Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 168
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Ако опитът е стимулиран, трансфер и оплождане са 1750 лева...
Аз имах 6 яйцеклетки и преди 20 дена за трансфер и оплождане платих 1950 лв.

# 601
Gerichka, не замеазихте ли? Замразяването е май 200 лева.

# 602
Замразихме. Замразяване на до 3 ембриона е 450 лв., платила съм ги отделно. А на фактурата си ми пише: Оплождане над 5 яйцеклетки 1600лв + Ембриотрансфер 350 лв. = 1950 лв.

# 603
Замразихме. Замразяване на до 3 ембриона е 450 лв., платила съм ги отделно. А на фактурата си ми пише: Оплождане над 5 яйцеклетки 1600лв + Ембриотрансфер 350 лв. = 1950 лв.

Хм, странна работа - моят трансфер беше в края на октомври и платих 1750 лева за оплождане на 3 Я и трансфер на 2 ембриона. Нямам фактура, защото се самофинансирам, а на касовата бележка беше обща сума. Явно всичко е според броя и преценкара на док

# 604

Хм, странна работа - моят трансфер беше в края на октомври и платих 1750 лева за оплождане на 3 Я и трансфер на 2 ембриона. Нямам фактура, защото се самофинансирам, а на касовата бележка беше обща сума. Явно всичко е според броя и преценкара на док
Аз също се самофинансирам, фактурата за друго ми трябваше, но не съм се сетила тогава да питам защо плащам толкова.

# 605
  • София
Момичета, интересува ме дали някоя от вас е пила Ресвератрол и Глюкофаж за подобраване качеството на яйцеклетките и имало ли е ефект преди започване на стумулация?

# 606
Здравейте, момичета  wavey
Много ви благодаря,за информацията, силно се надявам да не стигам до там, ама по - добре да съм информирана.
Кафенце-66, благодаря за пожеланията  Hug Няма да има по –щастлив човек от мен   bouquet
Иначе, аз за имсеминацията, бях на стимулация с Клостилбегит. Имах две фукита, но чак на 19 ден от цикъла. Направихме инсето на неспукани фоликули, а на другия ден и ре - инсе на спукан в ляв яйчник.
Дано да се случи от първия път, въпреки че колкото и да ровя, не попадам  успели от първи опит......но все пак надеждата умира последна - бременна до доказване на противното  #Crazy

# 607
 bebo28 я не се обезкуражавай, има момичета забременели от първия път, но дори и да не стане от първия, то ще стане от втория, всяко чудо се случва, точно тогава когато трябва да се случи... момичета много успех ви желая, много късмет, постигнати желания и домове изпълнени с детски смях  Hug Praynig  bouquet

# 608
Bebo28 моята първа инсеминация беше успешна и то с двуплодна бременност, така че.. стискам палци Hug

# 609
Момичета, интересува ме дали някоя от вас е пила Ресвератрол и Глюкофаж за подобраване качеството на яйцеклетките и имало ли е ефект преди започване на стумулация?
Макси, на мен Шефкетова ми изписа Ресвератрол, а Метфогама си пия поради леко завишен инсулин (пак по нейно предписание).Нямам представа обаче дали са се отразили на Я.,  по-скоро - да.

# 610
Bebo28 моята първа инсеминация беше успешна и то с двуплодна бременност, така че.. стискам палци Hug

Дай Боже всекиму  Heart Eyes
Много ме окуражават такива постове   bouquet

# 611
Момичета,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile

# 612
Момичета,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.

Честито и спокойни 9м.! Ти си с трансфер на 6-ти ден ? Даваш надежда за много от нас.

# 613
Момичета,

Браво! Успешна и лека бременност до ревлив финал  Hug  bouquet Остана в историята, поне на д-р Персенска, хихихи

# 614
Lavender, страхотни новини! Леко бременеене!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт