи от естеството на работа, колко е голяма фирмата, какви са отношенията вътре. Аз съм казала на прекия си ръководител, но висшето ръководство не знае и не му е работа. Но в моята фирма са рака сложени отношенията, че е добре прекият шеф да знае причината за отсъствията ми в работно време.

# 498
Момичета, една седмица мина от пункцията, а при мен два дни имаше прокървяване и всеки ден корема ми играе ниско долу. Всеки ден почти пия Бускулизин за да спре,а първите два дни пих Кавид. Не си измислям, всеки ден чакам да си мине от самосебе си. Другата седмица ще питам, като ходя при д-р Шефк. На някой случвало ли се е? Не им звъннах, да не ме помислят  за хистеричка

# 499
Ако имаш болки или кървене отиди по-рано да те види.Колко Ф извадихте

# 500
  • В сърцето на любимия човек
Ако това ще те успокои, ако беше нещо сериозно до сега отдавна щеше да си разбрала, една седмица е много време. Имаш ли болка и/или температура? Какво имаш предвид под "играе", усещаш спазми, боцкане или нещо друго и къде, в матката или в яйчника? Все пак за твое успокоение се обади на спешния телефон, от там ще ти кажат най-добре какво може да направиш, за да не чувстваш дискомфорт.

# 501
Никога не съм имала такова усещане от тялото си, а това е наистина като че ли яйчника играе, трепери. Като си сложа ръката отгоре и вътрешно трепери, осезаемо е...но не боли. Само си  представете жените от Информация, които ще се смеят на думите ми - яйчника ми играе! На ЕЦ бях и нищо не извадихме. Все си мисля, че са някакви спазми...

# 502
Попитах те защото аз бях със стимулация и имах нещо подобно като усещане в десния яйчник

# 503
  • Варна
Само си  представете жените от Информация, които ще се смеят на думите ми - яйчника ми играе!

На спешния телефон не вдигат жените от Информация, а лекар. Лекаря, който е дежурен...
Как играе? Както когато ти играе окото ли?
Ако е така, обясни им го точно така...

# 504
  • София
Ако на някой му се ходи на театър  Simple Smile https://www.facebook.com/mbalnadezhda/posts/821035064629034

# 505
Само си  представете жените от Информация, които ще се смеят на думите ми - яйчника ми играе!

На спешния телефон не вдигат жените от Информация, а лекар. Лекаря, който е дежурен...
Как играе? Както когато ти играе окото ли?
Ако е така, обясни им го точно така...

Това е добре да го знам. Мислех, че са жените от Инфо. Днес все още не се е появило това треперене. Всеки ден го имам, даже вчера ме събуди в 6ч. Ако днес се появи отново, вече звъня. Благодаря, момичета!

# 506
Мисля другия месец да си ползвам заповедта и ще звъня за час, успех на всички! Hug

# 507
здравейте може да има вече писано по този въпрос но искам да попитам как работи д-р Шефкетова събота и неделя

# 508
  • София
здравейте може да има вече писано по този въпрос но искам да попитам как работи д-р Шефкетова събота и неделя

Работи през събота, редуват се с д-р Персенска. Неделя не работят

# 509

Работи през събота, редуват се с д-р Персенска. Неделя не работят
много благодарч а от кой събота да броя.интересуваме за следващата седмица на 07.02

Общи условия

Активация на акаунт