Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 079
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, имам питане. Утре ще започваме стимулация. При предната ни среща д-ра ни каза да сме подготвени финансово и ако може да внесем някакво капаро. Питането ми е дали може да си плащам на момента всичко, което правим или купуваме (изследвания, инжекции и т.н.), а не да имаме някакъв капитал там в болницата. Идеята ми е такава, защото ще искам фактура за всяко нещо. Фирмата, в която работи съпруга ми, осигурява финансова подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.  newsm78

Плащането е на момента, не се работи с капитали  bowuu . За първи път чувам за капаро ... ?!?

# 736
здравейте от мен момичета има няколко въпроса, ако някой е минавал по този път моля, споделете или дайте мнение, така накратко на 16.01 ми беше трансфера на един ембрион на 3-ти ден, на 30.01 направих уринен тест , на който се появи втора бледа чертичка, продължих с тестовете, докато накрая бледата чертичка вече я нямаше, незнам имало ли е имплантация (надявам се) защото това е крачка напред , на 4.02 спрях утрогестана, но още не ми е дошъл цикъла  newsm78 знаете ли долу горе колко време след спирането му , лелката трябва да се появи   Sad Sad , четох протеворичиви мнения, затова ако някой знае нещо  newsm78 много благодаря , поздрави   bouquet

Момиче, правят се кръвни тестове, а не уринен, преди да се спре утрогестана. 2015 година сме  ooooh!.

Панди, Гал е във Великобритания и там кръвните тестове не са така достъпни като в Бг. Все пак е направила, но е пропуснала да напише, че е отрицателен и е спряла лекарствата след консултация с лекар Peace Просто я следя от темата на Дългото чакане.

# 737
здравейте от мен момичета има няколко въпроса, ако някой е минавал по този път моля, споделете или дайте мнение, така накратко на 16.01 ми беше трансфера на един ембрион на 3-ти ден, на 30.01 направих уринен тест , на който се появи втора бледа чертичка, продължих с тестовете, докато накрая бледата чертичка вече я нямаше, незнам имало ли е имплантация (надявам се) защото това е крачка напред , на 4.02 спрях утрогестана, но още не ми е дошъл цикъла  newsm78 знаете ли долу горе колко време след спирането му , лелката трябва да се появи   Sad Sad , четох протеворичиви мнения, затова ако някой знае нещо  newsm78 много благодаря , поздрави   bouquet
Благодаря mars_4e обяснила си подробно  Hug  bouquet newsm51
Момиче, правят се кръвни тестове, а не уринен, преди да се спре утрогестана. 2015 година сме  ooooh!.

Панди, Гал е във Великобритания и там кръвните тестове не са така достъпни като в Бг. Все пак е направила, но е пропуснала да напише, че е отрицателен и е спряла лекарствата след консултация с лекар Peace Просто я следя от темата на Дългото чакане.

# 738
Момичета, имам питане. Утре ще започваме стимулация. При предната ни среща д-ра ни каза да сме подготвени финансово и ако може да внесем някакво капаро. Питането ми е дали може да си плащам на момента всичко, което правим или купуваме (изследвания, инжекции и т.н.), а не да имаме някакъв капитал там в болницата. Идеята ми е такава, защото ще искам фактура за всяко нещо. Фирмата, в която работи съпруга ми, осигурява финансова подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.  newsm78
На нас края на ноември при започване на стимулация ни искаха капаро.Внесохме 1500 ии в деня на пункцията си платих останалото от стимулацията  иплюс пункцията. За капарото ми дадоха фактура

# 739
Ние бяхме по същия начин, предприятието на съпруга ми ни финансира. Като започнахме стимулацията, ни поискаха да внесем 1500 лв. капаро. Ще обясниш на момичетата на касата, че ти трябва фактура, а в нея да впишат задължително "капаро за ivf процедура", че на мен ми бяха написали само "капаро" и се наложи да преправят. Сега не зная как е, но на пункцията платих следващата сума - за нея пак ми издадоха ф-ра и накрая на трансфера издадоха третата фактура, като ситуацията беше плащаш-получаваш. Взимай си ф-ри и за хормоните, серологията и т.н. Накрая - копие от гражданския брак, фактурите, етапна епикриза и всички тези документи се подават в предприятието. Поне така беше при нас. Успех!

# 740
 Някой знае е ли дали Стаменов преглежда в събота и неделя?

# 741
  • София
последно ми казаха преди две три седмици, че в неделя не преглежда, само в събота.
за петъците не знам, че доскоро и там не преглеждаше.
но си прави и пункции и трансфери и преглежда жени в стимулация.

# 742
Ние бяхме по същия начин, предприятието на съпруга ми ни финансира. Като започнахме стимулацията, ни поискаха да внесем 1500 лв. капаро. Ще обясниш на момичетата на касата, че ти трябва фактура, а в нея да впишат задължително "капаро за ivf процедура", че на мен ми бяха написали само "капаро" и се наложи да преправят. Сега не зная как е, но на пункцията платих следващата сума - за нея пак ми издадоха ф-ра и накрая на трансфера издадоха третата фактура, като ситуацията беше плащаш-получаваш. Взимай си ф-ри и за хормоните, серологията и т.н. Накрая - копие от гражданския брак, фактурите, етапна епикриза и всички тези документи се подават в предприятието. Поне така беше при нас. Успех!

Благодаря много. Ще направя така и после ще споделя.

# 743
Направо съм бясна! Звъня да си запиша час за след 28 дни , по отдалече ,че да имат свободни часове , да ги улесня и след като обяснявах два часа за какво съм  и я чаках да се посъветва с някой / половин час слушах музика / ми отговаря ,че щели да ме запишат в някаква тетрадка и да ми се обадят предния ден да ми кажат кога да отида!!!
Сега ще ми се обадят в последния ден и ще ми кажат " Миии ,няма свободни часове!"
Не знам вече как да процедирам с тези записвания на часове!!!

# 744
Направо съм бясна! Звъня да си запиша час за след 28 дни , по отдалече ,че да имат свободни часове , да ги улесня и след като обяснявах два часа за какво съм  и я чаках да се посъветва с някой / половин час слушах музика / ми отговаря ,че щели да ме запишат в някаква тетрадка и да ми се обадят предния ден да ми кажат кога да отида!!!
Сега ще ми се обадят в последния ден и ще ми кажат " Миии ,няма свободни часове!"
Не знам вече как да процедирам с тези записвания на часове!!!

ehsia, моят съвет е ако мислиш, че док ще се сети за теб, да го чакаш утре пред кабинета и да го питаш какво правите. Ако не, просто го смени с Персенска или Шефкетова. Но не бъди арогантна със Станенов, покажи му, че се чувстваш в безизходица. Успех Hug

# 745
Ешия, не се ядосвай, всички вече ни записват в тази тетрадка за часове, когато дата е по-далечна, после според мен докторът си гледа и си преценява. Само най-важното е да обясниш подробно и да запишат съответно точно за какво си.
(Аз не мисля, че като виснеш сега пред кабинета без конкретен проблем ще даде нужния ефект. Друго щеше да е, ако вече са ти отказали, но те реално не са.)

# 746
Не е много коректно това с часовете.
Хората ходят и на работа и е много напрягащо да чакаш в последния момент да ти се обадят, за да тръгваш от единия ден за другия, а ако си от Варна или от Силистра.....
И ако това е практика направо може някой да остане без работа.

# 747
Не , не смятам да занимавам доктора с това , но ми стана много обидно. Аз трябва да знам дата , да мога да си пусна отпуска , да си организирам транспорта / не съм от София/ . Все пак не им се обаждам от днес за утре!

# 748
 Laughing Такова е. Тука сега ми казвате, че зависело от мен дали ще мога да си запиша час и дали ще се караме. Знаех си аз, че за малоумието на някоя девойка аз ще да съм причината.  Peace Василка, сега разбрах коя е. Тя е точна.
Скрит текст:
А някои с не се ядосвай и успокояването, сте ми много съмнителни. Ако работите тук за болницата, по-добре отивайте на пангара на Блага вест, защото положението е критично.  Laughing

# 749
Момичета, днес ми е 2-ри ден от МЦ и бях на преглед при д-рШефк. Установи задържан фоликул 22мм. Все се чудя тоя фоликул откъде изникна, като преди две седмици бях на пункция... newsm78 И сега чакам резултатите от изследванията и още не са ми се обадили, а те са взети сутринта в 10.30ч. Чудя се да звъня ли или да продължавам да чакам?! Могат ли да ме забравят? А при задържан фоликул дали се започва стимулация?
А относно моя играещ яйчник установих, че доста момичета са така, дори Шефк. и акушерката се смяха и казаха, че ги наричали "танцуващи яйчници". Е, на мен не ми беше забавно 10дни, ама щом е нормалноо...

Общи условия

Активация на акаунт