Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 059
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Шакира и при мен е подобно положението, уж миналия месец беше ановулаторен, и сега хоп задържан фоликул  ooooh! Откъде да му се не види изскочи...
А иначе стимулации не се правят, защото и тези фоликули ще нараснат и станат кисти.

# 751
Обадиха се.. FSH - 15 и нагоре и ми изписа Фемостон...Оххх, пак чакане..А FSH-то ми от една година е такова, защо чак сега ми се изписва Фемосотон. Явно няма да има скоро край. Леко се отчаях, ама ще се съвзема, няма как  Sad

# 752
Обадиха се.. FSH - 15 и нагоре и ми изписа Фемостон...Оххх, пак чакане..А FSH-то ми от една година е такова, защо чак сега ми се изписва Фемосотон. Явно няма да има скоро край. Леко се отчаях, ама ще се съвзема, няма как  Sad
Няма отчайване, само напред  Hug явно такава е нашата съдба да чакаме , честно казано след моя неуспех ми се искаше ( все още ми се иска , де  Rolling Eyes) да се кача на самолета и да отида до клиниката , да чакам там, дори да спа там ако трябва, защото се чувствам по-спокойна, но няма как , търпение  Hug Hug Hug  bouquet

# 753
  • София
Момичета, на някоя отва  слагали ли са й Cetrotide?

# 754
Здравейте момичета,

Пиша ви за нещо, което научих вчера. Столична община се колебае между две програми, които да спонсорират хората с репродуктивни проблеми.

1. Само на двойки с нужда от донорство, която за година ще спонсорира само 10-15 двойки.
2. Втори вариант за всички с репродуктивни проблеми, и ще спонсорира около 100 двойки,  като тук идеята е да се финансират Да се признават за разходи следните медицински дейности:
       - Ин витро/ИКСИ процедури;
      - Медикаменти, необходими за стимулация на овулацията и поддържащо лечение при безплодие;
      - Гинекологични операции при жената;
      - Операции, свързани с мъжки стерилитет;
      - Скъпоструващи изследвания и лечения – имунологични и генетични изследвания на партньорите, предимплантационна диагностика на ембрионите, биопсии, имунологични вливания преди и/или по време на бременност (при доказан имунологичен фактор);
    - Замразяване на сперматозоиди, яйцеклетки и/или ембриони и съответно подготовка и трансфер на ембриони, размразени след криоконсервация;
    - Инсеминации (донорски и партньорски);
    - Други дейности, засягащи лечение на безплодието, скъпоструващи изследвания и терапии преди и след ин витро и др.под.

Дискусиите в комисиите на СО ще са следващата седмица. Ако има дами от София, които искат да участват като граждани в тях, моля да ми пишат на лични...

Хубав ден

# 755
Да на мен, правихме лимитиран цикъл, първите дни бях на менопур, след това менопур и шетротид, доколкото знам , то пречи да се пукне фоликула Hug

# 756
  • София
Да на мен, правихме лимитиран цикъл, първите дни бях на менопур, след това менопур и шетротид, доколкото знам , то пречи да се пукне фоликула Hug

Да това му е идеята. Днес ми го назначиха, защото от снощи имам болки в яйчниците и беше съмнително дали ще устискам до понеделник за пункция. Доки ме прегледа извънредно и ми назначи 2 инжекции, ама каза ако стане, стане....
Иначе за съжаление след 5 дни хапчета и 6 дни инжекции (през ден) пак съм си направила 1 фоликул и това е... Чудя се каква стимулация трябва да ми направят, че а отгледам повече фоликули  newsm78

# 757
Нандин, може би си писала, но нека попитам отново, защото аз се вълнувам живо от стимулациите сега - когато ти назначиха определен вид стимулация, лекарят обоснова ли се, защо тя е най-подходяща за теб, на база на какво избира точно нея?
 И би ли посочила с какво е била стимулацията, кои дни.
 И как си с АМХто - не е нужно да пишеш точни стойности.
 Много ще ти бъда благодарна за информацията. Ако не ти е удобно тук, може и на лични да ми пишеш.

# 758
Nandin не се притеснявай , при мен на лимитирания цикъл бяха 3 дни на менопур  2 х 0.75, на 4-ти ден менопур + цетротид  като менопур ми назначиха 3 х 0.75 IU още 4 дни , имах два фоликула единия не растеше изобщо, и ми пунктираха дамо единия , той пък се оказа една хубава яйцеклетка, така че смело напред , може да е един , но с хубава яйцеклетка... стискам ти палци и ти желая много успех  Hug Praynig

# 759
  • София
Nandin не се притеснявай , при мен на лимитирания цикъл бяха 3 дни на менопур  2 х 0.75, на 4-ти ден менопур + цетротид  като менопур ми назначиха 3 х 0.75 IU още 4 дни , имах два фоликула единия не растеше изобщо, и ми пунктираха дамо единия , той пък се оказа една хубава яйцеклетка, така че смело напред , може да е един , но с хубава яйцеклетка... стискам ти палци и ти желая много успех  Hug Praynig

Мерси Гал, дано да е хубава, въпреки че на тази възраст вече... хубавите са рядкост. Предния път уж имаха забележки ембриолозите, тя пък взе че се оплоди, че се и разви до 3 ден. Обаче след това какво е станало само Господ знае. Дано този път е моя Simple Smile Уж съм държелива, ама ... знам ли до кога ще издържа, като си се боря и сама. Simple Smile 
Стискам палци и на теб, следващия път да е твоя Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 18:00 от Nandin

# 760
  • София
Някоя от бременните момичета, ако може да направи нова тема, че минахме 50страници Simple Smile

# 761
Нандин, говорят ти хормоните, вземи се в ръце.  Hug Всичко ще е наред. Аз сега съм с 10+ и пак трябва да се моля една да е читава. Повече не ми трябва.

# 762
Нандин, през октомври и аз бях на Менопур и Цитротид, но док ми го включи по-рано - той задържа ниско ЛХ. Извадихме 3 Я и се развиха 2 добри ембриона. Не се притеснявай, това е една щадяща стимулация. Е2 как е днес?

# 763
  • София
Нандин, през октомври и аз бях на Менопур и Цитротид, но док ми го включи по-рано - той задържа ниско ЛХ. Извадихме 3 Я и се развиха 2 добри ембриона. Не се притеснявай, това е една щадяща стимулация. Е2 как е днес?

Е2 днес е 233 Simple Smile LH -37.9

# 764
  • София
На всички по къс протокол се слага

Общи условия

Активация на акаунт