Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 167
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Lavender Hug

# 616
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Лавендър, честито!  Hug

# 617
  • В сърцето на любимия човек
Момичета,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile

Много се радвам за прекрасните новини  Hug Стискам палци за успешна бременност и здраво детенце по термин  Praynig

# 618
Момичета,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.

Честито  Party Heart Eyes

# 619
Лавендър, честито и от мен. Леки и спокойни 9 месеца!

# 620
Момичета,

ЧЕСТИТО, страхотни новини   bouquet

# 621
Момичета,

Чудесна новина! СУПЕР! Много се радвам за теб!... Знаех си аз , че този "6-ти ден" ще ти донесе късмет:) ... Стискам палци всичко напред да е по мед и масло:)

# 622
Lavender88, честито и от мен   bouquet

# 623
Ехааа, вие сте страхотни!
Колко мило от ваша страна, толкова хубави думи и пожелания Simple Smile

# 624
Хахаха, да Simple Smile
Момичета,

Браво! Успешна и лека бременност до ревлив финал  Hug  bouquet Остана в историята, поне на д-р Персенска, хихихи

# 625
Lavendur , чудесни новини, браво на теб! Hug
Дано всичко е наред докрай  bouquet

# 626
 Lavender, честито и безпроблемно до края ти пожелавам! Момичета, да ви питам, на някоя от вас да са и правили трансфер на 2 ден?....или аз нещо грешно броя

# 627
  • София
Цитат
Лезии..на мен ми ги правиха последния път заедно с кокултивиране ,основно при тънка лигавица и съответно липса на имплантация. При мен заедно с надраскването, взехме и клетки за кокултивиране. Всъщност то самото си беше една процедура, при която чрез надраскване взехме клетки. После клетките ги размножават и ги слагат като килимче под ембрионите, за да се чувстват във възможно най-естествена среда.
Цитирам kateto_85.(надявам се да няма нищо против), от темата на пациентките на клиника Щерев.
Тази процедура практикува ли се в Надежда?

# 628
Lavender честито и от мен. Лека бременност ти желая! Hug
Момичета да попитам. Бях на цветна снимка, но докато се събудя и док изчезна. Как да си разбера резултата ? Ако звънна утре на регистратурата? Или ...?

txtloves

# 629
Цитат
Лезии..на мен ми ги правиха последния път заедно с кокултивиране ,основно при тънка лигавица и съответно липса на имплантация. При мен заедно с надраскването, взехме и клетки за кокултивиране. Всъщност то самото си беше една процедура, при която чрез надраскване взехме клетки. После клетките ги размножават и ги слагат като килимче под ембрионите, за да се чувстват във възможно най-естествена среда.
Цитирам kateto_85.(надявам се да няма нищо против), от темата на пациентките на клиника Щерев.
Тази процедура практикува ли се в Надежда?

Не, в Надежда правят само биопсии, д-р Стаменов май ги отрича тези методи и твърди, че само биопсиите помагат, тоест той отдава значение на вътрешната имунологична среда на матката. https://www.youtube.com/watch?v=uy2zajxJlxQ. Иначе и в Надежда правят някакво килимче, ама беше с материал от мъжа, бяха го обяснявали май в миналата тема.

Общи условия

Активация на акаунт