Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 156
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
, честито и безпроблемно до края ти пожелавам! Момичета, да ви питам, на някоя от вас да са и правили трансфер на 2 ден?....или аз нещо грешно броя
да аз съм правила на 2 ден
Lavender Честито и от мен  Hug

# 631
  • София

Цитат
Не, в Надежда правят само биопсии, д-р Стаменов май ги отрича тези методи и твърди, че само биопсиите помагат, тоест той отдава значение на вътрешната имунологична среда на матката. https://www.youtube.com/watch?v=uy2zajxJlxQ. Иначе и в Надежда правят някакво килимче, ама беше с материал от мъжа, бяха го обяснявали май в миналата тема.

Килимчето при сперматозоидите е друго, явно са два вида килимчета Crazy
А др.Стаменов отричаше и изместването на имплатационния прозорец, още когато това изследване започна да се прави от др.Владимиров, но явно си е променил мнението.

# 632
Дивост, ти направо ми даде крила   bouquet  bouquet  bouquet   Hug Hug Hug
Твоят пост ме зареди с такава положителна енергия, дано и аз да последвам примера ти  Joy

Лавендер, Честито и от мен. Най - леки и прекрасни 9 месеца ти желая и един много пуФкаФ финал  newsm30 

# 633
  • София
Момичета,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile

Страхотни новини, честито   bouquet  bouquetЛека и безпроблемна бременост до финала.

# 634
  • София
Честито на успелите момичета, стискаме палци всичко да е на ред до   ylinfant и след това Simple Smile
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за останалите скоро да се включим във вашите редици  Praynig

# 635
Здравейте момичета, не съм се включвала в темата повече от година. Имах щастието да не се задържа дълго тук. От доста време се каня да пиша, за да пожелая на всички, които се борят в най-скоро време да прегърнат своите дългоочаквани дечица. Благодарение на д-р Персенска и д-р Сигридов на 30.07.2014г. се роди моето слънчице. Всичко през което минах е забравено от момента в който видях моя син Александър. Не се предавайте за нищо на света, чудото скоро ще се случи и на вас.  Heart Eyes

# 636
  • София
Здравейте, момичета нова съм във вашата тема, но я следя усърдно. Бих искала да знам дали в клиниката зачитат изследвания правени от други клиники или искат при тях да се прави всичко? Като цяло сега трябва да правя изследвания за полови хормони и всички останали.

# 637
  • Перник
Здравейте, момичета нова съм във вашата тема, но я следя усърдно. Бих искала да знам дали в клиниката зачитат изследвания правени от други клиники или искат при тях да се прави всичко? Като цяло сега трябва да правя изследвания за полови хормони и всички останали.
[/quote
При нас единствено спермограмата държаха да я направим при тях.

# 638
Според мен нищо не прави като изследвания, преди да ти ги поискат кои точно хормони и на кой ден от МЦ.

# 639
Признавали са ми и хормони от друга лаборатория, но цените са еднакви и затова предпочитам да ги правя в Надежда.

# 640
Момичета, тази събота или неделя д-р Шефкетова дали ще работи?

# 641
  • София
Не, тази събота е д-р Персенска. Имам час

# 642
Нандин, днес мина ли? Какво сте произвели?

# 643
Здравейте мили момичета и аз да се включа  Heart Eyes Накратко : една инсеминация - не успешна  , последвана от Ин витро- резултат вече съм в 24 г.с с момиче Simple Smile
Дай Боже до края всичко да е наред , а на всички вас пожелавам същият успех!!!

# 644
  • София
Нандин, днес мина ли? Какво сте произвели?

Вчера бях, има по 2 фоликула в двата яйчника, ама в десния са малко малки, в левия по 10-11мм. Доки ми назначи още 2 дни инжекции - вчера едната, утре другата и в събота пак на преглед, което значи, че сигурно в понеделник на пункция. само се притеснявам да не ги изпуснем, защото в понеделник се пада да ми е естествената овулация, но от както правим опитите този месец е различен от другите и кървенето ми беше по-различно и фоликулите растат по-бавно... може пък да се получи този път, знам ли Simple Smile

Марсче а при теб какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт